Sunday, May 8, 2011

Posted by Hanie Bee at 3:21 AM
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Assalamualaikum sume ~

mood :: rindu same mama (T.T)
environment :: wake up from sleep n 'KUsOT' nak Xzam Sok
~

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



❤❤❤Happy Mother's Day ❤❤❤

Hai uolls ! Entry kali ni especially aku nak GIVE,SHARE,TO,CREATE...bla2.. utk My MAma..
who ? 
MY LOVELY CUTE SWEET MAMA
MAMA ❤ U !!!!
(T.T)
TO : nOrMa LaiNi

ehem ! ehem ! mulakan dgn bismallah :) 
Mama, selamat hari ibu !! hahah !! dah 18 tahun 4 bulan ++ mama melahirkan hanie,membesarkan hanie,menjaga hanie n macam2 lagi lah..kalau nak sebot xculop page nie (T.T) ~ sob3 ~
 mood :: SEBOK DADA ~
'' Terima kasih keranan melahirkan hanie,menjaga hanie..walaupun tahun nie hanie xda nak sambut hari ibu dan lambat agi nak balik..tapi hanie sentiasa ingat kat mama...maafkan kenakalan,kejahataN(dahsyat ! )n kesalahan yang hanie pernah buat..keegoan hanie membuatkan kita semakin jauh...hmm..maapkan anakmu ini sekiranya banyak melukakan hati mu..sedalam-dalam ciptaan tuhan,kejadian seorang yg bergelar mama,ibu,mak....adalah paling sempurna buat seorang anak....walapon hanie tidak sebaik2 anak orang lain,hanie akan buat yang terbaik demi mama,papa n kehidupan kita...andai hanie masih bernyawa .insyallah akan hanie curahkan kebahagian wat mama n papa sampi bila2....
MAMA NORMA LAINI I LOVE❤❤❤ u KETAT ! PADAT ! RAPAT ! ''

ohh..air jernih d'mata janganlah kau jatuh..aku kena kuat ! jadilah aku sekuat kuat wanita !! seperti mama..hmm (T.T)
Tiada siapa yang mampu mengantikan tempat mu.. ~

Mama..
Walapon kita berjauhan berbatu..
Kalau nak kereta sampai sakit punggung..
Walapon Bentong BERGUNUNG-GANANG..Terengganu berpulau2..
Walapon hanie xda nak buat air mama..
xda nak TUKANG CARI GADUH ngn mama kat uma..
xda owg nak wat sepah kat rumah..
xda owg nak GEGET mama..
xda owg nak b'gosip ngn mama...
xda owg nak teman mama berjalan..
xda owg owg KAKI MAKAN kat uma...
xda owg nak wat mama sakit kaki n badan coz melayan anaknya JALAN-JALAN CARI PASAL....
xda owg nak dego mama maki2 kereta kat jln raya !#$%...huhu
 xda owg nak watkan MAGGI SEDAP++
,xda owg nak tolong jemor,basuh kain n lipat kain (wlapon MALAS)...huhuhu..



TAPI ANAKMU INI SENTIASA TABAH..
REDHA..XSABAR..& MERINDUIMU..
LAGI2 ''BEBELAN MARATHON'' MAMa❤❤❤

Kalau owg bercinta xknl maka xsayang,
tapi kita..
Kalau xmembebel xsah,xcari pasal LAGI XSAH..
mwahahahha (T.T)
(Mama Leny & Hanie Bee)

moood :: tears out of control !!


Hahah !! apelah2 lau kau nie HAnie Bee..(T.T)
Pape pon dari hari ke hari..aku menanti utk beertemu dengan mu n memeluk mu dengan erat..wawawa..
xsedeyh pon lah ! sedeyh pon taw !!
Mencik ! mencik ! huhu ~
Pada kowang2 yg agk2 sedo lah kan..XSEDO xtaw lah nak 
KAbo GUaNEr nyer lagi...
INSOP LAH SEBELUM ANDA D'INSOPKAN !!
(bunyik petir sambung myambung!)
Selagi kita mempunyai Mama..Ummi..MUmmy..Mak,Mok.
n what so ever lah kan...
Hargailah Mereka...Peluk kah selagi boleh..
Bahagiakan mereka ... Aku xda lah ckp aku betul..
aku terbaik..aku pun xreti nak tunjukan kasih syg pada mok aku..
tapi ada tyme aku m'GEDIx ngn mama..haha..aku tunjukan yg aku syg dia..
Dulu aku susah nak ckp SAYANG kat dia..EGO kot !
jangan kata aku,mama aku pun susah..haha
kitowg cuma reti cari pasal each other jerk...
tapi GUNALAH MESSAGE...hahha !!
sekarang lau aku nak luahkan prsan guna msg
dan bwh sekali ayt aku.....''Hanie Sayang MAma,slm''
hkhikhikhikhik...MALU NYER SAYER !!!
ALa PEDULI LAH ! MAma aku bukan mama kowg.lalala~
(muka poyo cm aku sorg je ad mama..haha)

Oklah uols,aku nak g CARI GADO..eh ! silap ! 
nak g Calling or BErgayut or SUPER SAYANG ngn mama i..
so, ape terpinga2 g lah cepat wish kat mummy kowg tue !!
Gunalah segala kelengkapan MEDIA MASSA,MEASAT ke SATELLIT ke..
hanto lah msg ke call ke...adoi ~!
Jangan nak wat muka xb'slh kowg 2 ok ! NO EXCUSE ! Do It NOW !

p/s
CARI GADO = aku saje gurau n cari pasal ngn mama.kang ada yg ingat aku betoi2 cari gado..payoh pulok kowg2 nie ^.^

Hanie Bee Mama Leny.. muah !!!
lebiu2 mama !! mishyu2 !!

❤❤THEN,BE4 AKU HILANG INGATAN..AKU NAK WISH SELAMAT HARI IBU GOX KAT MAKCIK2 AKU YG CANTEK TERTAREK D'BOM !!

MAK LONG,NGAH,
DE (EH TU MAK AKU)
LANG,TEH,TAM,WE,DEK,SU,ANDAK,ENCIK N
BAKAL MAKCIK KECIK & CU..KIKIHKHIHKI (^.^)
ADA KE LAGI AKU XMENTION..LUPELAH~
DOWG RAMAI SGT..ADEYH~



HA ! PADA KAZEN2 AKU N AKAK SEDARA BARU N LAMA..HAHA..
TAHNIAH DPT BABY COMEL BARU N SEMOGA BAHAGIA SOKMO ~

XLUPA KAT AINA RADZI :)
TERIMA KASIH ~
U!!




❤ ❤ ❤ ❤ ❤ BYE UOLLS !!❤ ❤ ❤ ❤  




0 comments on " "

Post a Comment

Sunday, May 8, 2011

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Assalamualaikum sume ~

mood :: rindu same mama (T.T)
environment :: wake up from sleep n 'KUsOT' nak Xzam Sok
~

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



❤❤❤Happy Mother's Day ❤❤❤

Hai uolls ! Entry kali ni especially aku nak GIVE,SHARE,TO,CREATE...bla2.. utk My MAma..
who ? 
MY LOVELY CUTE SWEET MAMA
MAMA ❤ U !!!!
(T.T)
TO : nOrMa LaiNi

ehem ! ehem ! mulakan dgn bismallah :) 
Mama, selamat hari ibu !! hahah !! dah 18 tahun 4 bulan ++ mama melahirkan hanie,membesarkan hanie,menjaga hanie n macam2 lagi lah..kalau nak sebot xculop page nie (T.T) ~ sob3 ~
 mood :: SEBOK DADA ~
'' Terima kasih keranan melahirkan hanie,menjaga hanie..walaupun tahun nie hanie xda nak sambut hari ibu dan lambat agi nak balik..tapi hanie sentiasa ingat kat mama...maafkan kenakalan,kejahataN(dahsyat ! )n kesalahan yang hanie pernah buat..keegoan hanie membuatkan kita semakin jauh...hmm..maapkan anakmu ini sekiranya banyak melukakan hati mu..sedalam-dalam ciptaan tuhan,kejadian seorang yg bergelar mama,ibu,mak....adalah paling sempurna buat seorang anak....walapon hanie tidak sebaik2 anak orang lain,hanie akan buat yang terbaik demi mama,papa n kehidupan kita...andai hanie masih bernyawa .insyallah akan hanie curahkan kebahagian wat mama n papa sampi bila2....
MAMA NORMA LAINI I LOVE❤❤❤ u KETAT ! PADAT ! RAPAT ! ''

ohh..air jernih d'mata janganlah kau jatuh..aku kena kuat ! jadilah aku sekuat kuat wanita !! seperti mama..hmm (T.T)
Tiada siapa yang mampu mengantikan tempat mu.. ~

Mama..
Walapon kita berjauhan berbatu..
Kalau nak kereta sampai sakit punggung..
Walapon Bentong BERGUNUNG-GANANG..Terengganu berpulau2..
Walapon hanie xda nak buat air mama..
xda nak TUKANG CARI GADUH ngn mama kat uma..
xda owg nak wat sepah kat rumah..
xda owg nak GEGET mama..
xda owg nak b'gosip ngn mama...
xda owg nak teman mama berjalan..
xda owg owg KAKI MAKAN kat uma...
xda owg nak wat mama sakit kaki n badan coz melayan anaknya JALAN-JALAN CARI PASAL....
xda owg nak dego mama maki2 kereta kat jln raya !#$%...huhu
 xda owg nak watkan MAGGI SEDAP++
,xda owg nak tolong jemor,basuh kain n lipat kain (wlapon MALAS)...huhuhu..



TAPI ANAKMU INI SENTIASA TABAH..
REDHA..XSABAR..& MERINDUIMU..
LAGI2 ''BEBELAN MARATHON'' MAMa❤❤❤

Kalau owg bercinta xknl maka xsayang,
tapi kita..
Kalau xmembebel xsah,xcari pasal LAGI XSAH..
mwahahahha (T.T)
(Mama Leny & Hanie Bee)

moood :: tears out of control !!


Hahah !! apelah2 lau kau nie HAnie Bee..(T.T)
Pape pon dari hari ke hari..aku menanti utk beertemu dengan mu n memeluk mu dengan erat..wawawa..
xsedeyh pon lah ! sedeyh pon taw !!
Mencik ! mencik ! huhu ~
Pada kowang2 yg agk2 sedo lah kan..XSEDO xtaw lah nak 
KAbo GUaNEr nyer lagi...
INSOP LAH SEBELUM ANDA D'INSOPKAN !!
(bunyik petir sambung myambung!)
Selagi kita mempunyai Mama..Ummi..MUmmy..Mak,Mok.
n what so ever lah kan...
Hargailah Mereka...Peluk kah selagi boleh..
Bahagiakan mereka ... Aku xda lah ckp aku betul..
aku terbaik..aku pun xreti nak tunjukan kasih syg pada mok aku..
tapi ada tyme aku m'GEDIx ngn mama..haha..aku tunjukan yg aku syg dia..
Dulu aku susah nak ckp SAYANG kat dia..EGO kot !
jangan kata aku,mama aku pun susah..haha
kitowg cuma reti cari pasal each other jerk...
tapi GUNALAH MESSAGE...hahha !!
sekarang lau aku nak luahkan prsan guna msg
dan bwh sekali ayt aku.....''Hanie Sayang MAma,slm''
hkhikhikhikhik...MALU NYER SAYER !!!
ALa PEDULI LAH ! MAma aku bukan mama kowg.lalala~
(muka poyo cm aku sorg je ad mama..haha)

Oklah uols,aku nak g CARI GADO..eh ! silap ! 
nak g Calling or BErgayut or SUPER SAYANG ngn mama i..
so, ape terpinga2 g lah cepat wish kat mummy kowg tue !!
Gunalah segala kelengkapan MEDIA MASSA,MEASAT ke SATELLIT ke..
hanto lah msg ke call ke...adoi ~!
Jangan nak wat muka xb'slh kowg 2 ok ! NO EXCUSE ! Do It NOW !

p/s
CARI GADO = aku saje gurau n cari pasal ngn mama.kang ada yg ingat aku betoi2 cari gado..payoh pulok kowg2 nie ^.^

Hanie Bee Mama Leny.. muah !!!
lebiu2 mama !! mishyu2 !!

❤❤THEN,BE4 AKU HILANG INGATAN..AKU NAK WISH SELAMAT HARI IBU GOX KAT MAKCIK2 AKU YG CANTEK TERTAREK D'BOM !!

MAK LONG,NGAH,
DE (EH TU MAK AKU)
LANG,TEH,TAM,WE,DEK,SU,ANDAK,ENCIK N
BAKAL MAKCIK KECIK & CU..KIKIHKHIHKI (^.^)
ADA KE LAGI AKU XMENTION..LUPELAH~
DOWG RAMAI SGT..ADEYH~



HA ! PADA KAZEN2 AKU N AKAK SEDARA BARU N LAMA..HAHA..
TAHNIAH DPT BABY COMEL BARU N SEMOGA BAHAGIA SOKMO ~

XLUPA KAT AINA RADZI :)
TERIMA KASIH ~
U!!




❤ ❤ ❤ ❤ ❤ BYE UOLLS !!❤ ❤ ❤ ❤  




No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting