Friday, October 15, 2010

First Time Dinner Kat UiTM Jengka (^^,)d

Posted by Hanie Bee at 8:48 PM
Assalamualaikum..
(^_^)

mood: ketintongan n baru lepas mandi ^^

Hai kawan2 ku..dah lame rse nyer x update blog nie..kowg sumer xrindu kat aku kew?ish!sadisny!sampai hati..(T_T)
ok,kali ni aku update coz nak bangga diri sket ..ops! tlepas suda...hehehheh..bukan3..nak story mory kat kowg..xkan kowg xnak taw kan..hehhe..byk gax yg blaku taw ! yg paling best coz first tyem aku atend dinner dax U nie..yelah dah nme pon part 1 kot..huhuhu..
Pd,mula nya aku xda pon baju nak pkai g diner,yela mne x ny nak taun ni ELEGENT & TRENDY...
ad pulak aku dress labuh mcm artis2 nak pi amek award tue kan...huhu
mcm xnak g jer..hurmm..yelah  kot dowg pkai baju sume vough2 cantek2 ala2 artis kan...aku cume ad t-shirt biaser jep..(ToT)
tapi...................
Oleh krane anak2 aku (classmate)yg beria ajk aku g..
so,aku g lah gax..segan tue adlah..tp bak kata parets aku..syukur saje ape yg kita ada..
janji kita ikhlas nak g n sume ny pasti bjln lancar..huhu....
xsalah n xrugi aku foloz ncihat dowg...
Pada mlm tue aku mngenekan baju merah hati jname Jeep,suar jeans hitam n shawl ala2 Dato Ct..simple n trendy (kot...)
So Far mmg sgt best ok ! bukan ape..aku n ank2 wat prenstation nyayikan lagu barnie n kau ilhamku..
sgt sweet tyme tue..huhuhuuhuhu.....
 ps2 ape lg ktowg bgambor sakan lah....
nak tgk !! nak ke x !! ha .... ni dia...


Hanie & Farah Hani

Me with my Brother Wolf . . adek beradek Wolf..awoo0ooo ^^

Aku & Jalaludin Hassan..eh ! silap Ali.....hahha ^^

Jadi SuperModel jap ! taratangtang !!

Aku,Farah & Our Miss Account (Syeha)

Me & My Lovely Cute Bucuk2 Daughter ^^ hahha

Mayu n Jalal .. & sowg lg xkan knai kot..hihihi...

Hantu P0Kok (^^,)

KAMI lg.....


~MY LOVELY CLASSMATE CSD1CB~
PART 1 -GROUP B-

THanz to all my friends..
kowang adalah mmbe yg terbaik..
suka duka yg kita lalui bersama harap kekal sampai bila2..
maapkan mumy if slme ni ad point ngn kowg...maapkan mumy ok wahai anak2ku ~
xlupe gak pada syazwan a.k.a Wolf . . my brother..thz so much coz jdi abg angkat xdi iktiraf oleh SIRIM..btw u still the best der.. Adek BeRadek Wolf (^^,)Aw0ooooo ~
Muah! muah ! Lap u alls Ketat2 oratZzzz (^^,)
say CheEEEeeeeZZzzzz :)

till ends ~
http://haniebee8528.blogspot.com/









0 comments on "First Time Dinner Kat UiTM Jengka (^^,)d"

Post a Comment

Friday, October 15, 2010

First Time Dinner Kat UiTM Jengka (^^,)d

Assalamualaikum..
(^_^)

mood: ketintongan n baru lepas mandi ^^

Hai kawan2 ku..dah lame rse nyer x update blog nie..kowg sumer xrindu kat aku kew?ish!sadisny!sampai hati..(T_T)
ok,kali ni aku update coz nak bangga diri sket ..ops! tlepas suda...hehehheh..bukan3..nak story mory kat kowg..xkan kowg xnak taw kan..hehhe..byk gax yg blaku taw ! yg paling best coz first tyem aku atend dinner dax U nie..yelah dah nme pon part 1 kot..huhuhu..
Pd,mula nya aku xda pon baju nak pkai g diner,yela mne x ny nak taun ni ELEGENT & TRENDY...
ad pulak aku dress labuh mcm artis2 nak pi amek award tue kan...huhu
mcm xnak g jer..hurmm..yelah  kot dowg pkai baju sume vough2 cantek2 ala2 artis kan...aku cume ad t-shirt biaser jep..(ToT)
tapi...................
Oleh krane anak2 aku (classmate)yg beria ajk aku g..
so,aku g lah gax..segan tue adlah..tp bak kata parets aku..syukur saje ape yg kita ada..
janji kita ikhlas nak g n sume ny pasti bjln lancar..huhu....
xsalah n xrugi aku foloz ncihat dowg...
Pada mlm tue aku mngenekan baju merah hati jname Jeep,suar jeans hitam n shawl ala2 Dato Ct..simple n trendy (kot...)
So Far mmg sgt best ok ! bukan ape..aku n ank2 wat prenstation nyayikan lagu barnie n kau ilhamku..
sgt sweet tyme tue..huhuhuuhuhu.....
 ps2 ape lg ktowg bgambor sakan lah....
nak tgk !! nak ke x !! ha .... ni dia...


Hanie & Farah Hani

Me with my Brother Wolf . . adek beradek Wolf..awoo0ooo ^^

Aku & Jalaludin Hassan..eh ! silap Ali.....hahha ^^

Jadi SuperModel jap ! taratangtang !!

Aku,Farah & Our Miss Account (Syeha)

Me & My Lovely Cute Bucuk2 Daughter ^^ hahha

Mayu n Jalal .. & sowg lg xkan knai kot..hihihi...

Hantu P0Kok (^^,)

KAMI lg.....


~MY LOVELY CLASSMATE CSD1CB~
PART 1 -GROUP B-

THanz to all my friends..
kowang adalah mmbe yg terbaik..
suka duka yg kita lalui bersama harap kekal sampai bila2..
maapkan mumy if slme ni ad point ngn kowg...maapkan mumy ok wahai anak2ku ~
xlupe gak pada syazwan a.k.a Wolf . . my brother..thz so much coz jdi abg angkat xdi iktiraf oleh SIRIM..btw u still the best der.. Adek BeRadek Wolf (^^,)Aw0ooooo ~
Muah! muah ! Lap u alls Ketat2 oratZzzz (^^,)
say CheEEEeeeeZZzzzz :)

till ends ~
http://haniebee8528.blogspot.com/









No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting