Friday, January 28, 2011

Penat Lah ! Damn me (T_T)

Posted by Hanie Bee at 3:09 AM
Assalamualaikum...
Salam wat sume mmbe2 aku kat blog mne duk rajin berblogging :)


Environment : Menghadap lau yg tgh bergelora..(mcm 2 gax lah hati aku nie)
AxtVti : Ape aku tgh wat?nak tdo tapi xleh..kepenatan sampai xlarat dah nak tdo..wawawaw....

Aku sekarang nie dah jarang dah nak upadate blog coz aku teramat kah xda MASA..PENAT GILER BABENK..adushh !! cam sgt teruja lah new life kat cnie..
Everything is abnormal...i mean xlah jadi owg giler tapi 'cam' owg giler lah kot..
Sadis seyh! mmg xdinafikan life kat U tsgt lah best..miss my frend n ank2 so much.. (T_T)....

Rutin harian aku dah mcm owg kerja office hour..kol8 msok kol5 blk..xda MC dah..xda dah nak balik awl..xda nak bpoya2...mlm bz ngn roleplay..assignmaent..nota kne baca..(al maklumlah kat class ape pon aku x paham)hurmmm !!! WHAT THE TUTTT ~!!!
APa nak jadi ngn aku nie ?? NO KOMEN..mwahahhahha...~
xtaw lah samada aku leh continue ke x..aku juz redo n tawakal je...
Hari2 hidup kat cnie tersangat lah BOSAN n PENAT..tp nak wat cmner..life must go on..dah aku pilih jalan ni walapon PAKSA RELA...wowowow..(VoV)''

Kat dalam aku byk sgt konflik kuager..mksd aku masalh antara mmbe2...
hurmm..nak wt cmner..adat lah lau berkawan kan...ada pasang n surut..hope class aku akan ok dpt ssuaikan diri antara 1 sama lain mengikut arus masa...(cewahhhhhh !! ayt aku xleh blarr ni pehal plak nyer kan..hahha)
sorry lah beb,aku agak ketintongan sejak duk kat cnie...
Bak kata pepatah c pujangga,sape xkenal hanie bukan name sebenar kn...

     Sakit Hati Sakit JIwa...
Lama2 jadi Gila..

lalallala......cam xda kne mgene je kn.
hahahahaha....oklah,tyme 2 rawkkk...wht rawkk i mean karokk dalam bilik air lew...2 jela harapan tuk aku kurgkan stress..bawok hs masok bilik air dan melalak..jom ! ape tunggu lagi....~
Moga kita jumpa dilain hari pada waktu yg xtahu lagi bila.. (^_______^)

Salam...Ahlan wahsahlan ilal likok ~


                                   

4 comments on "Penat Lah ! Damn me (T_T)"

zieziey "sam" on January 28, 2011 at 6:59 AM said...

pulak dah??

farah16_honey on January 30, 2011 at 12:49 AM said...

xdinafikan life kat U tsgt lah best..miss my frend n ank2 so much.. (T_T)....
ayat di atas merujuk kpd ak kah??haha
relaks la wei..ak kt sini pun senasib mcm ko gak..huhu

Hanie Bee on January 31, 2011 at 3:34 AM said...

hehehhe....bleyh lah...sometyme best tp kgkdg tersgt lah serabot..sob3

farah16_honey on February 7, 2011 at 3:18 AM said...

yg tersangatlah serabot tuh bkn kadang2...setiap masa kan..hahah

Post a Comment

Friday, January 28, 2011

Penat Lah ! Damn me (T_T)

Assalamualaikum...
Salam wat sume mmbe2 aku kat blog mne duk rajin berblogging :)


Environment : Menghadap lau yg tgh bergelora..(mcm 2 gax lah hati aku nie)
AxtVti : Ape aku tgh wat?nak tdo tapi xleh..kepenatan sampai xlarat dah nak tdo..wawawaw....

Aku sekarang nie dah jarang dah nak upadate blog coz aku teramat kah xda MASA..PENAT GILER BABENK..adushh !! cam sgt teruja lah new life kat cnie..
Everything is abnormal...i mean xlah jadi owg giler tapi 'cam' owg giler lah kot..
Sadis seyh! mmg xdinafikan life kat U tsgt lah best..miss my frend n ank2 so much.. (T_T)....

Rutin harian aku dah mcm owg kerja office hour..kol8 msok kol5 blk..xda MC dah..xda dah nak balik awl..xda nak bpoya2...mlm bz ngn roleplay..assignmaent..nota kne baca..(al maklumlah kat class ape pon aku x paham)hurmmm !!! WHAT THE TUTTT ~!!!
APa nak jadi ngn aku nie ?? NO KOMEN..mwahahhahha...~
xtaw lah samada aku leh continue ke x..aku juz redo n tawakal je...
Hari2 hidup kat cnie tersangat lah BOSAN n PENAT..tp nak wat cmner..life must go on..dah aku pilih jalan ni walapon PAKSA RELA...wowowow..(VoV)''

Kat dalam aku byk sgt konflik kuager..mksd aku masalh antara mmbe2...
hurmm..nak wt cmner..adat lah lau berkawan kan...ada pasang n surut..hope class aku akan ok dpt ssuaikan diri antara 1 sama lain mengikut arus masa...(cewahhhhhh !! ayt aku xleh blarr ni pehal plak nyer kan..hahha)
sorry lah beb,aku agak ketintongan sejak duk kat cnie...
Bak kata pepatah c pujangga,sape xkenal hanie bukan name sebenar kn...

     Sakit Hati Sakit JIwa...
Lama2 jadi Gila..

lalallala......cam xda kne mgene je kn.
hahahahaha....oklah,tyme 2 rawkkk...wht rawkk i mean karokk dalam bilik air lew...2 jela harapan tuk aku kurgkan stress..bawok hs masok bilik air dan melalak..jom ! ape tunggu lagi....~
Moga kita jumpa dilain hari pada waktu yg xtahu lagi bila.. (^_______^)

Salam...Ahlan wahsahlan ilal likok ~


                                   

4 comments:

  1. xdinafikan life kat U tsgt lah best..miss my frend n ank2 so much.. (T_T)....
    ayat di atas merujuk kpd ak kah??haha
    relaks la wei..ak kt sini pun senasib mcm ko gak..huhu

    ReplyDelete
  2. hehehhe....bleyh lah...sometyme best tp kgkdg tersgt lah serabot..sob3

    ReplyDelete
  3. yg tersangatlah serabot tuh bkn kadang2...setiap masa kan..hahah

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting