Saturday, December 3, 2011

kebosanan Melampau sebelum Tido

Posted by Hanie Bee at 8:29 AM
assalamualaikum :)

mood :: bingung
environment :: d'kamarku,keseorangan sambil dtemani lampu tidor




hye2 uolls ! pagi2 ni aku still xboleh nak tdo.....xtaw d'sbbkan ape...
maybe byk benda yg aku pikir sejak semalam lagi...
skung ni musim cuti sem utk KOLEJ KEJURURAWATAN KUALA TERENGGANU
so ! aku org yg paling LEGA coz dpt balik...whatever~

then,aku pon main taip ejk ni coz xda point yg aku nak KUPAS mlm ni,skdr mengisi n melayan mataku yg kian KUYU MUYU ni..ouch ! comel >.<

KORANG RASA APA PATOT AKU BUAT UTK CUTI NI?

tido & gemukan punggung ?
mengemas umh sampai lebam ?
MEMASAK ?
WAT KEK & CUBE RESEPI BARU?
wat dunno kt umh n dimarahi mama sbb LAZY (oh no!)
BEKERJA? ...pilihan terakhir !
main ting2 ngn adek sedare?
jalan? no money no talk !

ok...sangat membosan kan ! sumpah ok !
k lq,mata aku mcm nantok jep...adeyh~ nyte uolls..
pape hal wa roger luorang k..chill bebeyh ^^,


bubye,salam~


0 comments on "kebosanan Melampau sebelum Tido"

Post a Comment

Saturday, December 3, 2011

kebosanan Melampau sebelum Tido

assalamualaikum :)

mood :: bingung
environment :: d'kamarku,keseorangan sambil dtemani lampu tidor




hye2 uolls ! pagi2 ni aku still xboleh nak tdo.....xtaw d'sbbkan ape...
maybe byk benda yg aku pikir sejak semalam lagi...
skung ni musim cuti sem utk KOLEJ KEJURURAWATAN KUALA TERENGGANU
so ! aku org yg paling LEGA coz dpt balik...whatever~

then,aku pon main taip ejk ni coz xda point yg aku nak KUPAS mlm ni,skdr mengisi n melayan mataku yg kian KUYU MUYU ni..ouch ! comel >.<

KORANG RASA APA PATOT AKU BUAT UTK CUTI NI?

tido & gemukan punggung ?
mengemas umh sampai lebam ?
MEMASAK ?
WAT KEK & CUBE RESEPI BARU?
wat dunno kt umh n dimarahi mama sbb LAZY (oh no!)
BEKERJA? ...pilihan terakhir !
main ting2 ngn adek sedare?
jalan? no money no talk !

ok...sangat membosan kan ! sumpah ok !
k lq,mata aku mcm nantok jep...adeyh~ nyte uolls..
pape hal wa roger luorang k..chill bebeyh ^^,


bubye,salam~


No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting