Thursday, November 4, 2010

Musim Final Exam (>o<)

Posted by Hanie Bee at 6:04 AM
mood : ketingtongan
status:aku baru pas mandi setelah lama m'mucukan diri kat bilik b'sme roomate..

Assalamualaikum,
lame dah aku xupload blog lg2 skrg ni musim final exam.
Huuu..mmg stress giler..aku bru lpas paper csc118 arini.
lg 1 paper last iaitu mate.huh! mate???
(matilah aku... ><)
kowg sume ape kabar yep?
jgn lah segan nak tegor kat fb mahupon blog..
lau aku xbls not mean aku sombong or bongkak diri ok..
kgkdg bkk je fb pdal aku tgh duk mbuta xpon study..huhu...(ye2 je stdy kn..)

Baru2 ni mmg agk penat lah dari segi mental tutmeny..
dgn mjwab paper tue..huh!!
mau x mletop2 otak nie..
(tipu jek !)
konon2 aku hyperbola bola2 apikn..haha
mengarot suda..2 lahh..
aku pon xtahu ape aku nak ckp ni sbnrny..tp oleh krne cian tgk blog aku ni then aku saje jerk mgedik cket..mnaip2
(dgn LEMAI GEMALALI JARI JEMARI ku ini..eheheh)

Pape pon aku nak ucapkan thanz pada soerg insan yg bnme 
SYAZWAN ALIFF a.k.a WOLF
(sap large ok nme nie !kaci nmpk cket)
coz mgajar aku ni wlapon dlm thap kritikal..
entah lah,aku ni cm xpnah bljat paper jer..haha
memnjg BLURR..ok..highlight kat ctue..haish3..
ape kono ai jang...lalaalalallaaaa~
dgn berkat usaha dia,dpt lah cket aku mmhami n xlupe gak 
AISYAH ngongek !
hahaha..wlapon agk serabot ko ajr tp memadai..hehhe..thanZz dear...

HAPPY BESDAY AIMAN HAKIM (^___^)
<<utk kaw
Rasa ny xtlmbt lg aku nak ucpkan happy besday kat budak tue n poyo ni kn..
hahha...
AIman !!! happy besday ! dah matang ko skung..hehhe
(xda maksod paper k..pure n clean mind)
hope ko succes dlm hdop n jgn lupe daratn lak lau dh bjaya..
ingat kat aku yg byk mbantu ko dr segi emo,galakn,ncihat..(hahah! memndai je..pacan lbeh..olok2 kn...(><)

p/s hoi! balik bentong belanja akuh !! ^^'


oklah itu sajer uth kali ini..
ape2 boleh cntc sy kat FB keyh..
till end~
ahlan wasahlan ilal likok~


0 comments on "Musim Final Exam (>o<)"

Post a Comment

Thursday, November 4, 2010

Musim Final Exam (>o<)

mood : ketingtongan
status:aku baru pas mandi setelah lama m'mucukan diri kat bilik b'sme roomate..

Assalamualaikum,
lame dah aku xupload blog lg2 skrg ni musim final exam.
Huuu..mmg stress giler..aku bru lpas paper csc118 arini.
lg 1 paper last iaitu mate.huh! mate???
(matilah aku... ><)
kowg sume ape kabar yep?
jgn lah segan nak tegor kat fb mahupon blog..
lau aku xbls not mean aku sombong or bongkak diri ok..
kgkdg bkk je fb pdal aku tgh duk mbuta xpon study..huhu...(ye2 je stdy kn..)

Baru2 ni mmg agk penat lah dari segi mental tutmeny..
dgn mjwab paper tue..huh!!
mau x mletop2 otak nie..
(tipu jek !)
konon2 aku hyperbola bola2 apikn..haha
mengarot suda..2 lahh..
aku pon xtahu ape aku nak ckp ni sbnrny..tp oleh krne cian tgk blog aku ni then aku saje jerk mgedik cket..mnaip2
(dgn LEMAI GEMALALI JARI JEMARI ku ini..eheheh)

Pape pon aku nak ucapkan thanz pada soerg insan yg bnme 
SYAZWAN ALIFF a.k.a WOLF
(sap large ok nme nie !kaci nmpk cket)
coz mgajar aku ni wlapon dlm thap kritikal..
entah lah,aku ni cm xpnah bljat paper jer..haha
memnjg BLURR..ok..highlight kat ctue..haish3..
ape kono ai jang...lalaalalallaaaa~
dgn berkat usaha dia,dpt lah cket aku mmhami n xlupe gak 
AISYAH ngongek !
hahaha..wlapon agk serabot ko ajr tp memadai..hehhe..thanZz dear...

HAPPY BESDAY AIMAN HAKIM (^___^)
<<utk kaw
Rasa ny xtlmbt lg aku nak ucpkan happy besday kat budak tue n poyo ni kn..
hahha...
AIman !!! happy besday ! dah matang ko skung..hehhe
(xda maksod paper k..pure n clean mind)
hope ko succes dlm hdop n jgn lupe daratn lak lau dh bjaya..
ingat kat aku yg byk mbantu ko dr segi emo,galakn,ncihat..(hahah! memndai je..pacan lbeh..olok2 kn...(><)

p/s hoi! balik bentong belanja akuh !! ^^'


oklah itu sajer uth kali ini..
ape2 boleh cntc sy kat FB keyh..
till end~
ahlan wasahlan ilal likok~


No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting