Monday, February 20, 2012

andai kau tahu

Posted by Hanie Bee at 7:11 AM

assalamualaikum :))
mood : suck babe!
enviroment : suram~


 first at all,aku mmg dah lama x update blog nie..jadi ape ntah..nasib baik xjadi sampah  masyarakat..hu3
untuk aku memulakan bebelan aku yg xseberapa nie..aku mintak kowang pikir2 ah baik2 sebelum baca...ayat pon aku dah warning awal2 an...
jeng ! jeng !jeng !
aterr...cam biaser lah aku,mmg xabes2 ngn luahan perasaan kan... hurmmm :|

ok,aku tahu semua manusia xsempurna..
xda yang perfect ! but xsalah kita mencuba utk menjadi yang perfect... 
i'm trying to be someone..
but, maybe aku bukan lah perempuan yang dia impikan..aku xmampu pon nak membahagiakan dia mahupon nak menjadi someone yang bermakna dalam hidup dia... 
kenapa alu cakap mcm tue?

 sebab : mmg betol ape yang didalam hati xsama dengan ape yang kita tunjukan tp...
kalau kalau dah berkali2 dilakukan dan nampak sangat terpaksa utk menerima kita seadaanya or whatever....rasa cm NTAH lah..BODO ny lah aku nie..bodo sgt sebab....HURMMMM....
biarlah rahsia.

 aku xpernah sesekali menyalahkan kaw ape yang terjadi sebab semua ni berlaku sebab aku yang xmampu nak menjadi yang terbaik..mungkin kaw mengerti atau kaw xpernah cuba untuk memahami..
hurmm...xkan pernah...terima kasih atas semuanya..



aku xda niat nak mengaibkan sape2...
ni kan lagi orang yang aku *** ...
tapi semuanya dah xbermakna...xmembawa erti ape2 lagi...


aku try untuk jaga hubungan nie..try utk berbincang tapi.......sia-sia...
xda benda yang aku nak cakapkan lagi..

mungkin kita mmg bukan diciptakan utk satu sama lain..
mungkin bukan aku adalah wanita yang terbaik untuk temani kau sehingga akhir hayat..

mungkin bukan aku dijodohkan untuk kaw..

betol kaw kata dulu  :

'' xberharap pada hubungan nie,lau ada adalah..kita hanya mampu merancang dan tuhan yang menentukan..''
 sekarang aku faham..dan jelas kali....
bagaimana aku terlalu berharap dan sekarang aku yang terluka..amat terluka...tidak aku meminta simpati..sebab aku xperlukan simpati siapa2 mahupon kaw..
bukan aku meminta perhatian .xperlu sume tu ! cuma biarlah ini me m'jadi kenangan dalam hidup aku..


''Aku bersyukur mengenali kau,kerana kau hadir dalam hidup ini dan memberi makna dalam hidup aku..terima kasih atas pengorbanan yang telah kau lakukan pada aku...kasih n syg aku biarlah menjadi kenangan dalam hidup aku..
aku tahu,kehadiran aku xmemberi makna dalam hidup mu...aku tahu kau cuba untuk bahagia bersama aku,kau cuba untuk lakukan..kau cuba..sebab kerana kau CUBA... adakah kau ikhlas?
aku xpernah cuba menyayangimu,menyintaimu n membhagiakan hubungan ini sebab,aku sememmangnya menyayangimu,menyintaimu dan bahagia besamamu...namun,bila aku sedar..hanya aku yang....hurmmm...kerdil nya aku didunia ni..meminta sesuatu yang ...hurmmm...



salam`


0 comments on "andai kau tahu"

Post a Comment

Monday, February 20, 2012

andai kau tahu


assalamualaikum :))
mood : suck babe!
enviroment : suram~


 first at all,aku mmg dah lama x update blog nie..jadi ape ntah..nasib baik xjadi sampah  masyarakat..hu3
untuk aku memulakan bebelan aku yg xseberapa nie..aku mintak kowang pikir2 ah baik2 sebelum baca...ayat pon aku dah warning awal2 an...
jeng ! jeng !jeng !
aterr...cam biaser lah aku,mmg xabes2 ngn luahan perasaan kan... hurmmm :|

ok,aku tahu semua manusia xsempurna..
xda yang perfect ! but xsalah kita mencuba utk menjadi yang perfect... 
i'm trying to be someone..
but, maybe aku bukan lah perempuan yang dia impikan..aku xmampu pon nak membahagiakan dia mahupon nak menjadi someone yang bermakna dalam hidup dia... 
kenapa alu cakap mcm tue?

 sebab : mmg betol ape yang didalam hati xsama dengan ape yang kita tunjukan tp...
kalau kalau dah berkali2 dilakukan dan nampak sangat terpaksa utk menerima kita seadaanya or whatever....rasa cm NTAH lah..BODO ny lah aku nie..bodo sgt sebab....HURMMMM....
biarlah rahsia.

 aku xpernah sesekali menyalahkan kaw ape yang terjadi sebab semua ni berlaku sebab aku yang xmampu nak menjadi yang terbaik..mungkin kaw mengerti atau kaw xpernah cuba untuk memahami..
hurmm...xkan pernah...terima kasih atas semuanya..



aku xda niat nak mengaibkan sape2...
ni kan lagi orang yang aku *** ...
tapi semuanya dah xbermakna...xmembawa erti ape2 lagi...


aku try untuk jaga hubungan nie..try utk berbincang tapi.......sia-sia...
xda benda yang aku nak cakapkan lagi..

mungkin kita mmg bukan diciptakan utk satu sama lain..
mungkin bukan aku adalah wanita yang terbaik untuk temani kau sehingga akhir hayat..

mungkin bukan aku dijodohkan untuk kaw..

betol kaw kata dulu  :

'' xberharap pada hubungan nie,lau ada adalah..kita hanya mampu merancang dan tuhan yang menentukan..''
 sekarang aku faham..dan jelas kali....
bagaimana aku terlalu berharap dan sekarang aku yang terluka..amat terluka...tidak aku meminta simpati..sebab aku xperlukan simpati siapa2 mahupon kaw..
bukan aku meminta perhatian .xperlu sume tu ! cuma biarlah ini me m'jadi kenangan dalam hidup aku..


''Aku bersyukur mengenali kau,kerana kau hadir dalam hidup ini dan memberi makna dalam hidup aku..terima kasih atas pengorbanan yang telah kau lakukan pada aku...kasih n syg aku biarlah menjadi kenangan dalam hidup aku..
aku tahu,kehadiran aku xmemberi makna dalam hidup mu...aku tahu kau cuba untuk bahagia bersama aku,kau cuba untuk lakukan..kau cuba..sebab kerana kau CUBA... adakah kau ikhlas?
aku xpernah cuba menyayangimu,menyintaimu n membhagiakan hubungan ini sebab,aku sememmangnya menyayangimu,menyintaimu dan bahagia besamamu...namun,bila aku sedar..hanya aku yang....hurmmm...kerdil nya aku didunia ni..meminta sesuatu yang ...hurmmm...



salam`


No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting