Thursday, March 15, 2012

Jodoh-On The Way

Posted by Hanie Bee at 8:29 AM
ASSALAMUALIKUM :)
MOOD : UNSTABLE
ENVIRONMENT : XHUJAN LAH ARINI..ALOO 


Hai sume,lame dah rasanya aku x tgk blog nie..mungkin sebab aku terlalu bz sampai dah xda mase nak berSOSIAL ! citt! 
Ok as long aku dah b'umur 19thn 3bulan n beberapa hari nie..
aku rasa berlaku perubahan dalam hdup aku..xtaw sama ada sedar atau tidak sedar..YAEAH! DAH DEWASA?! oh Nooo0oooo (T.T)''

what ever~


ok actly motif aku nak menaip malam-malam bebuta nie juz nak share mengenai TOPIK yang hangat dikalangan aku dan membe2 yang lain..

what? what? what?

Alaaa...perempuan~ apelagi kalau bukan KAWIN,NIKAH & JODOH !!!!
Aku pon xtahu kenapa dah jadi mcm satu TREN? asl lepak jek,tgk 
ikan besar (gewe) hok hancem2 dan berkerjaya mula lah..

*mata bertentang mata..
*jeling-menjeling antara mmbe
 dannn...
* SENGIH NATESsss...Ngehx100 (^________^)

tue perkara biasa lah..normal kot..erk! utk gurl2 kot..
Mesti lah kan,manusia..nafsu? akal? angan2 ?
hahahha :D


ok ar ! sebagai rumusan : TADAAA !!

kita mula dari...

WAD

sape lagi lau misi2 nie nak pandang lau bukan doktor kan3..
jujur lah sesetengah doc tu,hehe..hancem..gulp!
tapi depends la pada kehendak n taste sesorg perempuan suka lelaki yg bekerjaya sebagai DOKTOR?? urm?

GIVE & TAKE : maksud sy kat cni,maka beruntunglah sesorang perempuan dapat berkahwin dengan doktor,insyallah senang hidup tp bila dfikirkan blk...DOktor sgt BUZY,kdg2 diri sendiri pon xterurus ! syus ! nmpk agk serabai..(sestgh) mungkin yg belom kahwin.. DAN !!! dah wat kajian doc yg hncem kebanyakan dah BERKAHWIN..SO ABAIKAN~! 


Ngeteh d'PANTAI a.k.a LEPAK

ok yang nie,selalu ar aku wat...kuar dgn mmbe2..pekene
TEH TARIK se ! oh sedap BOHH~
fitrah manusia lelaki or perempuan msg2 akan memerhatikan..
PE BENDA PLAK YANG PERHATI2 niw ! holaaaahhhh~
kdg2 tue an, AWEK kat sebelah,CUN plak tu..bleh lagi duk ushar2 sep2 anak dedaaareee yg berjalan ke duduk ke.. 
WHAT THE FISH!!!
geram sero nak PICIT2 mata tue..haha 

TAPI perempuan...
(pengalaman)
lau duk melepak tu ! 
pantang nmpk gewe2 hancem ckit,kuar pakai keter HONDA,PEUGORT(tul ke eja nie?haha) n so ever lah..
lg2 keter lawa dan upgrade cm transformer cm keter SATRIA NEO ke WIRA ke...ho ! terbeliakk ni ha bijik mata nie.. ops ! 
lau ada terasa..mohon maap..huhu :P

bukan nyer xda pakwe..tangan ni jari jemari xpenah putus taip message punyer pasai...tp dan lagi mata duk tgk2 n kabo lat membe..
''HANCEM siot !'' 
''eh,awek burok pkwe lawo..untunglah...''
''untg ar sape dpt dia..''

teruk ny kan perempuan nie..bla3..
tapi 99.9% 
koi berani jamin lah..mulut jek ckp cmtue..padahal nye..
DLM otak ni duk memikir..
''bila lah dpt g dating ngn abg syg.. rindu lah..ps2 sengih2 sorang sbb teringat kat buah hati hok dlm hanphone tue..ps2 mulalah berangan.....''

ini FACT# ! 
kebanyakan semua perempuan cmtu..maybe yang aku kenal lah.
no why? bcoz 
perempuan yang mempunyai hati dan perasaan bukan mudah untuk menduakan hati..berkongsi kasih syg..melainkan sesetengah hati yang dah kena JANGKITAN KUMAN? (@.@)

Add caption
so,itu adil kn?
bagi lelaki dan perempuan?

u nak 100% awek u setia,tapi u sendiri ?

uolls nak balak u setia,so,uolls sendiri kena setia... (except lelaki yg tett~no komen)



fikir-fikirkan dan selmat beramal :))

haniebee | adaakukesahapekaukesah.





2 comments on "Jodoh-On The Way"

Unknown on March 16, 2012 at 9:56 AM said...

amboi aktifnya die blog2 yew , ingat g x orang nie hihi nway dah khatam baca blog kamoo :P

Unknown on March 16, 2012 at 9:56 AM said...

remember name LoOoh ok hihi bye hani

Post a Comment

Thursday, March 15, 2012

Jodoh-On The Way

ASSALAMUALIKUM :)
MOOD : UNSTABLE
ENVIRONMENT : XHUJAN LAH ARINI..ALOO 


Hai sume,lame dah rasanya aku x tgk blog nie..mungkin sebab aku terlalu bz sampai dah xda mase nak berSOSIAL ! citt! 
Ok as long aku dah b'umur 19thn 3bulan n beberapa hari nie..
aku rasa berlaku perubahan dalam hdup aku..xtaw sama ada sedar atau tidak sedar..YAEAH! DAH DEWASA?! oh Nooo0oooo (T.T)''

what ever~


ok actly motif aku nak menaip malam-malam bebuta nie juz nak share mengenai TOPIK yang hangat dikalangan aku dan membe2 yang lain..

what? what? what?

Alaaa...perempuan~ apelagi kalau bukan KAWIN,NIKAH & JODOH !!!!
Aku pon xtahu kenapa dah jadi mcm satu TREN? asl lepak jek,tgk 
ikan besar (gewe) hok hancem2 dan berkerjaya mula lah..

*mata bertentang mata..
*jeling-menjeling antara mmbe
 dannn...
* SENGIH NATESsss...Ngehx100 (^________^)

tue perkara biasa lah..normal kot..erk! utk gurl2 kot..
Mesti lah kan,manusia..nafsu? akal? angan2 ?
hahahha :D


ok ar ! sebagai rumusan : TADAAA !!

kita mula dari...

WAD

sape lagi lau misi2 nie nak pandang lau bukan doktor kan3..
jujur lah sesetengah doc tu,hehe..hancem..gulp!
tapi depends la pada kehendak n taste sesorg perempuan suka lelaki yg bekerjaya sebagai DOKTOR?? urm?

GIVE & TAKE : maksud sy kat cni,maka beruntunglah sesorang perempuan dapat berkahwin dengan doktor,insyallah senang hidup tp bila dfikirkan blk...DOktor sgt BUZY,kdg2 diri sendiri pon xterurus ! syus ! nmpk agk serabai..(sestgh) mungkin yg belom kahwin.. DAN !!! dah wat kajian doc yg hncem kebanyakan dah BERKAHWIN..SO ABAIKAN~! 


Ngeteh d'PANTAI a.k.a LEPAK

ok yang nie,selalu ar aku wat...kuar dgn mmbe2..pekene
TEH TARIK se ! oh sedap BOHH~
fitrah manusia lelaki or perempuan msg2 akan memerhatikan..
PE BENDA PLAK YANG PERHATI2 niw ! holaaaahhhh~
kdg2 tue an, AWEK kat sebelah,CUN plak tu..bleh lagi duk ushar2 sep2 anak dedaaareee yg berjalan ke duduk ke.. 
WHAT THE FISH!!!
geram sero nak PICIT2 mata tue..haha 

TAPI perempuan...
(pengalaman)
lau duk melepak tu ! 
pantang nmpk gewe2 hancem ckit,kuar pakai keter HONDA,PEUGORT(tul ke eja nie?haha) n so ever lah..
lg2 keter lawa dan upgrade cm transformer cm keter SATRIA NEO ke WIRA ke...ho ! terbeliakk ni ha bijik mata nie.. ops ! 
lau ada terasa..mohon maap..huhu :P

bukan nyer xda pakwe..tangan ni jari jemari xpenah putus taip message punyer pasai...tp dan lagi mata duk tgk2 n kabo lat membe..
''HANCEM siot !'' 
''eh,awek burok pkwe lawo..untunglah...''
''untg ar sape dpt dia..''

teruk ny kan perempuan nie..bla3..
tapi 99.9% 
koi berani jamin lah..mulut jek ckp cmtue..padahal nye..
DLM otak ni duk memikir..
''bila lah dpt g dating ngn abg syg.. rindu lah..ps2 sengih2 sorang sbb teringat kat buah hati hok dlm hanphone tue..ps2 mulalah berangan.....''

ini FACT# ! 
kebanyakan semua perempuan cmtu..maybe yang aku kenal lah.
no why? bcoz 
perempuan yang mempunyai hati dan perasaan bukan mudah untuk menduakan hati..berkongsi kasih syg..melainkan sesetengah hati yang dah kena JANGKITAN KUMAN? (@.@)

Add caption
so,itu adil kn?
bagi lelaki dan perempuan?

u nak 100% awek u setia,tapi u sendiri ?

uolls nak balak u setia,so,uolls sendiri kena setia... (except lelaki yg tett~no komen)



fikir-fikirkan dan selmat beramal :))

haniebee | adaakukesahapekaukesah.





2 comments:

  1. amboi aktifnya die blog2 yew , ingat g x orang nie hihi nway dah khatam baca blog kamoo :P

    ReplyDelete
  2. remember name LoOoh ok hihi bye hani

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting