Tuesday, May 31, 2011

HanieBee punyer cite::.Terbaek Punyer Motivasi.::

Posted by Hanie Bee at 8:08 AM
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


 ASSALAMUALAIKUM


MOOD :: UNSTABLE + BLUR =='
ENVIRONMENT :: ATAS KATIL BARU PAS TGK MOVIE & LYN LAGU DOOM-HINDUSTAN + NGUNYAH ASAM :)


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


 saje jek letak pic nie :)
cute baby ~


Hai semua..selamat malam ^.^
Malam ni aku rasa agak pelik kot..xtaw knp...
mcm NOTHING ~ (haha...)
Knp aku gelak?? PELIK?
xda larh juz nak story mory cket pasal 
MOTIVASI DR.AHMAD LOTHFI IBRAHIM..
(lau xslh eja kan....)
Start dlm pukul 9.mmg sgt BEST !!!!
ok lah kowg mesti pulak kan sape pulak mamat nie...
Called him ''CIKGU''...dy ni pakar motivasi..
dulu dy jadi pakar motivasi kat RTM tv1 pukul bape ntah aku pon dah xingat dah kan...(lost memory)
then,jadi usahawan...what ever~
Tapi aku nak SHARE cikit lah kat kowg TIPS2!!
fuwahhhhh ~!!!
MEMANG RUGI KOWG XFOLOZ

puncany kebanyakan zaman skrg JURURAWAT kan byk stress lagu2 melibatkan KERJAYA n PERSONAL...
so dy gtaw cara nak handle...
IF KOWANG TENCION oR STREss Mmg SeSUai larh...

  S T R E S S

CARA2 NAK HILANG KAN PERASAAN NEGATIVE :) http://www.emocutez.com
Kowg BERDIRI depakan tangan n KAki tue..
(agk2 jgn smpi jatuh) 
then TAKE A DEEP BREATH SLOWLY....
IMAGINE THAT ALL UOLS PUNYER FEEL 
mcm sedih,benci,menyampah kat sape2 ke,baru pas kne mara ke or ape2 jek ..
BAWA N KUMPULKAN kat DADA then..
SERAP @ masukan ke BUMI...
(kena rasakan sendiri kowg turun kan perasaan n aura -ve ke bumi) ps2,
TARIK BALIK FEEL N AURA TD KE ATAS n alurkan keseluruh badan...
IF KOWG BETOL2 BUAT mmg SANGAT2 membantu taw ! serius xTIPU ^.^ 

Tips lain2..
cara nak tahu lelaki itu TERUNA ke TIDAK..hehe(SUKE !)
nacihat that dlm LIFE ni KITA mesti ada MATLAMAT..
❤INFO BARU TAHU :: PEREMPUAN ADA 27 JENIS & BENTUK BUAH DEEEDAADEE..~!!
(haha ! bapak lawak..mcm2 ada taw..awww~)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
MatLamaT Hanie Bee 
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
http://www.emocutez.com

❤ After jadi STAFFNURSE planning nak jadi MATRON :) (but minat sgt nk jdi DOKTOR PAKAR smpi doktor2 pagi wat round jadi pminat setia tgk dowg wat diskasion kt pesakit)

❤Mesti kena cari seorang SUAMI yg m'mhami..
KNP? Cer pikir..cer pikir.....
Kerja as staffnurse ni sgt lah buzy,lagi2 shift..If kerja PAGI n PTG ok lagi...
Lau KERJA SHIFT MALAM !!! oh sad (T.T)
pukul 9 nak g kerja pon LANGKAH DEMI LANGKAH cm kne ikat je kan lg2 nak tinggalkan LAKI kat umah...
t mlm2 KITA KERJA SUAMI KITA KERJA KAN SPE PULAK? DAMN tue..hahahha !!
silap2 dpt BORANG KAWEN LAGI 1...
peh !!  bom ! bom ! mmg kaci POTONG lah weyh......
(erk....ganas giler aku nie..haha)

❤UNTIL now aku still lagi susah hati SAPA JODOH AKU..KENAPA? erm....
 Ntoh ler...xtw knp..maybe until now aku still xjumpa lagi lelaki yg boleh BIMBING aku kot...leh memahami aku..hurm.....(T.T)

NEWS ABOUT ME ^.^

Lost my weight but xcapai lagi TARGET ! hehe :)
Attract kat sorg DR kat wad...i call him DR.SERABOT..hehe.(minat je bukan jatuh hati ! )
http://www.emocutez.com
Nak g ke x ARABIAN NIGHT??
LAGI 3 WEEKS nak BALIK KAMPONG !!!!!!
 waaa !!!
MALAS NAK KEMAS BILIK !! NAK PINDAH XLAME LAGI...SOB3 (T.T)
Debor RESULT exam nak kuar..ya allah,jgn laha da failed....hmmm..~

LUAHAN HATI (T.T) http://www.emocutez.com
'' I miss my home,mumy,dady n cat(leo)..meet my grandma..wa..ps2,rasa t'sgt lah seksa nak habeskan lg 3 minggu kat cnie..result xtaw lagi cmner..Stres dgn kat wad. 
i'm hoping that AKAK SENIOR xda lah nak masam2 muka ngn KAMI nie..bukan ape..kami pon manusia biasa,lakukan kesilapan but doest mean leh judge ktowg mcm tue jek..uols ada perasaan n KAMI pon same..we are same..xda beza..cuma nak n xnak jek..same2 memahami tu cara yg lbih baik kot (^^,) i love all my friends ok !


ok lah uols tue jek entry utk kali nie ok ^^,
alooo..jgn lh wat muka toye @ sedih..
hehe...poyo jek ayt aku..xvoleyvelarr ~
till ends ~
muah ! ❤❤❤
  http://www.emocutez.com
haniebee.adakukesahapekaukesah.

0 comments on "HanieBee punyer cite::.Terbaek Punyer Motivasi.::"

Post a Comment

Tuesday, May 31, 2011

HanieBee punyer cite::.Terbaek Punyer Motivasi.::

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


 ASSALAMUALAIKUM


MOOD :: UNSTABLE + BLUR =='
ENVIRONMENT :: ATAS KATIL BARU PAS TGK MOVIE & LYN LAGU DOOM-HINDUSTAN + NGUNYAH ASAM :)


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


 saje jek letak pic nie :)
cute baby ~


Hai semua..selamat malam ^.^
Malam ni aku rasa agak pelik kot..xtaw knp...
mcm NOTHING ~ (haha...)
Knp aku gelak?? PELIK?
xda larh juz nak story mory cket pasal 
MOTIVASI DR.AHMAD LOTHFI IBRAHIM..
(lau xslh eja kan....)
Start dlm pukul 9.mmg sgt BEST !!!!
ok lah kowg mesti pulak kan sape pulak mamat nie...
Called him ''CIKGU''...dy ni pakar motivasi..
dulu dy jadi pakar motivasi kat RTM tv1 pukul bape ntah aku pon dah xingat dah kan...(lost memory)
then,jadi usahawan...what ever~
Tapi aku nak SHARE cikit lah kat kowg TIPS2!!
fuwahhhhh ~!!!
MEMANG RUGI KOWG XFOLOZ

puncany kebanyakan zaman skrg JURURAWAT kan byk stress lagu2 melibatkan KERJAYA n PERSONAL...
so dy gtaw cara nak handle...
IF KOWANG TENCION oR STREss Mmg SeSUai larh...

  S T R E S S

CARA2 NAK HILANG KAN PERASAAN NEGATIVE :) http://www.emocutez.com
Kowg BERDIRI depakan tangan n KAki tue..
(agk2 jgn smpi jatuh) 
then TAKE A DEEP BREATH SLOWLY....
IMAGINE THAT ALL UOLS PUNYER FEEL 
mcm sedih,benci,menyampah kat sape2 ke,baru pas kne mara ke or ape2 jek ..
BAWA N KUMPULKAN kat DADA then..
SERAP @ masukan ke BUMI...
(kena rasakan sendiri kowg turun kan perasaan n aura -ve ke bumi) ps2,
TARIK BALIK FEEL N AURA TD KE ATAS n alurkan keseluruh badan...
IF KOWG BETOL2 BUAT mmg SANGAT2 membantu taw ! serius xTIPU ^.^ 

Tips lain2..
cara nak tahu lelaki itu TERUNA ke TIDAK..hehe(SUKE !)
nacihat that dlm LIFE ni KITA mesti ada MATLAMAT..
❤INFO BARU TAHU :: PEREMPUAN ADA 27 JENIS & BENTUK BUAH DEEEDAADEE..~!!
(haha ! bapak lawak..mcm2 ada taw..awww~)

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
MatLamaT Hanie Bee 
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
http://www.emocutez.com

❤ After jadi STAFFNURSE planning nak jadi MATRON :) (but minat sgt nk jdi DOKTOR PAKAR smpi doktor2 pagi wat round jadi pminat setia tgk dowg wat diskasion kt pesakit)

❤Mesti kena cari seorang SUAMI yg m'mhami..
KNP? Cer pikir..cer pikir.....
Kerja as staffnurse ni sgt lah buzy,lagi2 shift..If kerja PAGI n PTG ok lagi...
Lau KERJA SHIFT MALAM !!! oh sad (T.T)
pukul 9 nak g kerja pon LANGKAH DEMI LANGKAH cm kne ikat je kan lg2 nak tinggalkan LAKI kat umah...
t mlm2 KITA KERJA SUAMI KITA KERJA KAN SPE PULAK? DAMN tue..hahahha !!
silap2 dpt BORANG KAWEN LAGI 1...
peh !!  bom ! bom ! mmg kaci POTONG lah weyh......
(erk....ganas giler aku nie..haha)

❤UNTIL now aku still lagi susah hati SAPA JODOH AKU..KENAPA? erm....
 Ntoh ler...xtw knp..maybe until now aku still xjumpa lagi lelaki yg boleh BIMBING aku kot...leh memahami aku..hurm.....(T.T)

NEWS ABOUT ME ^.^

Lost my weight but xcapai lagi TARGET ! hehe :)
Attract kat sorg DR kat wad...i call him DR.SERABOT..hehe.(minat je bukan jatuh hati ! )
http://www.emocutez.com
Nak g ke x ARABIAN NIGHT??
LAGI 3 WEEKS nak BALIK KAMPONG !!!!!!
 waaa !!!
MALAS NAK KEMAS BILIK !! NAK PINDAH XLAME LAGI...SOB3 (T.T)
Debor RESULT exam nak kuar..ya allah,jgn laha da failed....hmmm..~

LUAHAN HATI (T.T) http://www.emocutez.com
'' I miss my home,mumy,dady n cat(leo)..meet my grandma..wa..ps2,rasa t'sgt lah seksa nak habeskan lg 3 minggu kat cnie..result xtaw lagi cmner..Stres dgn kat wad. 
i'm hoping that AKAK SENIOR xda lah nak masam2 muka ngn KAMI nie..bukan ape..kami pon manusia biasa,lakukan kesilapan but doest mean leh judge ktowg mcm tue jek..uols ada perasaan n KAMI pon same..we are same..xda beza..cuma nak n xnak jek..same2 memahami tu cara yg lbih baik kot (^^,) i love all my friends ok !


ok lah uols tue jek entry utk kali nie ok ^^,
alooo..jgn lh wat muka toye @ sedih..
hehe...poyo jek ayt aku..xvoleyvelarr ~
till ends ~
muah ! ❤❤❤
  http://www.emocutez.com
haniebee.adakukesahapekaukesah.

No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting