Sunday, February 20, 2011

~TeKaNaN JiWa ~

Posted by Hanie Bee at 4:38 AM
Mood: MOODY (>_<)

Assalamualaikum..Salam 1 Malaysia...

HAi sume kawan2 hanie...hurmm..lame dah hanie x update blog nie..BUZY sbgai pghlg yg myebabkan aku smkin lame smkin tidak merasa akan keindahan hidup nie..ceyhh...
amenda pulak yg aku mencarot ni kan..tp.. 2 lah yg terjadi terhadap aku skrg nie..
AKU MISS LIFE AKU YG DULU....
Aku bukan lg menjadi hanie bee yg pering,yg suka mengacau org n bukan lg pmpuan yg 'cumel' (erkk...haha)
Maksud aku dctue yer..aku lebih bz ngn ASSIGNMENT yg belambak2...
Masalah yg aku hadapi tersgtlah rumit ny...
Kena sabatog,kne pulau ngn senior2 kot.....konon nyer lah..xsahih lg cter tue..
yg paling kurg kash sayang pengajar kirowg..
wawawwwawawa...
PUAN AKMA...ape yg ktowg patot wat nie??ape salah sy?? :(
salah group KAMi.....
terok sangat ker ktowg nie...
saya ni sampai demam2...batuk selseme..sakit kepale...
penat lelah..memikirkan camner nak wat PUAN happy ngn kami sume..hurmm....
Bila puan nak ajar kitog balik?? :(
HURM!!!!!
sesungguh nya.......saya hanie bee tersangat lah tekanna jiwa sekarang nie...
macam xda mood nak hidop,stdy..sumerlah.....warghh~~~!!!!

tetiba mcm nak nyanyi lah...
Tiada guna aku hidupo begini..
tanpa belaian kekasih yg sgt ku sayangi...
kepedihan yang kini kurasakan darimu...yang mencintai aku..
(TOMMY J.PISA)


ohhh tolg lah bgi ketabhan kepada aku ini ya allah..aku hanyalah hambamu yg kerdil....
(V______________V)


INSAN YANG TEKANAN JIWA~ <3


3 comments on "~TeKaNaN JiWa ~"

farah16_honey on February 27, 2011 at 1:59 AM said...

Aku bukan lg menjadi hanie bee yg pering,yg suka mengacau org n bukan lg pmpuan yg 'cumel'....??
btul ke ape yg ak bace ni??dan btul ke ape yg ko tulis tu??musykil jap..hahaha

Hanie Bee on February 27, 2011 at 4:31 AM said...

yg benar ni doe...ak kat cni stres je..muka pon dah mnu njukan semuany blom ckp lg..agagga...

farah16_honey on February 27, 2011 at 5:24 AM said...

haha..tu ko pny stress..blom ak citer stress ak lg..siap nk proses tukar kampus dh ni..hahahaha

Post a Comment

Sunday, February 20, 2011

~TeKaNaN JiWa ~

Mood: MOODY (>_<)

Assalamualaikum..Salam 1 Malaysia...

HAi sume kawan2 hanie...hurmm..lame dah hanie x update blog nie..BUZY sbgai pghlg yg myebabkan aku smkin lame smkin tidak merasa akan keindahan hidup nie..ceyhh...
amenda pulak yg aku mencarot ni kan..tp.. 2 lah yg terjadi terhadap aku skrg nie..
AKU MISS LIFE AKU YG DULU....
Aku bukan lg menjadi hanie bee yg pering,yg suka mengacau org n bukan lg pmpuan yg 'cumel' (erkk...haha)
Maksud aku dctue yer..aku lebih bz ngn ASSIGNMENT yg belambak2...
Masalah yg aku hadapi tersgtlah rumit ny...
Kena sabatog,kne pulau ngn senior2 kot.....konon nyer lah..xsahih lg cter tue..
yg paling kurg kash sayang pengajar kirowg..
wawawwwawawa...
PUAN AKMA...ape yg ktowg patot wat nie??ape salah sy?? :(
salah group KAMi.....
terok sangat ker ktowg nie...
saya ni sampai demam2...batuk selseme..sakit kepale...
penat lelah..memikirkan camner nak wat PUAN happy ngn kami sume..hurmm....
Bila puan nak ajar kitog balik?? :(
HURM!!!!!
sesungguh nya.......saya hanie bee tersangat lah tekanna jiwa sekarang nie...
macam xda mood nak hidop,stdy..sumerlah.....warghh~~~!!!!

tetiba mcm nak nyanyi lah...
Tiada guna aku hidupo begini..
tanpa belaian kekasih yg sgt ku sayangi...
kepedihan yang kini kurasakan darimu...yang mencintai aku..
(TOMMY J.PISA)


ohhh tolg lah bgi ketabhan kepada aku ini ya allah..aku hanyalah hambamu yg kerdil....
(V______________V)


INSAN YANG TEKANAN JIWA~ <3


3 comments:

  1. Aku bukan lg menjadi hanie bee yg pering,yg suka mengacau org n bukan lg pmpuan yg 'cumel'....??
    btul ke ape yg ak bace ni??dan btul ke ape yg ko tulis tu??musykil jap..hahaha

    ReplyDelete
  2. yg benar ni doe...ak kat cni stres je..muka pon dah mnu njukan semuany blom ckp lg..agagga...

    ReplyDelete
  3. haha..tu ko pny stress..blom ak citer stress ak lg..siap nk proses tukar kampus dh ni..hahahaha

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting