Monday, December 6, 2010

My Birthday (^_____^)

Posted by Hanie Bee at 7:05 AM
Assalamualaikum semua :)
Mood : kekenyagan pas melantak Kek



****
Akhirnya aku dapat update entry hari ni 4 my besday...
Seriusly,aku berterima kasih kat Allah S.W.T coz bgi aku peluang lagi utk mneruskan hidup ni setelah cukup 18 tahun aku hidop dibumi ny..
thanz Allah...aku b'syukur padamu :)



For my mum n my dad iaitu Aunty Leny n Uncle Ali..terima kasih sebab dah melahirkan...
membesarkan...
berkorban apa saja demi anakmu yg seorang nie..
pergorbanan mu amat bernilai n xkan terbalas sampai bila2..
even,kata2 ni  diowg maybe xbaca tp cukoplah sekadar meluahkan perasann hanie wat mama n papa..sebaik2 n seburuk2 mereka..ingatlah mereka adalah ibubapa kita tanpa mereka kita xwujud kat dunia nie...
insyallahhh...haniw akan wat t'baik utk membahagiakn mama n papa :')



Xlupe gak wat owg t'syg..xkira lah sape pon..
thanz coz terima hanie seadany..wlpon byk yg hanie dah wat pd awk..(sape2 jek...)hurmm.....wlapon dekat,berjauh hati..bila berjauh dekat dihati :')
Thanzz syggsss :)



Ok ! cukop2 utk touching n sadis2 segala benda okie !! time to RaWKkkkkk !!
mwahahahaha ~
kang ada lak kata ak gier jap sedeyh jap gelak jap.....haha
pape jerlah..huhu...
aku baru je pas celebrate besday juz kat uma jek
wat kecik2..xwat besaw2...huhu..tp hapy sgt coz still ad owg yg ingt kat besday aku...eehhh !! lupe...!!

PADA KAWAN2 FB YANG TELAH M'BUAT UCAPAN TERIMA KASIH SANGAT2 TAW
HANIE,TERHARU..GEMBIRA...ERMM..CAM2 LAH..JUZ,UOLS THE BEST :)

be4,aku byk mbebel baik aku tunjukan my cake..
ada 2 tuan2 n puan2... :) heee~

 Cake Cukelet :)
mama & papa


Cake CheZe BlueBery :))
MasyeHHh PAkCu !!!!



lagi....lapo kan tuan2..hehe





 :)





Nie je yang dapat hanie upload..sorylah my face xda coz senSored sgt..bahaya :)
Pape pon,mekasih mama n papa coz wat PUDING CAREMEL BERKUAh   N MEE GORENG YANG TERSANGAT LAH SEDAP !!! cm nak mkn lg jek ! ops !! DIET ! adeyhh...
terpaksa ku turutkan..huhuhu..ok bebeh..
sampai sini je utk hari nie okie...
yang pentg Hanie Dah TUA skung...:)
HAPPY BIRTHDAY TO ME :)
salam ~

 ****Hanie Bee*****



1 comments on "My Birthday (^_____^)"

farah16_honey on December 6, 2010 at 7:50 AM said...

akhirnya kau mengaku kau tua..tahniah tahniah...
wei..mane gmbr puding??asyik tnjuk kek je..
xde adiah ke ko dpt??haha

Post a Comment

Monday, December 6, 2010

My Birthday (^_____^)

Assalamualaikum semua :)
Mood : kekenyagan pas melantak Kek



****
Akhirnya aku dapat update entry hari ni 4 my besday...
Seriusly,aku berterima kasih kat Allah S.W.T coz bgi aku peluang lagi utk mneruskan hidup ni setelah cukup 18 tahun aku hidop dibumi ny..
thanz Allah...aku b'syukur padamu :)



For my mum n my dad iaitu Aunty Leny n Uncle Ali..terima kasih sebab dah melahirkan...
membesarkan...
berkorban apa saja demi anakmu yg seorang nie..
pergorbanan mu amat bernilai n xkan terbalas sampai bila2..
even,kata2 ni  diowg maybe xbaca tp cukoplah sekadar meluahkan perasann hanie wat mama n papa..sebaik2 n seburuk2 mereka..ingatlah mereka adalah ibubapa kita tanpa mereka kita xwujud kat dunia nie...
insyallahhh...haniw akan wat t'baik utk membahagiakn mama n papa :')



Xlupe gak wat owg t'syg..xkira lah sape pon..
thanz coz terima hanie seadany..wlpon byk yg hanie dah wat pd awk..(sape2 jek...)hurmm.....wlapon dekat,berjauh hati..bila berjauh dekat dihati :')
Thanzz syggsss :)



Ok ! cukop2 utk touching n sadis2 segala benda okie !! time to RaWKkkkkk !!
mwahahahaha ~
kang ada lak kata ak gier jap sedeyh jap gelak jap.....haha
pape jerlah..huhu...
aku baru je pas celebrate besday juz kat uma jek
wat kecik2..xwat besaw2...huhu..tp hapy sgt coz still ad owg yg ingt kat besday aku...eehhh !! lupe...!!

PADA KAWAN2 FB YANG TELAH M'BUAT UCAPAN TERIMA KASIH SANGAT2 TAW
HANIE,TERHARU..GEMBIRA...ERMM..CAM2 LAH..JUZ,UOLS THE BEST :)

be4,aku byk mbebel baik aku tunjukan my cake..
ada 2 tuan2 n puan2... :) heee~

 Cake Cukelet :)
mama & papa


Cake CheZe BlueBery :))
MasyeHHh PAkCu !!!!



lagi....lapo kan tuan2..hehe





 :)





Nie je yang dapat hanie upload..sorylah my face xda coz senSored sgt..bahaya :)
Pape pon,mekasih mama n papa coz wat PUDING CAREMEL BERKUAh   N MEE GORENG YANG TERSANGAT LAH SEDAP !!! cm nak mkn lg jek ! ops !! DIET ! adeyhh...
terpaksa ku turutkan..huhuhu..ok bebeh..
sampai sini je utk hari nie okie...
yang pentg Hanie Dah TUA skung...:)
HAPPY BIRTHDAY TO ME :)
salam ~

 ****Hanie Bee*****



1 comment:

  1. akhirnya kau mengaku kau tua..tahniah tahniah...
    wei..mane gmbr puding??asyik tnjuk kek je..
    xde adiah ke ko dpt??haha

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting