Sunday, February 27, 2011

Cita-Cita Saya (^_^)

Posted by Hanie Bee at 5:03 AM
ASSALAMUALAIKUM..
hAI KAWAN2 AKUE SUME WEYH...
APE CER KOWANG SUME ARINI N SOK LUSA N HARI STERUSNY..
HOPE KOWG HAPY2 SAJE..JGN JDI MCM AQUE NI OK..
(STRESS)

MOOD : Hanie Bee mOOd ABnormaL
ENVRONMT : BeRAdA D'aTAS kATIl SAMBIl MENgHItUNg HARI (t_t)

bAIKLAH..Hari ni saje jek nak story mory ngn kowg kan..Td ptg aku bbual ngn jiran bilik akue..hahaha..Ktowg nak taw ke ape ktowg dok BERGOSIP nie..ha kan !!!

p/s ni khas utk gurl2 jek okie... (^_~)

Pasal ''RUMAHTANGGA'' wow !!
mesti kowg musykil ape kejadah ny aku dok citer pasai benda alah nie..study xabes g dah mengatal kan....haish3....
ehhhh~!
saboooor....jgn slh phm ok..xslh kan dzmn usia yg meningkat akhir remaja nak msok AWAL DEWASA ni memikirkan mse depan ANDA2 SUME NIE..
baiklah..anda sume xpaham??
 Macam nie ar seng citer aku GOOGLE TRANSLATE kan yer~

Sebagai sorg perempuan a.k.a wanita..
Dah besar t kowg nak ..

1) kawen ngn laki yg mcm mne?
2)nak yg kerja ape?
3)Umoo bape?
4)ciri2 lelaki idaman?
5)Hancem or cumel or maco or jambu or ....haha
6)bape ribu hantaran...(sesukaty jek mcm ank datok..)
>>>>paling penting 7) ANAK NAK BAPE OWG?? haha

Oklah,kalau HANIE BEE MENJAWAB SOALAN CEPU EMAS nie..
ehem! ehem ! bpeluh2 pulok rasenyer..huhuhu..

Firstlyyy,aku mmg xkesah pon cmner pon aslkan cukup dalam syarak.(wah ! xleh blar)
socondly,aku xterpikir pon nak bcinta lg kan nak kawen..(xsmpi seru lg..)
last skalie,aku menerima seadanya jodoh aku n 2 sume ketentuan ALLAH S.W.T..Insyallah 'ADAM' itu pasti yg terbaik utk memimpin aku..AMIN~~

OK ! Dah terjawab soalan,anda2 dluar sane bagaimana pula?? Sudah bersedia?Masih tercari2 or XTERTAHAN2 dah..hahahha..opss!!! tuttt d'ctue ~
Selamat Berfikir N Selamat BerAmaL ~

SALAM UKHUWAH DR.HANIE BEE..
AHLAN WASAHLAN ILAL LIKOK~




4 comments on "Cita-Cita Saya (^_^)"

farah16_honey on February 27, 2011 at 5:47 AM said...
This comment has been removed by the author.
Hanie Bee on February 28, 2011 at 3:42 AM said...

hahahahhaha...

farah16_honey on March 2, 2011 at 10:12 PM said...

haha..giler ak ter delete komen tu lah..

share_rule on March 8, 2011 at 9:47 AM said...

fuhhh..! statement macam artis lah..! hah..ha...!
anyway all the best to you.. "Dr. Madu Lebah" hihihihihi....!!!

Post a Comment

Sunday, February 27, 2011

Cita-Cita Saya (^_^)

ASSALAMUALAIKUM..
hAI KAWAN2 AKUE SUME WEYH...
APE CER KOWANG SUME ARINI N SOK LUSA N HARI STERUSNY..
HOPE KOWG HAPY2 SAJE..JGN JDI MCM AQUE NI OK..
(STRESS)

MOOD : Hanie Bee mOOd ABnormaL
ENVRONMT : BeRAdA D'aTAS kATIl SAMBIl MENgHItUNg HARI (t_t)

bAIKLAH..Hari ni saje jek nak story mory ngn kowg kan..Td ptg aku bbual ngn jiran bilik akue..hahaha..Ktowg nak taw ke ape ktowg dok BERGOSIP nie..ha kan !!!

p/s ni khas utk gurl2 jek okie... (^_~)

Pasal ''RUMAHTANGGA'' wow !!
mesti kowg musykil ape kejadah ny aku dok citer pasai benda alah nie..study xabes g dah mengatal kan....haish3....
ehhhh~!
saboooor....jgn slh phm ok..xslh kan dzmn usia yg meningkat akhir remaja nak msok AWAL DEWASA ni memikirkan mse depan ANDA2 SUME NIE..
baiklah..anda sume xpaham??
 Macam nie ar seng citer aku GOOGLE TRANSLATE kan yer~

Sebagai sorg perempuan a.k.a wanita..
Dah besar t kowg nak ..

1) kawen ngn laki yg mcm mne?
2)nak yg kerja ape?
3)Umoo bape?
4)ciri2 lelaki idaman?
5)Hancem or cumel or maco or jambu or ....haha
6)bape ribu hantaran...(sesukaty jek mcm ank datok..)
>>>>paling penting 7) ANAK NAK BAPE OWG?? haha

Oklah,kalau HANIE BEE MENJAWAB SOALAN CEPU EMAS nie..
ehem! ehem ! bpeluh2 pulok rasenyer..huhuhu..

Firstlyyy,aku mmg xkesah pon cmner pon aslkan cukup dalam syarak.(wah ! xleh blar)
socondly,aku xterpikir pon nak bcinta lg kan nak kawen..(xsmpi seru lg..)
last skalie,aku menerima seadanya jodoh aku n 2 sume ketentuan ALLAH S.W.T..Insyallah 'ADAM' itu pasti yg terbaik utk memimpin aku..AMIN~~

OK ! Dah terjawab soalan,anda2 dluar sane bagaimana pula?? Sudah bersedia?Masih tercari2 or XTERTAHAN2 dah..hahahha..opss!!! tuttt d'ctue ~
Selamat Berfikir N Selamat BerAmaL ~

SALAM UKHUWAH DR.HANIE BEE..
AHLAN WASAHLAN ILAL LIKOK~




4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haha..giler ak ter delete komen tu lah..

    ReplyDelete
  3. fuhhh..! statement macam artis lah..! hah..ha...!
    anyway all the best to you.. "Dr. Madu Lebah" hihihihihi....!!!

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting