Saturday, February 4, 2012

BLOG AKU BERSAWANG?

Posted by Hanie Bee at 3:51 AM
assalamualikum :)


mood : unstable mood
environment : d'bilik ku syurga ku bila xda orang..hehe~


hype ! hype uolls~
rasa nye mmg dah berzaman aku x berblogger nie...sejak dua menjak ni aku dilanda musibah kot...kot lah kot..yelah mne x nyer mcm2 bala menimpa...orang kata lau datang bala menimpa2 ni..BERINGAT lah...mungkin aku telah melakukan dosa ..
dosa sedar or tidak sedar..allahualam...aku ni insan biasa yang banyak melakukan kesilapan...
''ya allah,ampunkanlah dosa hambamu ini...'' hurmm...

Sejak aku naik sem3 ni lagi macam2 dugaan yang aku tempoh...hanya allah je yang tahu..mungkin diluar nampak tenang,dihati tak siapa yang tahu....haissh
ke aku ni nak dlm proses MATANG ? ayak ! 
cukup matang ke ek...haha...no komen...aku lebih banyak menyendiri dan mendiamkan diri daripada bercakap dan gelak...yelah ! kalau dulu,aku lah HANTU KEPADA BAPAK HANTU SUKA GELAK...adoiii~


kadang2 sampai satu tahap aku pon xtahu pe benda yang kawan2 aku gelakkan..
(=.=)'' tahap kritikal dah kan !!!!! urggghhhh!!!!

since,aku dah dapatkan beberapa 
pakar bab nasihat ni..
dari segi tang baik tang burok...haha..
but,yang paling terbaik adalah nasihat dr 
Mak Cik Leny a.k.a Mama 
ha kan! alhamdullah..setelah berbincg n bermusyawarah kat dlm tepon...byk yg aku dpt...baik dari segi akhlak,ibadat n tauhid...cume sirah je xsentuh...huhu..
anyway ! dari niat aku nak
 MELEMPANG cemooot! MENYEPAK cemoot ! 
MENUMBUK cemoot ! MENGHENTAK cemoot ! 
sume aku matikan niat tersebot..haha..(gara nchat dr mak cik leny..) 


KAMUS CEMOOT : SEMUT

ok dcni,aku lupa nak kabo...aku ni spesis yang panas baran tp 'kdg2 la..' xda lah tetibe aku nak mengamok xpasai..kang owg kata aku ''giler ke..?'' huhu..
lagi2 tyem HORMONE aku xstable ! oh ni pantang je silap...
SENSITIF lg lah..ha kan ! biaser lah singa betina.... (==)''
TEROk nyer sayeee.....hufft! 
''ala lau xda angin xkan pokok bergoyang,lau xda org yang cari pasal xkan aku nak mengamok'' right ? but,i dah leh control..hehe..sejak2 dah tua ni kn..wink2~


so sekrg aku lebih banyak spend tyme masa2 aku yang terluang dengaaaannn...
tido ? no !
makan ?? leh la...hehe
jalan2 ? xbape dah..malas...
FACEBOOK ? malas dh..bosan
GAAAMMEEEE ! yeahh!!!! 

kumpul game banyak2 ps2 mengamok n maki hamun kat game..yeah ! tu dia...
tue lah kerja aku..STUDY? GGULLPPPPP~
hehhe...hanie study? wow ! nak exam t kot..ekekkekeke :D
ada lah cket sbb byk sgt assigment kn,nak wat ulg kaji pon xmengedan..adeyhh~


AKTIVITI :
 1) Doakan aku berjaya nasyid esok taw ! hehe..moga JOHAN..amin :) 
sempena MAulidurasul..
 2)Latihan Aerobik tampa henti setiap ptg kcli hari mggu..huhu..sempena sukan tahunan kolej kejururawtan tercinta aku ni kan..
3)Masuk wad 19hb nie..ehehe ! xsabar nak sambut orang bersalin...(>.<)

XLUPA JUGAK...

SELAMAT MENYAMBUT MAULIDURASSUL...
MOGA KITA MENDAPAT KEBERKATAN PADA HARI YANG MULIA INI...  

   
                                           


HANIE BEE | ADAAKUKESAHAPEKAUKESAH

0 comments on "BLOG AKU BERSAWANG?"

Post a Comment

Saturday, February 4, 2012

BLOG AKU BERSAWANG?

assalamualikum :)


mood : unstable mood
environment : d'bilik ku syurga ku bila xda orang..hehe~


hype ! hype uolls~
rasa nye mmg dah berzaman aku x berblogger nie...sejak dua menjak ni aku dilanda musibah kot...kot lah kot..yelah mne x nyer mcm2 bala menimpa...orang kata lau datang bala menimpa2 ni..BERINGAT lah...mungkin aku telah melakukan dosa ..
dosa sedar or tidak sedar..allahualam...aku ni insan biasa yang banyak melakukan kesilapan...
''ya allah,ampunkanlah dosa hambamu ini...'' hurmm...

Sejak aku naik sem3 ni lagi macam2 dugaan yang aku tempoh...hanya allah je yang tahu..mungkin diluar nampak tenang,dihati tak siapa yang tahu....haissh
ke aku ni nak dlm proses MATANG ? ayak ! 
cukup matang ke ek...haha...no komen...aku lebih banyak menyendiri dan mendiamkan diri daripada bercakap dan gelak...yelah ! kalau dulu,aku lah HANTU KEPADA BAPAK HANTU SUKA GELAK...adoiii~


kadang2 sampai satu tahap aku pon xtahu pe benda yang kawan2 aku gelakkan..
(=.=)'' tahap kritikal dah kan !!!!! urggghhhh!!!!

since,aku dah dapatkan beberapa 
pakar bab nasihat ni..
dari segi tang baik tang burok...haha..
but,yang paling terbaik adalah nasihat dr 
Mak Cik Leny a.k.a Mama 
ha kan! alhamdullah..setelah berbincg n bermusyawarah kat dlm tepon...byk yg aku dpt...baik dari segi akhlak,ibadat n tauhid...cume sirah je xsentuh...huhu..
anyway ! dari niat aku nak
 MELEMPANG cemooot! MENYEPAK cemoot ! 
MENUMBUK cemoot ! MENGHENTAK cemoot ! 
sume aku matikan niat tersebot..haha..(gara nchat dr mak cik leny..) 


KAMUS CEMOOT : SEMUT

ok dcni,aku lupa nak kabo...aku ni spesis yang panas baran tp 'kdg2 la..' xda lah tetibe aku nak mengamok xpasai..kang owg kata aku ''giler ke..?'' huhu..
lagi2 tyem HORMONE aku xstable ! oh ni pantang je silap...
SENSITIF lg lah..ha kan ! biaser lah singa betina.... (==)''
TEROk nyer sayeee.....hufft! 
''ala lau xda angin xkan pokok bergoyang,lau xda org yang cari pasal xkan aku nak mengamok'' right ? but,i dah leh control..hehe..sejak2 dah tua ni kn..wink2~


so sekrg aku lebih banyak spend tyme masa2 aku yang terluang dengaaaannn...
tido ? no !
makan ?? leh la...hehe
jalan2 ? xbape dah..malas...
FACEBOOK ? malas dh..bosan
GAAAMMEEEE ! yeahh!!!! 

kumpul game banyak2 ps2 mengamok n maki hamun kat game..yeah ! tu dia...
tue lah kerja aku..STUDY? GGULLPPPPP~
hehhe...hanie study? wow ! nak exam t kot..ekekkekeke :D
ada lah cket sbb byk sgt assigment kn,nak wat ulg kaji pon xmengedan..adeyhh~


AKTIVITI :
 1) Doakan aku berjaya nasyid esok taw ! hehe..moga JOHAN..amin :) 
sempena MAulidurasul..
 2)Latihan Aerobik tampa henti setiap ptg kcli hari mggu..huhu..sempena sukan tahunan kolej kejururawtan tercinta aku ni kan..
3)Masuk wad 19hb nie..ehehe ! xsabar nak sambut orang bersalin...(>.<)

XLUPA JUGAK...

SELAMAT MENYAMBUT MAULIDURASSUL...
MOGA KITA MENDAPAT KEBERKATAN PADA HARI YANG MULIA INI...  

   
                                           


HANIE BEE | ADAAKUKESAHAPEKAUKESAH

No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting