Tuesday, May 10, 2011

Wanita Patut Baca.Lelaki Fikir Dulu Sebelum Click ^.^

Posted by Hanie Bee at 9:36 AM
Assalamualikum :)

mood :: study sambil melayan perasaan ~
environment :: B'gelimpangan kat bwh katil,paper b'sepah kat bwh n pekene NESCAFE REGULAR ..emm ~

Hai uols,ape kowg tgh wat skrg?
Mesti tgh bhgia mnonton tb,main fb,chatg,
tido smbil baca blog aku (erkk..haha) 
wareber lah kan ~
hahahah..aku esok ad paper (xzam)
tapi aku tgh stress skung nie..
bosan lak m'hadap tulisan banyak2...heheh..
then,aku dgn BANGGA n BONGKAK wat
keputusan nak update blog...hehe..tajuk ni pon aku x wat gnie...hanya jari jemari je taip tanpa henti...
tak..tak..tuk..tak..tak...tukk...(ha kan)



 Oh LUPE !
(sory aku ni cpt hilg ingtn jap)
tadi aku ada baca pasal 1 blog nie..best kot !
mengenai CINTA? eh yeke? ntah..
ke life after kawen ek..hikhikhik ^.^
ape?ape?kowg jgn ar pandg gtue...lalallaaaa~
Ape salah nyer kan....(innocent face)

 TAJUK ::  BAHASA TUBUH WANITA MEMBUAT LELAKI TERGODA


  wow ! 
tajuk pon dah m'buak2 dada n N*F*U kan !
hahahhahaha!
Tapi aku juz wat RUMUSAN jelah kan..xkan aku nak story sampai habes kan.. 
mampuih ar t kantoi ! haha ^.^
Actly,ni utk KAUM WANITA YANG DAH BERKAHWIN 'jek'
DONT TRY TO UR BOYFRIEND OR TUNANG OR BAKAL BALAK KE OR BAKAL SUAMI KE..
 wareber lah kan..hihi..

p/s 
Wat ni masa tgh berdua2an nak romantik2 ke an3..
TAPI !!
after akad nikah ekh..jgn nakal2 nak MENGATA..
cthny: cam akulah kan..hehe..
JUZ WAT ILMU NIE ...KENA PENUHKAN ILMU DIDEEDADEEE..HIHI
WAT PEDOMAN MASA DTG :P

....RAHSIA NYA YELAH....

 

MUNCUNG,BASAHKAN BIBIR & BIARKAN TERBUKA .. auww~!
haha..knp ek? maybe sbb laki tgk bibir nyo basah jerk kan mcm nak kne GEGET kot.hahahhah..ape yg aku merapek  nie ^^
Melalui sentuhan..jeng ! jeng ! jeng !
hok nie pulak mcm gurl tue sendiri memegang tbuh badan cm peha ke tengkuk ke leher ker..maybe owg laki tgk dy pulak yg nak.....tettt~!! (BWAH UMo)
ps2,ape kata kowg tgh duk tb ke kat dpor ke saje2 je touch bahu,badan or dada SUAMI ANDA (highlight ok)..paling kurg pon menunjukan kowg CARE kan3..hhehe

JELINGAN ! waw ! (FAVOURTE + TABIAT AKU)
maksud aku bukan lah aku wat kat SUAMI aku kan..(BELUM KAWEN G..Hihihi)
masa kowg pandang tue kan,bagi lah jelingan b'makna...xpon set awal2 ke kan...
JELINGAN : GREEN LIGHT utk OVERTYME ke..
(seelok nya KHAMIS MLM JUMAAT ye..)..mwahah !! giler aku ni mention kat cnie..haha..ada aku kesah? BLOG aku..ngaaa~ ^^

JENGKELKAN PINGGUL : KASI UP CEKET kot..haha
beruntung lah sape yg ada keistimewaan pinggul mcm nie..(gelak nates)
ape?ape? muka xb'salah... aku xcakap pon aku kan..haha :P
tapi kajian ar tunjukan mmg laki mudah teransang melihat LENGGOKAN punggung wanita spesis nie...yeke? xtaw ! xtaw ! TEPUK DADA TANYA SELERA..haha..
bagi gurl2 yg XDA ASSET cmnie..xpe..byk g cara lain..hehe..sabo2.~ http://www.emocutez.com
(awwww~~~ gelek2..gelek.....dikoc0ok2 ~~~ )

DEDAHKAN PERGELANGAN TANGAN ? ohh..i seee ~
yang ni pon aku xsure lah mcm ner tapi MAYBE lah kat ctue kan tempat bahagian@kulit lembut n licin kot..CAM SEDAPS je kan bunyi nya..hahah...then d'galakan mnyembur PERFUME...jangan tanya knp kat aku...aku pon xtaw..allalalala ~

Menguak rambut & mengedix2 kan rambot anda..haha !!
Yang nie biaserlah KEBIASAAn kan..pempuan nie mmg xsah xwat cmnie
( aku pon sama) dah RAmbut kowg mestilh nak pegang2 takot ada KUTU ke GARU2 ke sajer Mbiakan KUTU n TERBANGKAN KELUMUMUR ANDA..eww !! tolong lah...
Make Sure Clean n CLEAR ok baru nak KIBAS2 rambot tue..ish3.. ^^


Ha tue jek kot tips2 nya..yang lain cm MELAMPAU sangat utk d'beri maklumat..takot kena #$%^& ke kang..
Aku nie sokmo je kne SKODENG..kang tslh ckp pikir lain lah..adoi~ huhuhu..
Wareber lah,tp hope MEMBANTU KOWG DIMASA HADAPAN

AKu? AKU?
Semestinya lah with my lovely HUbby..
CAlon pon xda dah mengatai aku nie..hahaha..
opsss !! sendored dctue...(m'gedix tgn)
ok lah !  chow dulu ~
till ends~

haniebeeleo.adaakukesahapekaukesah.co




 



5 comments on "Wanita Patut Baca.Lelaki Fikir Dulu Sebelum Click ^.^"

MiZz ShINcHaN on May 10, 2011 at 9:05 PM said...

ahahaha... i like... ehhh... jgn pkir bkn2 bb sy ske... ske bce jek... hehe... :) p/s: pkirn sy de pi tmpt len pas bce entri awk ni. haha... *im still single* hahahhahahahahaha...!!! >_<

farah16_honey on May 10, 2011 at 11:18 PM said...

perghh!!giler ah kau nih...sejak bile kau pndai wat entry gini haa???
wei,bkn ke kau x ckup umur lg...haha

Hanie Bee on May 11, 2011 at 1:25 AM said...

misz shinchan:: hehehe..oi! oi! haha.ni utk maklumat masa depan okeyh~ p/s sape slhn nyer..hehe

farah hani:: agagag ~! what the tutt! ape ni gara2 tpngaruh ngn blogger yg lain2 kot..haha..best doe byk phgtahuan dpt..ak citer ni baru cket...hei~
AKU DAH 18 TAHUN ++ taw ! waaaa~

Syahirah Fs on May 14, 2011 at 2:58 PM said...

hanie suda memikir masa depannye ^_^
*tak lame dah kite leh mkn nasi minyak

farah16_honey on May 19, 2011 at 7:04 AM said...

opss...sudah2..jgn nk citer lebih2..ak bwh umur lg..walaupun dh 18 thun..hehe

Post a Comment

Tuesday, May 10, 2011

Wanita Patut Baca.Lelaki Fikir Dulu Sebelum Click ^.^

Assalamualikum :)

mood :: study sambil melayan perasaan ~
environment :: B'gelimpangan kat bwh katil,paper b'sepah kat bwh n pekene NESCAFE REGULAR ..emm ~

Hai uols,ape kowg tgh wat skrg?
Mesti tgh bhgia mnonton tb,main fb,chatg,
tido smbil baca blog aku (erkk..haha) 
wareber lah kan ~
hahahah..aku esok ad paper (xzam)
tapi aku tgh stress skung nie..
bosan lak m'hadap tulisan banyak2...heheh..
then,aku dgn BANGGA n BONGKAK wat
keputusan nak update blog...hehe..tajuk ni pon aku x wat gnie...hanya jari jemari je taip tanpa henti...
tak..tak..tuk..tak..tak...tukk...(ha kan)



 Oh LUPE !
(sory aku ni cpt hilg ingtn jap)
tadi aku ada baca pasal 1 blog nie..best kot !
mengenai CINTA? eh yeke? ntah..
ke life after kawen ek..hikhikhik ^.^
ape?ape?kowg jgn ar pandg gtue...lalallaaaa~
Ape salah nyer kan....(innocent face)

 TAJUK ::  BAHASA TUBUH WANITA MEMBUAT LELAKI TERGODA


  wow ! 
tajuk pon dah m'buak2 dada n N*F*U kan !
hahahhahaha!
Tapi aku juz wat RUMUSAN jelah kan..xkan aku nak story sampai habes kan.. 
mampuih ar t kantoi ! haha ^.^
Actly,ni utk KAUM WANITA YANG DAH BERKAHWIN 'jek'
DONT TRY TO UR BOYFRIEND OR TUNANG OR BAKAL BALAK KE OR BAKAL SUAMI KE..
 wareber lah kan..hihi..

p/s 
Wat ni masa tgh berdua2an nak romantik2 ke an3..
TAPI !!
after akad nikah ekh..jgn nakal2 nak MENGATA..
cthny: cam akulah kan..hehe..
JUZ WAT ILMU NIE ...KENA PENUHKAN ILMU DIDEEDADEEE..HIHI
WAT PEDOMAN MASA DTG :P

....RAHSIA NYA YELAH....

 

MUNCUNG,BASAHKAN BIBIR & BIARKAN TERBUKA .. auww~!
haha..knp ek? maybe sbb laki tgk bibir nyo basah jerk kan mcm nak kne GEGET kot.hahahhah..ape yg aku merapek  nie ^^
Melalui sentuhan..jeng ! jeng ! jeng !
hok nie pulak mcm gurl tue sendiri memegang tbuh badan cm peha ke tengkuk ke leher ker..maybe owg laki tgk dy pulak yg nak.....tettt~!! (BWAH UMo)
ps2,ape kata kowg tgh duk tb ke kat dpor ke saje2 je touch bahu,badan or dada SUAMI ANDA (highlight ok)..paling kurg pon menunjukan kowg CARE kan3..hhehe

JELINGAN ! waw ! (FAVOURTE + TABIAT AKU)
maksud aku bukan lah aku wat kat SUAMI aku kan..(BELUM KAWEN G..Hihihi)
masa kowg pandang tue kan,bagi lah jelingan b'makna...xpon set awal2 ke kan...
JELINGAN : GREEN LIGHT utk OVERTYME ke..
(seelok nya KHAMIS MLM JUMAAT ye..)..mwahah !! giler aku ni mention kat cnie..haha..ada aku kesah? BLOG aku..ngaaa~ ^^

JENGKELKAN PINGGUL : KASI UP CEKET kot..haha
beruntung lah sape yg ada keistimewaan pinggul mcm nie..(gelak nates)
ape?ape? muka xb'salah... aku xcakap pon aku kan..haha :P
tapi kajian ar tunjukan mmg laki mudah teransang melihat LENGGOKAN punggung wanita spesis nie...yeke? xtaw ! xtaw ! TEPUK DADA TANYA SELERA..haha..
bagi gurl2 yg XDA ASSET cmnie..xpe..byk g cara lain..hehe..sabo2.~ http://www.emocutez.com
(awwww~~~ gelek2..gelek.....dikoc0ok2 ~~~ )

DEDAHKAN PERGELANGAN TANGAN ? ohh..i seee ~
yang ni pon aku xsure lah mcm ner tapi MAYBE lah kat ctue kan tempat bahagian@kulit lembut n licin kot..CAM SEDAPS je kan bunyi nya..hahah...then d'galakan mnyembur PERFUME...jangan tanya knp kat aku...aku pon xtaw..allalalala ~

Menguak rambut & mengedix2 kan rambot anda..haha !!
Yang nie biaserlah KEBIASAAn kan..pempuan nie mmg xsah xwat cmnie
( aku pon sama) dah RAmbut kowg mestilh nak pegang2 takot ada KUTU ke GARU2 ke sajer Mbiakan KUTU n TERBANGKAN KELUMUMUR ANDA..eww !! tolong lah...
Make Sure Clean n CLEAR ok baru nak KIBAS2 rambot tue..ish3.. ^^


Ha tue jek kot tips2 nya..yang lain cm MELAMPAU sangat utk d'beri maklumat..takot kena #$%^& ke kang..
Aku nie sokmo je kne SKODENG..kang tslh ckp pikir lain lah..adoi~ huhuhu..
Wareber lah,tp hope MEMBANTU KOWG DIMASA HADAPAN

AKu? AKU?
Semestinya lah with my lovely HUbby..
CAlon pon xda dah mengatai aku nie..hahaha..
opsss !! sendored dctue...(m'gedix tgn)
ok lah !  chow dulu ~
till ends~

haniebeeleo.adaakukesahapekaukesah.co




 



5 comments:

  1. ahahaha... i like... ehhh... jgn pkir bkn2 bb sy ske... ske bce jek... hehe... :) p/s: pkirn sy de pi tmpt len pas bce entri awk ni. haha... *im still single* hahahhahahahahaha...!!! >_<

    ReplyDelete
  2. perghh!!giler ah kau nih...sejak bile kau pndai wat entry gini haa???
    wei,bkn ke kau x ckup umur lg...haha

    ReplyDelete
  3. misz shinchan:: hehehe..oi! oi! haha.ni utk maklumat masa depan okeyh~ p/s sape slhn nyer..hehe

    farah hani:: agagag ~! what the tutt! ape ni gara2 tpngaruh ngn blogger yg lain2 kot..haha..best doe byk phgtahuan dpt..ak citer ni baru cket...hei~
    AKU DAH 18 TAHUN ++ taw ! waaaa~

    ReplyDelete
  4. hanie suda memikir masa depannye ^_^
    *tak lame dah kite leh mkn nasi minyak

    ReplyDelete
  5. opss...sudah2..jgn nk citer lebih2..ak bwh umur lg..walaupun dh 18 thun..hehe

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting