Monday, January 31, 2011

Saya Nak BAlik Umah !!

Posted by Hanie Bee at 7:00 AM

Baiklah ape yg aku nak cakap arinie pon aku xtahu sbnarnyer..tapi nak wat cmner dah aku excited giler nak balik kan..bukan ape..
lau aku balik pon bukan wat menda ..tp at least aku dapa kuar dari cnie....
KKKT (bukan name sbnar kan....)lalallaaa....(^_^)

Ape yg aku nak wat mse balik nanti??

  • semestinyer nak jumpa parents kan..my mum n my dad tue..heheh
  • ps2 nak peluk2 LEO...kucing kesygan aku!!wawawaw (T_T) misyhu u dear..
  • nak shoping lah wei..brg kat cnie bapak ke mahal nyer..pehh!!! terajisss..tp cuci mata leh lah..hihi
  • ps2,nak jumpe kazen,mmbe n lain2 lg...2 pon lau jumpa lah kan..xcm mmbe aku sowg nie..NURUL HAMIZAH bukan nme sebenar..ada ke patot dy balik johor..tglkan i camtue jek..oh! sadis !XMO kawan mu... :P
ERmmm..ape lg ek...ntahlah aku pon tataw nak ckp ape nie...juz nak ingatkn kat mmbe aku yg kat kolej nie duk hati2 lah sepanjg ada kat uma..jgn sampai aku xjumpe kowg balik..sob3...ingat2 balik cnie..lau rajen n baik hati bagilah aku hadiahkan..hihihihihi..(ada udg dsebalik mie..)
Xlupe gax pd mmbe Sue,Miemie,Azie,Iza,Mira,Ima,Dira,Fatin,Azreen,Cici n lain2 lg...byk sgt nme nyer..kowg balik uma JANGAN MAIN GILER ok !! INSOPPPP..mwhahahaha.....Tuttttt~!

K la,2 saje utk kali nie...Till end ~
Chowwww~


0 comments on "Saya Nak BAlik Umah !!"

Post a Comment

Monday, January 31, 2011

Saya Nak BAlik Umah !!


Baiklah ape yg aku nak cakap arinie pon aku xtahu sbnarnyer..tapi nak wat cmner dah aku excited giler nak balik kan..bukan ape..
lau aku balik pon bukan wat menda ..tp at least aku dapa kuar dari cnie....
KKKT (bukan name sbnar kan....)lalallaaa....(^_^)

Ape yg aku nak wat mse balik nanti??

  • semestinyer nak jumpa parents kan..my mum n my dad tue..heheh
  • ps2 nak peluk2 LEO...kucing kesygan aku!!wawawaw (T_T) misyhu u dear..
  • nak shoping lah wei..brg kat cnie bapak ke mahal nyer..pehh!!! terajisss..tp cuci mata leh lah..hihi
  • ps2,nak jumpe kazen,mmbe n lain2 lg...2 pon lau jumpa lah kan..xcm mmbe aku sowg nie..NURUL HAMIZAH bukan nme sebenar..ada ke patot dy balik johor..tglkan i camtue jek..oh! sadis !XMO kawan mu... :P
ERmmm..ape lg ek...ntahlah aku pon tataw nak ckp ape nie...juz nak ingatkn kat mmbe aku yg kat kolej nie duk hati2 lah sepanjg ada kat uma..jgn sampai aku xjumpe kowg balik..sob3...ingat2 balik cnie..lau rajen n baik hati bagilah aku hadiahkan..hihihihihi..(ada udg dsebalik mie..)
Xlupe gax pd mmbe Sue,Miemie,Azie,Iza,Mira,Ima,Dira,Fatin,Azreen,Cici n lain2 lg...byk sgt nme nyer..kowg balik uma JANGAN MAIN GILER ok !! INSOPPPP..mwhahahaha.....Tuttttt~!

K la,2 saje utk kali nie...Till end ~
Chowwww~


No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting