Monday, May 9, 2011

Bila Aku Kata BOsan !!

Posted by Hanie Bee at 2:03 AM
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

 Assalamualaikum ~
mood ::  I ❤ Manchester United http://www.emocutez.com
environment :: after mandi + rasa mcm lapor pulak + semangat nak study jap g ! chayok!


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿


Hweloo Malaysia ! Asia ! World ! 
B'jumpa lagi D'blog yang cumel tapi semakin sehari semakin giler nie..Thanz pada sape2
yg support kat hanie bee n blog nie..hehe..TERHARU SAYE ~ ^.^
Even entry nya smkin merapek kerepek tapi kowg still ank sedapkan hati aku..
SAYANG KOWANG ! KETAT2... !! hehehe... 
Whatever lah kan...
Petang2 yg indah beserta angen laut sepoi2 bahasa~
 terasa sejuk sehingga b'peluh manja nie..hahaha !! jangan pikir bukan2 ok...lalalalaa~
Aku ni tgh BOSAN giler ! !@#$% !! bukan bosan ape doe...hampeh taw...

Kowang taw x aku ni suka MAKAN ! MAKAN ! MAKAN !
ngap2 ! ha kan..haha( gelak sowg2+cam bodo)
kat KOLEJ AKU YG TERCINTA INI kan...
D'HARAM KAN BEBERAPA JENIS MAKANAN YG BERBAHAYA 
LAU MAKAN LEH MELETOP ! XPERCAYA ?!

-MAGGIE segala jenis perisa n perasa
-GULA PASIR jenama tebu ke ape ke
-Gula-gula nyoyot tue...ala bukan teettt ~! tapi gula biasa kita mkn tue..
-BISKUT berkrim,bercokelet (wlpon secebis) n sekutu ngn nya..
cthnya : chipsmore,oreo n wht so evr..
-KICAP! BUDU,SOS, n bahan botol2 nie kan...
-COKELAT CADBURY pon same gak....
- JAJAN (snak or junk food) HARAM SESAMA JENIS XKIRA APE

KAlau kowg nak taw ?? Camnie agk nya dowg pikir.hahah !!

MAGGIE --> merosakan otak sbb bila mkn jer kuar ASAP kat kepala owg ! KARI BERAPI!

GULA PASIR --> xbgi kowg mkn PASIR..ada nasi nak g mkn pasir manis wat bnda ! -_-'

GULA2 --> xnak kowg kejer nya NYOYOT❤  jek ! haha..tue yg timbul masalh sosial tue..lalalaa~

BISKUT --> dy nakajo kowg jadi pkerja yg rajen n x mls.SOKMO mkn CHIPSMORE jerk..ceket2 hilang ! KEJAP ADA KEJAP XDA..haha..suck !

KICAP --> nie lagi ar bahaya !! kowg taw x mengikut kepercayaan KARUT makan kicap leh jadi LEGAM LAA...DAYANG SENANDUNG tue..ha kan..sengal !

COKELET --> haha ! aku xtaw pasai ape...xnak kita main angkat2 kening kot mcm iklan kat TB tue...CACAT SEMACAM jek aku tgk..haahahahaha :P

JAJAN❤ --> xsanggup dah nak menaip...ni lah palig aku suka..tapi...sob3...(T.T)

http://www.emocutez.com
Setelah aku mention sume nie..Perlu ker aku meneruskan sakit mental @ terus masuk tanjung rambutan jek ?? mcm xda hati perut kan3.. SERABOT PALO aku nie ! 
Xpe aku anggap nie sume adaalah DUGAAN ~~~ wawawa (T.T)

XPelah ! Semalam Adalah Hari PAling BahAGia dlm Hari2 Yg mendatang !! hehhe...
Mne x nya ! favourite team aku MANCHESTER UNITED ❤ menang lwn ngn CHELSEA semalam


  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
MAnChester United❤ 2-1 CHELSEA
start kol 11 aku dah melanguk depan LAPTOP..
bukan nyer tgk LIVE pon juz tgk LIVE RESULT dy...
(naseb bik BI aku lulus leh gox pham ape dowg taip dlm bhse mat salleh,Wlpon tergeliat2 mata ku nak m'baca :))
Haha...separuh masa p'tama Man UTd score terbaek dari
❤HERNANDEZ(1)
❤VIVIC(23)
...
pada PENYOKONG2 CHELSEA..
tabahlah anda ok..huhu..jumpa lagi tahun depan..
Anggaplah Juara EPL tahun ni 
HAK MILIK RED DEVILs ~!!!!
Glory2 Man utd !








MANCHESTER UNITED
GLORY ~ GLORY ~
http://www.emocutez.com

TO ANTI-MU :
HELO UOLS,KAMI X CARA KOWG SUKA KE X.
LAU XSUKA SENYAP SUDA.
http://www.emocutez.com
KAMI XNGUTOK 
LAU TERASA PANAS PUNGUNG TUE
BAIK BLAH ! HAHA ~ 
MORAL OF THE VALUE
''ADA MU KESAH''
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

TILL ENDS !
JGN KERANA BOLA KITA GOCOH(GADO)
LAIN OWG LAIN CARA,
LAIN OWG LAIN DY SUKA,
KITA?
WLAPON LAIN 'JENAMA ' TEAM
KITA TETAP 1 

 I  FOOTBALL
❤❤❤ MALAYSIA ~
http://www.emocutez.com



HANIEBEELEO.ADAAKUKESAH.CO

0 comments on "Bila Aku Kata BOsan !!"

Post a Comment

Monday, May 9, 2011

Bila Aku Kata BOsan !!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

 Assalamualaikum ~
mood ::  I ❤ Manchester United http://www.emocutez.com
environment :: after mandi + rasa mcm lapor pulak + semangat nak study jap g ! chayok!


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿


Hweloo Malaysia ! Asia ! World ! 
B'jumpa lagi D'blog yang cumel tapi semakin sehari semakin giler nie..Thanz pada sape2
yg support kat hanie bee n blog nie..hehe..TERHARU SAYE ~ ^.^
Even entry nya smkin merapek kerepek tapi kowg still ank sedapkan hati aku..
SAYANG KOWANG ! KETAT2... !! hehehe... 
Whatever lah kan...
Petang2 yg indah beserta angen laut sepoi2 bahasa~
 terasa sejuk sehingga b'peluh manja nie..hahaha !! jangan pikir bukan2 ok...lalalalaa~
Aku ni tgh BOSAN giler ! !@#$% !! bukan bosan ape doe...hampeh taw...

Kowang taw x aku ni suka MAKAN ! MAKAN ! MAKAN !
ngap2 ! ha kan..haha( gelak sowg2+cam bodo)
kat KOLEJ AKU YG TERCINTA INI kan...
D'HARAM KAN BEBERAPA JENIS MAKANAN YG BERBAHAYA 
LAU MAKAN LEH MELETOP ! XPERCAYA ?!

-MAGGIE segala jenis perisa n perasa
-GULA PASIR jenama tebu ke ape ke
-Gula-gula nyoyot tue...ala bukan teettt ~! tapi gula biasa kita mkn tue..
-BISKUT berkrim,bercokelet (wlpon secebis) n sekutu ngn nya..
cthnya : chipsmore,oreo n wht so evr..
-KICAP! BUDU,SOS, n bahan botol2 nie kan...
-COKELAT CADBURY pon same gak....
- JAJAN (snak or junk food) HARAM SESAMA JENIS XKIRA APE

KAlau kowg nak taw ?? Camnie agk nya dowg pikir.hahah !!

MAGGIE --> merosakan otak sbb bila mkn jer kuar ASAP kat kepala owg ! KARI BERAPI!

GULA PASIR --> xbgi kowg mkn PASIR..ada nasi nak g mkn pasir manis wat bnda ! -_-'

GULA2 --> xnak kowg kejer nya NYOYOT❤  jek ! haha..tue yg timbul masalh sosial tue..lalalaa~

BISKUT --> dy nakajo kowg jadi pkerja yg rajen n x mls.SOKMO mkn CHIPSMORE jerk..ceket2 hilang ! KEJAP ADA KEJAP XDA..haha..suck !

KICAP --> nie lagi ar bahaya !! kowg taw x mengikut kepercayaan KARUT makan kicap leh jadi LEGAM LAA...DAYANG SENANDUNG tue..ha kan..sengal !

COKELET --> haha ! aku xtaw pasai ape...xnak kita main angkat2 kening kot mcm iklan kat TB tue...CACAT SEMACAM jek aku tgk..haahahahaha :P

JAJAN❤ --> xsanggup dah nak menaip...ni lah palig aku suka..tapi...sob3...(T.T)

http://www.emocutez.com
Setelah aku mention sume nie..Perlu ker aku meneruskan sakit mental @ terus masuk tanjung rambutan jek ?? mcm xda hati perut kan3.. SERABOT PALO aku nie ! 
Xpe aku anggap nie sume adaalah DUGAAN ~~~ wawawa (T.T)

XPelah ! Semalam Adalah Hari PAling BahAGia dlm Hari2 Yg mendatang !! hehhe...
Mne x nya ! favourite team aku MANCHESTER UNITED ❤ menang lwn ngn CHELSEA semalam


  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
MAnChester United❤ 2-1 CHELSEA
start kol 11 aku dah melanguk depan LAPTOP..
bukan nyer tgk LIVE pon juz tgk LIVE RESULT dy...
(naseb bik BI aku lulus leh gox pham ape dowg taip dlm bhse mat salleh,Wlpon tergeliat2 mata ku nak m'baca :))
Haha...separuh masa p'tama Man UTd score terbaek dari
❤HERNANDEZ(1)
❤VIVIC(23)
...
pada PENYOKONG2 CHELSEA..
tabahlah anda ok..huhu..jumpa lagi tahun depan..
Anggaplah Juara EPL tahun ni 
HAK MILIK RED DEVILs ~!!!!
Glory2 Man utd !








MANCHESTER UNITED
GLORY ~ GLORY ~
http://www.emocutez.com

TO ANTI-MU :
HELO UOLS,KAMI X CARA KOWG SUKA KE X.
LAU XSUKA SENYAP SUDA.
http://www.emocutez.com
KAMI XNGUTOK 
LAU TERASA PANAS PUNGUNG TUE
BAIK BLAH ! HAHA ~ 
MORAL OF THE VALUE
''ADA MU KESAH''
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

TILL ENDS !
JGN KERANA BOLA KITA GOCOH(GADO)
LAIN OWG LAIN CARA,
LAIN OWG LAIN DY SUKA,
KITA?
WLAPON LAIN 'JENAMA ' TEAM
KITA TETAP 1 

 I  FOOTBALL
❤❤❤ MALAYSIA ~
http://www.emocutez.com



HANIEBEELEO.ADAAKUKESAH.CO

No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting