Monday, August 1, 2011

Puasa Jangan X Puasa !!!

Posted by Hanie Bee at 8:10 AM

ႽᎬLᏪМᏪᎢ МeNyᏪMbUt ВᏬLᏪΝ RᏪМАDHᏪN


Assalamualaikum :)
mood :: bergunung-ganang assignment !
environment :: lagu raya ~


Salam ramadhan teman sume ~
Hai uolls ! ape citer ? ok ke dok pocer
sehari dah nie..haha..
ade ke yg mati kekeringan a.k.a dehidrasi kekurangan air..
rasanya mcm xpernah lagi kan...
so kowang2 kat lua sane jgn nak jdi GEGATE yg gatai2 
ada niat nak terbukak pocer yer~
SAYA XNAMPAK TAPI TUHAN NAMPAK..
(ayt pengarah kolej aku..haha)

so,ni first tyme aku berbuka kat kuala terengganu bersame teman seperjuangan yang hampir2 PSY or mantal disorder coz dah lame xbalik ke kampung halaman :'(
ohh...nasib badan daa...
xpelah ! kami anak perantauan !
xgentar ! 10 datang aku picit2 jek..lalaaa~
(xda point ~!)
kat cni sahur dy mcm supper taw..
kol12 dah sahur..ha kan!
nak wat cmenr dining bgi kitowg 
apau lauk smpi kol12 jer...
hmmmm..cedeyh~
tapi alhamdulilah dengan niat yang betul dan ikhlas menjalani ibadat puasa aku xrasa lagi lapar dan dahaga..
betul owg kata POWER nya NIA PUASA :)
cume nantok je..haha..well nak wat cmner..lalalalaa~

Pape pon hope muslim n muslimah 
kat luar sane meneruskan amal ibadah,
 toppup pahale, 
delete dosa 
autorun amalan2 sunat..
moga bulan ramadhan nie kita mendapat keberkatan dan keredhaan dari-NYA..AMINN :)


ok lah 2 jek utk malam nie...continue wat kijo..
mood :: blurr~

to My Love :
awk..selamat berpuasa.sy xsuka keadaan kita skrg.sedih.(u know)pape pun awk wat sy ttp sokong awk.moga d'bulan mulia ni kita same2 mengerjakan ibdah dan mendapat kesucian hati dan dibuka pintu kemaafan..                                                           -imissu&ilysyg-



 ..selamat menyambut bulan ramadhan..
...al-mubaraQ...
ahlan wahsahlan ilali likok~

adaakukesah.apekaukesah | hanie bee


1 comments on "Puasa Jangan X Puasa !!!"

aizadalias on August 1, 2011 at 10:00 PM said...

slamat berpuasa =)

Post a Comment

Monday, August 1, 2011

Puasa Jangan X Puasa !!!


ႽᎬLᏪМᏪᎢ МeNyᏪMbUt ВᏬLᏪΝ RᏪМАDHᏪN


Assalamualaikum :)
mood :: bergunung-ganang assignment !
environment :: lagu raya ~


Salam ramadhan teman sume ~
Hai uolls ! ape citer ? ok ke dok pocer
sehari dah nie..haha..
ade ke yg mati kekeringan a.k.a dehidrasi kekurangan air..
rasanya mcm xpernah lagi kan...
so kowang2 kat lua sane jgn nak jdi GEGATE yg gatai2 
ada niat nak terbukak pocer yer~
SAYA XNAMPAK TAPI TUHAN NAMPAK..
(ayt pengarah kolej aku..haha)

so,ni first tyme aku berbuka kat kuala terengganu bersame teman seperjuangan yang hampir2 PSY or mantal disorder coz dah lame xbalik ke kampung halaman :'(
ohh...nasib badan daa...
xpelah ! kami anak perantauan !
xgentar ! 10 datang aku picit2 jek..lalaaa~
(xda point ~!)
kat cni sahur dy mcm supper taw..
kol12 dah sahur..ha kan!
nak wat cmenr dining bgi kitowg 
apau lauk smpi kol12 jer...
hmmmm..cedeyh~
tapi alhamdulilah dengan niat yang betul dan ikhlas menjalani ibadat puasa aku xrasa lagi lapar dan dahaga..
betul owg kata POWER nya NIA PUASA :)
cume nantok je..haha..well nak wat cmner..lalalalaa~

Pape pon hope muslim n muslimah 
kat luar sane meneruskan amal ibadah,
 toppup pahale, 
delete dosa 
autorun amalan2 sunat..
moga bulan ramadhan nie kita mendapat keberkatan dan keredhaan dari-NYA..AMINN :)


ok lah 2 jek utk malam nie...continue wat kijo..
mood :: blurr~

to My Love :
awk..selamat berpuasa.sy xsuka keadaan kita skrg.sedih.(u know)pape pun awk wat sy ttp sokong awk.moga d'bulan mulia ni kita same2 mengerjakan ibdah dan mendapat kesucian hati dan dibuka pintu kemaafan..                                                           -imissu&ilysyg-



 ..selamat menyambut bulan ramadhan..
...al-mubaraQ...
ahlan wahsahlan ilali likok~

adaakukesah.apekaukesah | hanie bee


1 comment:

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting