Wednesday, June 1, 2011

i'm going home :)

Posted by Hanie Bee at 9:08 AM
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ASSALAMUALAIKUM 
MOOD:: HOMESICK ! ENVIROMENT :: OH THANK GOD ~
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Salam uolls ! Hai ! :)Kali ni entry aku xbyk pon juz nak ckp yg aku nak BALIK KMAPUNG sok !!Plez,doakan aku semoga selamat sampai ke hometown ok ! Aku balik dgn MOK AIna :)Perjalanan yg makan mse lbh kurang 8jam...huh!xpe demi nak kelar dari kolej ....
AKU SANGGUP !!!!


To :: My Friends yg xbalik JANUARI 2011:(  Dear syg2 ku...Sabar ok..Maap sebab aku xdpt nk tahan diri utk balik ke kampung SO nie...hope kowg yg xdpt nak balik,yg tgh sedih...Aku paham prsan kowg..msg2 ad reason sndri nape xbalik...but hoping kowg dpt DOAKAN TEMAN2 KITA YG BALIK SELAMAT PERGI N KEMBALI ke hometown n Kolej t....Aku mesti RINDU GILER kat kowg even xda lah jumpe sgt ponsaat2 kowg bz dgn pelbagai aktiviti ni..... LEBIU ~❤❤❤


oklah..sampai cnie jek enrty kali ni !JOM !TIDO !weeeeee ~❤❤❤

haniebee.adakukesahapekaukesah.co 

0 comments on "i'm going home :)"

Post a Comment

Wednesday, June 1, 2011

i'm going home :)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ASSALAMUALAIKUM 
MOOD:: HOMESICK ! ENVIROMENT :: OH THANK GOD ~
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Salam uolls ! Hai ! :)Kali ni entry aku xbyk pon juz nak ckp yg aku nak BALIK KMAPUNG sok !!Plez,doakan aku semoga selamat sampai ke hometown ok ! Aku balik dgn MOK AIna :)Perjalanan yg makan mse lbh kurang 8jam...huh!xpe demi nak kelar dari kolej ....
AKU SANGGUP !!!!


To :: My Friends yg xbalik JANUARI 2011:(  Dear syg2 ku...Sabar ok..Maap sebab aku xdpt nk tahan diri utk balik ke kampung SO nie...hope kowg yg xdpt nak balik,yg tgh sedih...Aku paham prsan kowg..msg2 ad reason sndri nape xbalik...but hoping kowg dpt DOAKAN TEMAN2 KITA YG BALIK SELAMAT PERGI N KEMBALI ke hometown n Kolej t....Aku mesti RINDU GILER kat kowg even xda lah jumpe sgt ponsaat2 kowg bz dgn pelbagai aktiviti ni..... LEBIU ~❤❤❤


oklah..sampai cnie jek enrty kali ni !JOM !TIDO !weeeeee ~❤❤❤

haniebee.adakukesahapekaukesah.co 

No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting