Thursday, December 9, 2010

KEb0SaNan !!

Posted by Hanie Bee at 5:41 AM
Assalamualaikum...
Mood : kebosanan melampau2 !!!
Tempat : Menghadap lapy sambil b'muka toyeee (>_<)


Hello WorlD !!! Bukan WWF or nak b'gusti yek..harap maklum.. .
ape aku nak wat ni weyhh !! bosan cam Tuttt Ttt !!! ha ambek !
geram akue lew !!
nak tgk movie pon xda..ohh citer cartoo0on !!
lalallalaaaaa ~

Kowang xda ke nak wat ape2 ni tyme cuti sem mcm nie ha..ape nak jadi ngn kowg nie weyh..
(ttibe xmemasal nak mbebel)
hahahhahahhahahahahhahhahahahhaha :D
EH ! EH ! LUPA !

NAk ckp gudluck kat sume yg nak dapat result UiTM esok okie...
kome taw,uolss sume ketar lutut ketar kepale ketar jantung...
ReLeX..ReLexxxXxxx okie...huhuhu...
Dunt wurid.Aku ada TIPS2 CAMNER NAK CONTROL EMOSI :)
(TU PON Lau Kowg Berani nak Cuba...hahah)

Menurut firasat aku kan2...!!! hehehe...(muka nates)

-kowg kena wat SOMETHING yg berguna or tidak bguna....tp better berguna lah kan..hehe..
tp jgn pulak wat pekara yg MUNGKAR taw !! huhu..kang kowg cakap aku ajaran sesat lak..:P

-ps2,kowh haruslah berdoa byk2...mmg sepatutny dari awal kne bdoakn,tp utk kurgkan KESTRESS san anda..Yang MAha Esa adlh yg paling utama taw ! ni wajib ! bukan saja2 !! 

-then,ape lg ekh...oh ! lupa ! kowh haruslah tabah n redha ..maksud aku dsni...
if result kowg gempak..ALHAMDULILAH....
TAHNIAH kat kowg keyghhh !! chay0ok !
if result kowg kurang baik...xpe ! berusaha lagi okie :)
dunt wurid....:)

eh k lah kawan2,hanie nak tgk vciter momok nie...lain kali sbg lg ok..hehhe
salam :)

1 comments on "KEb0SaNan !!"

farah16_honey on December 9, 2010 at 6:03 AM said...

bg tips kt org,kau pun blom tgk lg kan result...hahaha
dh tgk nnt inform ak tau.. :D

Post a Comment

Thursday, December 9, 2010

KEb0SaNan !!

Assalamualaikum...
Mood : kebosanan melampau2 !!!
Tempat : Menghadap lapy sambil b'muka toyeee (>_<)


Hello WorlD !!! Bukan WWF or nak b'gusti yek..harap maklum.. .
ape aku nak wat ni weyhh !! bosan cam Tuttt Ttt !!! ha ambek !
geram akue lew !!
nak tgk movie pon xda..ohh citer cartoo0on !!
lalallalaaaaa ~

Kowang xda ke nak wat ape2 ni tyme cuti sem mcm nie ha..ape nak jadi ngn kowg nie weyh..
(ttibe xmemasal nak mbebel)
hahahhahahhahahahahhahhahahahhaha :D
EH ! EH ! LUPA !

NAk ckp gudluck kat sume yg nak dapat result UiTM esok okie...
kome taw,uolss sume ketar lutut ketar kepale ketar jantung...
ReLeX..ReLexxxXxxx okie...huhuhu...
Dunt wurid.Aku ada TIPS2 CAMNER NAK CONTROL EMOSI :)
(TU PON Lau Kowg Berani nak Cuba...hahah)

Menurut firasat aku kan2...!!! hehehe...(muka nates)

-kowg kena wat SOMETHING yg berguna or tidak bguna....tp better berguna lah kan..hehe..
tp jgn pulak wat pekara yg MUNGKAR taw !! huhu..kang kowg cakap aku ajaran sesat lak..:P

-ps2,kowh haruslah berdoa byk2...mmg sepatutny dari awal kne bdoakn,tp utk kurgkan KESTRESS san anda..Yang MAha Esa adlh yg paling utama taw ! ni wajib ! bukan saja2 !! 

-then,ape lg ekh...oh ! lupa ! kowh haruslah tabah n redha ..maksud aku dsni...
if result kowg gempak..ALHAMDULILAH....
TAHNIAH kat kowg keyghhh !! chay0ok !
if result kowg kurang baik...xpe ! berusaha lagi okie :)
dunt wurid....:)

eh k lah kawan2,hanie nak tgk vciter momok nie...lain kali sbg lg ok..hehhe
salam :)

1 comment:

  1. bg tips kt org,kau pun blom tgk lg kan result...hahaha
    dh tgk nnt inform ak tau.. :D

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting