Friday, September 24, 2010

Erti Persahabatan (^^,)

Posted by Hanie Bee at 8:15 PM
~Salam 1 Malaysia ~ 
Kepada kowg2 sumer yg still setia menjamu mata utk mbaca Blog aku nie thanz sgt2..syg kowg ketat2 ok ^^
Huuuuu...

Pada entry kali ini aku nak bicara pasal persahabatan 
seowg mmbe kpd mmbe nye yg lin..cmner tue ??
ak pon xbikin ayat lg juz jari jemari ni ajer yg terus menaip...
(adoi ! lupe potg kuku smlm ! ....)
Mesti kowg duk pelik apekehai nyer lah ttibe aku ni cakap pasal
persahabatan kn ??
(muka blurr kowg jgn tunjok sgt..takot aku tgk..ish5) ^^
Macam ni sejak aku dduk kat kampus UiTM nie . .byk aku tlah jumpe wlpon aku
masih setahun jgung kat kampus nie . .
Pape pon aku nak mintak maap kat sumer membe aku yg pernah jadi 
sahabat aku tatkala suka n duka ..
mane yg membe mkn membe ke yg pernah wat kat aku dulu
aku still ingat kowg n dah maapkan kowg.
aku xda simpan perasan dendam ke ape ke..
yg aku tahu aku Sayang kat kowg keyh . . (^^)

Ok,first sekali kalau boleh bila dah jadi membe2 ni jgn lah mengata belakang2..aku xgemar stail makluk2 asing mcm nie..highlight PINK kat ctue k!
Lau xske berterus trg jer..jgn nak pendam2 lme2 jdi dendam..
ps2 sakit hati..x ke bodo mcm tue . .
even lau kowg xleh nak trus trg cari someone yg boleh kita mgadu n mnacihatkan kite..bukan MENAMBAH BATU API lg ok !!!
bukan ape..kgkdg aku ni TERSEPIT diantara membe n membe..
Last2 aku yg tencion..Hahaha....(^o^)
second,ada gak jnis manusia biasa yg xbisa menerima teguran..susa gax mcm tue..sng citer mcm nie lah ok .. 
anda ada seowg sahabat yg perangai nyer AUZUBIllah . .
xda lah jahil pon cme keras kepale ke ego ke kn..
as a friends mmg tugas utk kita mnegir setiap perbuatan mmbe lau 
xbaik or buruk..
tapi owg ke 2 tue pulak..jkne lah mnerima .. 
jgn lah owg duk kata cket ps2 cm xbleh trime..
mmg perit pada mula ny..
tp lame2 kowg akan rase yg mmbe kita tue sbnarny..caring cgt kat kita.
ckp perlahan2..
saling trus trg n memahami...
tue adalah lebih baik . 
even aku bukan lah seowg pujangga or mcm bagos sgt kn..
aku pun ada pndapat aku sendiri...ni luahan hati aku.
aku xmgata sape2 coz pada aku kowg sumer same mmbe aku..
aku juz nak yg tbaik kat kowg...(^^,)JUJUR TAW !!

Jangan lah kita bmasam2 muka antara satu sama lain.
aku sedar keburukan aku bila sekali mmbe dah wat dajal aku dh
slow jer . . bukan bmaksod aku mbenci or wanted muka kowg
cumer maybe aku xleh MASUK ngn mmbe mcm tue..huhuhu .. 
ok lah tue je aku nak cakap..
lau ada sape trase hati or terasa aku mintak maap ok...
Aku xda nak ngutok2 or ape ke..
ni pendapat aku . .aku rasa lbih baik aku terus trg kan..
xnmpk pendam2..
Aku harap .
AKU BOLEh MENJADI SEORANG SAHABAT TERBAIK DENGAN KOWANG SUMER
SAYANG u Alls KEtaT2 okeyh !!!!
MuaahhhhXxxxxx...!!!!
 Aku taw kowg kan suka dik ''save images as..''Ha nah ! amek2..
huhuhuhu (^^,)





 Till end ~
salam ^^


 

4 comments on "Erti Persahabatan (^^,)"

Mia Nur Iman on September 24, 2010 at 8:50 PM said...

suke entry nieh ;)

mianuriman.blogspot.com

Hanie Bee on September 24, 2010 at 10:49 PM said...

thanx mia . . kgkdg benda ni pon berlaku kat sumer owg..huhuhu.. ^^

farah16_honey on September 26, 2010 at 9:04 AM said...

waaaa....entry yg sgt sesuai dgn keadaan sekeliling..kalo la kwn2 kite bace...tp kan jujur ak ckp ak nk jd kwn ko smpai bile2......"SYG KAMU KETAT3"(prnh dgr x ayat tu)

miamieza on September 26, 2010 at 8:20 PM said...

en3 mkn dlm woo..
haha

Post a Comment

Friday, September 24, 2010

Erti Persahabatan (^^,)

~Salam 1 Malaysia ~ 
Kepada kowg2 sumer yg still setia menjamu mata utk mbaca Blog aku nie thanz sgt2..syg kowg ketat2 ok ^^
Huuuuu...

Pada entry kali ini aku nak bicara pasal persahabatan 
seowg mmbe kpd mmbe nye yg lin..cmner tue ??
ak pon xbikin ayat lg juz jari jemari ni ajer yg terus menaip...
(adoi ! lupe potg kuku smlm ! ....)
Mesti kowg duk pelik apekehai nyer lah ttibe aku ni cakap pasal
persahabatan kn ??
(muka blurr kowg jgn tunjok sgt..takot aku tgk..ish5) ^^
Macam ni sejak aku dduk kat kampus UiTM nie . .byk aku tlah jumpe wlpon aku
masih setahun jgung kat kampus nie . .
Pape pon aku nak mintak maap kat sumer membe aku yg pernah jadi 
sahabat aku tatkala suka n duka ..
mane yg membe mkn membe ke yg pernah wat kat aku dulu
aku still ingat kowg n dah maapkan kowg.
aku xda simpan perasan dendam ke ape ke..
yg aku tahu aku Sayang kat kowg keyh . . (^^)

Ok,first sekali kalau boleh bila dah jadi membe2 ni jgn lah mengata belakang2..aku xgemar stail makluk2 asing mcm nie..highlight PINK kat ctue k!
Lau xske berterus trg jer..jgn nak pendam2 lme2 jdi dendam..
ps2 sakit hati..x ke bodo mcm tue . .
even lau kowg xleh nak trus trg cari someone yg boleh kita mgadu n mnacihatkan kite..bukan MENAMBAH BATU API lg ok !!!
bukan ape..kgkdg aku ni TERSEPIT diantara membe n membe..
Last2 aku yg tencion..Hahaha....(^o^)
second,ada gak jnis manusia biasa yg xbisa menerima teguran..susa gax mcm tue..sng citer mcm nie lah ok .. 
anda ada seowg sahabat yg perangai nyer AUZUBIllah . .
xda lah jahil pon cme keras kepale ke ego ke kn..
as a friends mmg tugas utk kita mnegir setiap perbuatan mmbe lau 
xbaik or buruk..
tapi owg ke 2 tue pulak..jkne lah mnerima .. 
jgn lah owg duk kata cket ps2 cm xbleh trime..
mmg perit pada mula ny..
tp lame2 kowg akan rase yg mmbe kita tue sbnarny..caring cgt kat kita.
ckp perlahan2..
saling trus trg n memahami...
tue adalah lebih baik . 
even aku bukan lah seowg pujangga or mcm bagos sgt kn..
aku pun ada pndapat aku sendiri...ni luahan hati aku.
aku xmgata sape2 coz pada aku kowg sumer same mmbe aku..
aku juz nak yg tbaik kat kowg...(^^,)JUJUR TAW !!

Jangan lah kita bmasam2 muka antara satu sama lain.
aku sedar keburukan aku bila sekali mmbe dah wat dajal aku dh
slow jer . . bukan bmaksod aku mbenci or wanted muka kowg
cumer maybe aku xleh MASUK ngn mmbe mcm tue..huhuhu .. 
ok lah tue je aku nak cakap..
lau ada sape trase hati or terasa aku mintak maap ok...
Aku xda nak ngutok2 or ape ke..
ni pendapat aku . .aku rasa lbih baik aku terus trg kan..
xnmpk pendam2..
Aku harap .
AKU BOLEh MENJADI SEORANG SAHABAT TERBAIK DENGAN KOWANG SUMER
SAYANG u Alls KEtaT2 okeyh !!!!
MuaahhhhXxxxxx...!!!!
 Aku taw kowg kan suka dik ''save images as..''Ha nah ! amek2..
huhuhuhu (^^,)





 Till end ~
salam ^^


 

4 comments:

  1. suke entry nieh ;)

    mianuriman.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. thanx mia . . kgkdg benda ni pon berlaku kat sumer owg..huhuhu.. ^^

    ReplyDelete
  3. waaaa....entry yg sgt sesuai dgn keadaan sekeliling..kalo la kwn2 kite bace...tp kan jujur ak ckp ak nk jd kwn ko smpai bile2......"SYG KAMU KETAT3"(prnh dgr x ayat tu)

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting