Sunday, October 3, 2010

MINGGU BEST vs SEKSA ??

Posted by Hanie Bee at 8:55 AM
Mood : Ketingt0ngan cuz baru je bngon tdow + mamai + kebulow 
Suasana : Suam2 kuku kaki ibu jari . . sume lahrh ..
Fizikal (nk gax ckp) : SAKIT2 cuz baru pas HABES KAWAD KESATRIA NEGARA..

Assalamualaikum..
Hai kawan2..
Kita bertemu lagu d'ruangan Hanie Bee..
D'waktu yg lin,pada mase yg lin tp Blog yg same..hahah^^
(amenda aku dox ngarot nie...)


Ok lah,tanpa buang masa n buang tenaga aku nak terus story mory gosip terbaru pasai aku..cehh..bajet artis kn ! 
hahhahaha...
xda lah..nak share pengalaman aku spnjg Camping KESATRIA NEGARA ..
Bukan nak ngutok bukan nak mengata yer ibuk2 bapak2...
Camping kali ni mmg !!!! BEST GILER !!! hahah..
Aku xtaw lah lau yg lin baca ni mesti ckp yg kau ni bung tbiat kot...
lalallalalalalaaa~
mne x nyer..owg lin dok ngata penat letih...
mesti ar kan !
sape ckp x penat !
penat nyaahhhh~
Lau leh..lutut,kpale lutut nie..
muscle,kulit,bulu kaki,tgan,bdan pingg..
mcm bru pas kne hentam or mcm main ragbi je..(mcm penah !haha)
SAKIT GILER !!!! (T_T)
mcm nak terCaBot ! TerKOyaK !TErapOh !TerPeLe'0t !
eiiii...sumer larh...huuuu...
patkal je mase tue memikikan nak LULOS TEST KAWAD..
hahahha..:D
secara jujrny aku ni mmg xreti nak bkawad ok..
malg ny sbb nak test tue TTIBER TERRETI pulok...mau xpelik..hahha...
So Far So Go0od ~
hahahhahahahhahahhahahaha....
(xtaw pasai ape aku gelak)

First day(JUMAAT PTG),
aku g lapor diri ngn mmbe csd1cb..kira bawak puak CS110 lah mase tue kan..hihi..sume ny anak2 aku..ngaa~
mse tue tuhan je yg taw btape mata aku ni sprti dgam2..
mne x ny..mlm tue aku dok sapkn asgmnt tido kol5pagi..
ps2 pas kls account pagi tue,ptg trus g kawad..mmg ngantok giler2..pedig giler mata..(T_T)..ape kan daya..demi ilmu n kerna ALLAH S.W.T..
tabah jer..huhuhu..tyme ni xda lah ape pon,juz bgi tempat,group..
Aku dari platun C3..ps2 dpt pulak GROUP 3..haha
xlupe pd ketua MAD NOR a.k.a YB..
(aku xtaw asl mmbe2 pgil cmtue)
mula2 ktowg xda lah kjamcing sangat...tapi lame2 mmg msg2 giler2..
mmg sy0ok ! sempoi okeyh~

Second day(HARI MENAKOTKAN),

Ini hali mmg banyak takot w0o..kire kumancak kpd segala kemuncak..
(cmner tue ???pkir sjenak smbl mkn chipsmore..nyumyh!hahA)
pagi tue ktowg dberi latihan or refresh balik ape yg ktowg dah blajo slme ni spnjg KESAT..Jumpe Commander Azlan(manis law snyum),
Comn Asyraf(tegas tapi sng tgk dy snyum)
Comn Zul(poyo kot..haha)
Comn Ani(maapkan kami cuz wat comnder mara(T_T)
Comn Firdaus ( GRENADE !!!! pipi mnyembah bumi !dlm mse 17 saat!haha)
ni antara c0mnder yg aku ingat..tapi xleh blarr part kne grende tue taw x..
sumer siswa n siswi kne baring..sgt2 seksa !
hahahha..paling xleh blarr pas wat tue tros gatai2 pipi..
bantai dok mgaru2 kat barisan..(kantoi suda! haha)
siyus larhh..mmg penat cuz tindakan yh ktowg wat mesti pantas !
hahhaha...sakit sendi2 nie,almaklumlah dah lme xbsukan..(poyo cm slme ni aku atlit je kn...)
Yg paling best dapat baring sambil kaki angkat ke atas..
nak taw knp???cuz hanie bee nie hampir TERTIDO..haha!!
xsgke barg atas rmput padg tyme malam sangat indah...
yeeee ! kowg xcyer kew??
bayangkan dgn susanan yg tenang melihat bintg,langit,awan..bulan xda lah mlm tue,,xdpt d'kesan oleh radar mata aku yg ayuu nie..hahhaha(pacan lebeh)
ngaaa~~ (^^)


wei jap ! aku salah step hari la..hahaha !!
yg baring2 tue mse jumaat MALAM da..
heheh...Sabtu malam kami2 ada NIGHT WALK !!!!
perhh...SEDAP SANGAT !!
bak kata commnder..
"sedap ke ?
Sedap sangat2...TERIMA KASIH commander..Muah ! muah ! muah !"
haha..ni lah cara kami menghargai jasa baik comndr bila aniaya ktowg..hakhakhak..cumel giler ! 

mase night walk ktowg saling tolg mnolg,bantu2 mbantu dlm team..
siap main pgang2 tangan lg ok ! bukan sng nak pgagng tgn i yg halus mulus nie..mwahhahahahaah !!!
(^^,)
hampir2 nak tgolek mgelak TAHIK LEMBU n LECAK a.k.a BECAK..
merata2 khazanah alam kat kampus jengka nie..sempat lg beramah mesra dgn LEMBU..hahha...xda lah ktowg juz saling tegor mngur..
Mcm mne??mesti pelik kan ttibe comunicate ngn lmbu??
hahaha..
xda lah..lembu tu je dok mengem0oooo..
m0OOooooo..M0ooo0oo..
ktowg yg berani n gagah ni ape lg..
hanya mampu senyapp...haha...dh la dlm gelap kot..
mcm berani jer nak mlwat lembu kn..
ape??kowg ingat ktowg wat LAWaTAn melaWt SamBil bElajaR ke??
hahhahaa.. :D ~!!

berbalik kepada konsep n teori yer~
heheh..cam knai je ayat ni kan...........
Pas NeXt .. Skip..Pause sgle Bnde..
AKhirya!!!!!!!!!!!!!!!!
ktowg sampai gax ke pangkal jalan...
w0o..w00o0ooooo...cam terharu jer dapat tgk chaya lampu UItm..hahha
mne x ny,dlm hutan mkin dlm mkin hilg ktowg lampu bngunan uitm..
skali turun jer bukit..!
nampak FAST TRACK !!!
OMG GGG !!
sampai suda....TERHARU !!
(ttibe t'hargai lampu2 yg ada kat uitm)
hahahha(^^*)''

ps2 aku n syira hussien(watak sampingan)
mse lalu kat kompleks siswi,kitowg dok mmbebel sape yg x tutop lampu bilik..
yerlah ! ktow nie duk bjaga sampai ke pagi..dowg yg ad kat bilik tue bukan nak tido awal ! cube lah hargai mase tido anda..boleh x ?
ha?ape nak jdi ngn anda2 nie??anda taw x tido adalah amat pentg ok..
mood : emotional melampau2 dturuti dhn prsan pHd (perasaan hasad dengki)
kat mmbe2 yg x g kawad cuz dapat tido n relex kat bilik..(T_T)'
haishhaish ! sangat cemburu larhh...
huhuh...ehh ! relex !
citer x habis lagi nie...sabarrr.....

Bak kata Hanie Bee punyer kater
"Apabila seseorg tue sabar n terus bersabar pasti ada hikmah n kebaikan yg akn kita dapat "

kowg mesti pelik awat aku kecek gini kan??(bhase ROJAK petis..)
mesti lah ! d'kedempatan ini gax aku nak betrima kasih kat COMMANDER sumer lah..cuz bagi ktowg balik tido n awai berbanding ngn sesi 1..
walapon mse dlm baris aku dah duk tersenguk2 nk tertido n nak pitam pon ada..huhuhuhu..(^^)'
bukan ape aku esok nya ada PTPTN..so,kne bngon awal..
so,aku dapat lelap kejap pon jdi lah..
td pagi bgon kol6 dgn badan2 yg sakit n kpale pening..
gagah gax aku mnapak ke AUDI 1.
demi $_$..hehehhe~~~


pas habesh tue dlm kol4 lbih then balik mandi,bsoh baju teros..
Telentang n tido0oo MAAti smpi lah skung..
aku dberi kelepasan cuz MOON c0me..hehhe...
lau sape2 xpaham..teruskan xpaham..
n lau dah paham pura2 xpaham ok..(>__-)
wawawawawawa...~!!

p/s sakit siot seng*g*t !! dan2 pulak ptg nak g wat xtvt ptg tue,,hurm..
tuhan je taw ok..sakit giler ! krem badan nie..mmg xda mood tp nak wat cmner..dugaan ! chay0o hanie SPARTAN !! hahah
(knp Spantan ?? asl kowg ni byk tyer?? tue lah lin kali tgk movie..haha bkn ape aku tgk owg SPARTAN kn kuat2..hehe..dan3 letak nme aku)
wink ~*

adush !
mata ni mcm nant0ok lg lah..
ok lah hehhe..ttibe mcm nak ter PUBLISH POST je dah..huhu..
sampai cni jelah pertemuan kali ini ok..
harap kowg enjoy bce story mory aku yg ngarot tapi benar nie..heheh ^^

till end ~
salam khazanah alam ~






















  

1 comments on "MINGGU BEST vs SEKSA ??"

Mia Nur Iman on October 8, 2010 at 12:30 AM said...

akak honey ,
lagu blog akak nieh tjuk ape ? :))

Post a Comment

Sunday, October 3, 2010

MINGGU BEST vs SEKSA ??

Mood : Ketingt0ngan cuz baru je bngon tdow + mamai + kebulow 
Suasana : Suam2 kuku kaki ibu jari . . sume lahrh ..
Fizikal (nk gax ckp) : SAKIT2 cuz baru pas HABES KAWAD KESATRIA NEGARA..

Assalamualaikum..
Hai kawan2..
Kita bertemu lagu d'ruangan Hanie Bee..
D'waktu yg lin,pada mase yg lin tp Blog yg same..hahah^^
(amenda aku dox ngarot nie...)


Ok lah,tanpa buang masa n buang tenaga aku nak terus story mory gosip terbaru pasai aku..cehh..bajet artis kn ! 
hahhahaha...
xda lah..nak share pengalaman aku spnjg Camping KESATRIA NEGARA ..
Bukan nak ngutok bukan nak mengata yer ibuk2 bapak2...
Camping kali ni mmg !!!! BEST GILER !!! hahah..
Aku xtaw lah lau yg lin baca ni mesti ckp yg kau ni bung tbiat kot...
lalallalalalalaaa~
mne x nyer..owg lin dok ngata penat letih...
mesti ar kan !
sape ckp x penat !
penat nyaahhhh~
Lau leh..lutut,kpale lutut nie..
muscle,kulit,bulu kaki,tgan,bdan pingg..
mcm bru pas kne hentam or mcm main ragbi je..(mcm penah !haha)
SAKIT GILER !!!! (T_T)
mcm nak terCaBot ! TerKOyaK !TErapOh !TerPeLe'0t !
eiiii...sumer larh...huuuu...
patkal je mase tue memikikan nak LULOS TEST KAWAD..
hahahha..:D
secara jujrny aku ni mmg xreti nak bkawad ok..
malg ny sbb nak test tue TTIBER TERRETI pulok...mau xpelik..hahha...
So Far So Go0od ~
hahahhahahahhahahhahahaha....
(xtaw pasai ape aku gelak)

First day(JUMAAT PTG),
aku g lapor diri ngn mmbe csd1cb..kira bawak puak CS110 lah mase tue kan..hihi..sume ny anak2 aku..ngaa~
mse tue tuhan je yg taw btape mata aku ni sprti dgam2..
mne x ny..mlm tue aku dok sapkn asgmnt tido kol5pagi..
ps2 pas kls account pagi tue,ptg trus g kawad..mmg ngantok giler2..pedig giler mata..(T_T)..ape kan daya..demi ilmu n kerna ALLAH S.W.T..
tabah jer..huhuhu..tyme ni xda lah ape pon,juz bgi tempat,group..
Aku dari platun C3..ps2 dpt pulak GROUP 3..haha
xlupe pd ketua MAD NOR a.k.a YB..
(aku xtaw asl mmbe2 pgil cmtue)
mula2 ktowg xda lah kjamcing sangat...tapi lame2 mmg msg2 giler2..
mmg sy0ok ! sempoi okeyh~

Second day(HARI MENAKOTKAN),

Ini hali mmg banyak takot w0o..kire kumancak kpd segala kemuncak..
(cmner tue ???pkir sjenak smbl mkn chipsmore..nyumyh!hahA)
pagi tue ktowg dberi latihan or refresh balik ape yg ktowg dah blajo slme ni spnjg KESAT..Jumpe Commander Azlan(manis law snyum),
Comn Asyraf(tegas tapi sng tgk dy snyum)
Comn Zul(poyo kot..haha)
Comn Ani(maapkan kami cuz wat comnder mara(T_T)
Comn Firdaus ( GRENADE !!!! pipi mnyembah bumi !dlm mse 17 saat!haha)
ni antara c0mnder yg aku ingat..tapi xleh blarr part kne grende tue taw x..
sumer siswa n siswi kne baring..sgt2 seksa !
hahahha..paling xleh blarr pas wat tue tros gatai2 pipi..
bantai dok mgaru2 kat barisan..(kantoi suda! haha)
siyus larhh..mmg penat cuz tindakan yh ktowg wat mesti pantas !
hahhaha...sakit sendi2 nie,almaklumlah dah lme xbsukan..(poyo cm slme ni aku atlit je kn...)
Yg paling best dapat baring sambil kaki angkat ke atas..
nak taw knp???cuz hanie bee nie hampir TERTIDO..haha!!
xsgke barg atas rmput padg tyme malam sangat indah...
yeeee ! kowg xcyer kew??
bayangkan dgn susanan yg tenang melihat bintg,langit,awan..bulan xda lah mlm tue,,xdpt d'kesan oleh radar mata aku yg ayuu nie..hahhaha(pacan lebeh)
ngaaa~~ (^^)


wei jap ! aku salah step hari la..hahaha !!
yg baring2 tue mse jumaat MALAM da..
heheh...Sabtu malam kami2 ada NIGHT WALK !!!!
perhh...SEDAP SANGAT !!
bak kata commnder..
"sedap ke ?
Sedap sangat2...TERIMA KASIH commander..Muah ! muah ! muah !"
haha..ni lah cara kami menghargai jasa baik comndr bila aniaya ktowg..hakhakhak..cumel giler ! 

mase night walk ktowg saling tolg mnolg,bantu2 mbantu dlm team..
siap main pgang2 tangan lg ok ! bukan sng nak pgagng tgn i yg halus mulus nie..mwahhahahahaah !!!
(^^,)
hampir2 nak tgolek mgelak TAHIK LEMBU n LECAK a.k.a BECAK..
merata2 khazanah alam kat kampus jengka nie..sempat lg beramah mesra dgn LEMBU..hahha...xda lah ktowg juz saling tegor mngur..
Mcm mne??mesti pelik kan ttibe comunicate ngn lmbu??
hahaha..
xda lah..lembu tu je dok mengem0oooo..
m0OOooooo..M0ooo0oo..
ktowg yg berani n gagah ni ape lg..
hanya mampu senyapp...haha...dh la dlm gelap kot..
mcm berani jer nak mlwat lembu kn..
ape??kowg ingat ktowg wat LAWaTAn melaWt SamBil bElajaR ke??
hahhahaa.. :D ~!!

berbalik kepada konsep n teori yer~
heheh..cam knai je ayat ni kan...........
Pas NeXt .. Skip..Pause sgle Bnde..
AKhirya!!!!!!!!!!!!!!!!
ktowg sampai gax ke pangkal jalan...
w0o..w00o0ooooo...cam terharu jer dapat tgk chaya lampu UItm..hahha
mne x ny,dlm hutan mkin dlm mkin hilg ktowg lampu bngunan uitm..
skali turun jer bukit..!
nampak FAST TRACK !!!
OMG GGG !!
sampai suda....TERHARU !!
(ttibe t'hargai lampu2 yg ada kat uitm)
hahahha(^^*)''

ps2 aku n syira hussien(watak sampingan)
mse lalu kat kompleks siswi,kitowg dok mmbebel sape yg x tutop lampu bilik..
yerlah ! ktow nie duk bjaga sampai ke pagi..dowg yg ad kat bilik tue bukan nak tido awal ! cube lah hargai mase tido anda..boleh x ?
ha?ape nak jdi ngn anda2 nie??anda taw x tido adalah amat pentg ok..
mood : emotional melampau2 dturuti dhn prsan pHd (perasaan hasad dengki)
kat mmbe2 yg x g kawad cuz dapat tido n relex kat bilik..(T_T)'
haishhaish ! sangat cemburu larhh...
huhuh...ehh ! relex !
citer x habis lagi nie...sabarrr.....

Bak kata Hanie Bee punyer kater
"Apabila seseorg tue sabar n terus bersabar pasti ada hikmah n kebaikan yg akn kita dapat "

kowg mesti pelik awat aku kecek gini kan??(bhase ROJAK petis..)
mesti lah ! d'kedempatan ini gax aku nak betrima kasih kat COMMANDER sumer lah..cuz bagi ktowg balik tido n awai berbanding ngn sesi 1..
walapon mse dlm baris aku dah duk tersenguk2 nk tertido n nak pitam pon ada..huhuhuhu..(^^)'
bukan ape aku esok nya ada PTPTN..so,kne bngon awal..
so,aku dapat lelap kejap pon jdi lah..
td pagi bgon kol6 dgn badan2 yg sakit n kpale pening..
gagah gax aku mnapak ke AUDI 1.
demi $_$..hehehhe~~~


pas habesh tue dlm kol4 lbih then balik mandi,bsoh baju teros..
Telentang n tido0oo MAAti smpi lah skung..
aku dberi kelepasan cuz MOON c0me..hehhe...
lau sape2 xpaham..teruskan xpaham..
n lau dah paham pura2 xpaham ok..(>__-)
wawawawawawa...~!!

p/s sakit siot seng*g*t !! dan2 pulak ptg nak g wat xtvt ptg tue,,hurm..
tuhan je taw ok..sakit giler ! krem badan nie..mmg xda mood tp nak wat cmner..dugaan ! chay0o hanie SPARTAN !! hahah
(knp Spantan ?? asl kowg ni byk tyer?? tue lah lin kali tgk movie..haha bkn ape aku tgk owg SPARTAN kn kuat2..hehe..dan3 letak nme aku)
wink ~*

adush !
mata ni mcm nant0ok lg lah..
ok lah hehhe..ttibe mcm nak ter PUBLISH POST je dah..huhu..
sampai cni jelah pertemuan kali ini ok..
harap kowg enjoy bce story mory aku yg ngarot tapi benar nie..heheh ^^

till end ~
salam khazanah alam ~






















  

1 comment:

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting