Wednesday, September 22, 2010

Ada Apa Dengan Cinta (^^,)

Posted by Hanie Bee at 11:08 AM
Dimulakan dengan bacaan al-fatiha...amin..
moga mdapat rahmat entry aku nie..huhuhu...
Assalamualaikumwarahmatulahiwabarokatuuu....^^
Lame dah aku x update blog aku ..
mesti kowg rindu kat Hanie Bee kan...huhu
lau xrindu xpe ! huhu ! xnak kawan kowg ok .. :(
hehehhehee......wareber ~
okey,ape aku nak citer ni juz luahan perasan aku kt kampus apabila xlme lg nak final exam u know ! OMG ~
macam cepat sgt jer dan nak abeh sem1 nie...kejap je..
mse blalu bgitue pantas sehingga aku terleka n terus dlekakn dgn arus pembangunan yg semakin mencabar..(ayat SPM..haha)

 bosan~bosan ~bosan ~
First,mmg tencion cam gampanq ! ouh ! knpe larh...mcm ni hdopku..
assigmnt xsap g..stdy pon xlg...mcm ner nie..
huuu....duk bilik jer..mcm xda prsn jer ... seolah2...
bintang2 xda lagi kat langit..bulan dlitpi awan mendung yg berkelabu....
(sejak bile aku jdi ahli falsafah nie ... actly aku tgh tgk awan skung nie..haha 2 yg ttibe jdi mcm ni..sawan kot ^^)



Tapi yg best dlm mgu ni aku dapat Keluar bsama abgku...
mksd sayer dstue ok... ABG ANGKATKU ~
nme nyer Syazwan Wolf..
ank2 ku pagil Uncle Wolf..hahhaha....
Sory abg,adek sengaja tulis nme abg..haha ^^
MMg sweet sgt coz ktowg dok dinner,jejln kat bandar jengka yg best sangat2!!(agak nyer larhhh..)
Ape lg yg paling best kat JTOWN nie kan..Mall Umart ..  hahah..

 2 dia !! Hanie Bee n Wolf . .


hahah..cam hanto jer kan ! sweet !


ok dah ! cukop2 jgn byk sgt pic abg aku nie..kang hang blog aku..
hahhah..coz dy t pacan hncem pulok..
hahah..ampun yer abgku ~


Thanx Wolf to be my Brother angkat..huhuhuhu ~!
Top place nak mkn kat PAGAR . .bleh lah dktekan sdap coz dpt tgk bola..!!
hoyeh ! aritue MAN UTD mng Lawan musuh tradisi LIVERFOOL.. ! opss !
silap....Liverpool..ngaaaa~(terkutuk plax...)
syok siot..ramai giler siswa n siswi tgk bola...huhu...
aku yg segan2 dok tsipu2 malu pon cover cun jer kan..
padahal mse gol tue nak je aku jerit...
GOLLLLLLLLLLL !!!!!!
(mwahhahaa..fanatik giler )


Go RED DEVIL~ Glory..Glory...Glory . ..


I love MANCHESTER UNITED

Aku Jatuh Cinta Lagi (^^,)



Yang terbaru aku sedang menanti Mr.Right aku ok..
heheh..sapekah??
biarlah rahsia...
adakah aku n dia akn bsme?
bahagia?
allhualam~
Hanya Allah yg menentukamn smua nyer...
Hubungan kami still biase..tp xtaw lah..
hahahaha...wareber..
ily !!!! 





oklah kawan2 ku . .xda gosip lg yg aku nak katakan..haha..
oleh itu dengan bangga nyer nnak umumkan cap mohor hanie bee..
yang aku nak habiskan entry nie,,hhahahah...
kowang..jgn tertekan ok...haha..


till end~
chow~


mmuahhXxx..


 

2 comments on "Ada Apa Dengan Cinta (^^,)"

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ on September 24, 2010 at 8:14 AM said...

dear.
dah link ur blog.

link me too. kalo rajin ye.
hehe.
thankz singgah blog sye.
;)

Hanie Bee on September 24, 2010 at 8:58 AM said...

=) thanz . .

Post a Comment

Wednesday, September 22, 2010

Ada Apa Dengan Cinta (^^,)

Dimulakan dengan bacaan al-fatiha...amin..
moga mdapat rahmat entry aku nie..huhuhu...
Assalamualaikumwarahmatulahiwabarokatuuu....^^
Lame dah aku x update blog aku ..
mesti kowg rindu kat Hanie Bee kan...huhu
lau xrindu xpe ! huhu ! xnak kawan kowg ok .. :(
hehehhehee......wareber ~
okey,ape aku nak citer ni juz luahan perasan aku kt kampus apabila xlme lg nak final exam u know ! OMG ~
macam cepat sgt jer dan nak abeh sem1 nie...kejap je..
mse blalu bgitue pantas sehingga aku terleka n terus dlekakn dgn arus pembangunan yg semakin mencabar..(ayat SPM..haha)

 bosan~bosan ~bosan ~
First,mmg tencion cam gampanq ! ouh ! knpe larh...mcm ni hdopku..
assigmnt xsap g..stdy pon xlg...mcm ner nie..
huuu....duk bilik jer..mcm xda prsn jer ... seolah2...
bintang2 xda lagi kat langit..bulan dlitpi awan mendung yg berkelabu....
(sejak bile aku jdi ahli falsafah nie ... actly aku tgh tgk awan skung nie..haha 2 yg ttibe jdi mcm ni..sawan kot ^^)



Tapi yg best dlm mgu ni aku dapat Keluar bsama abgku...
mksd sayer dstue ok... ABG ANGKATKU ~
nme nyer Syazwan Wolf..
ank2 ku pagil Uncle Wolf..hahhaha....
Sory abg,adek sengaja tulis nme abg..haha ^^
MMg sweet sgt coz ktowg dok dinner,jejln kat bandar jengka yg best sangat2!!(agak nyer larhhh..)
Ape lg yg paling best kat JTOWN nie kan..Mall Umart ..  hahah..

 2 dia !! Hanie Bee n Wolf . .


hahah..cam hanto jer kan ! sweet !


ok dah ! cukop2 jgn byk sgt pic abg aku nie..kang hang blog aku..
hahhah..coz dy t pacan hncem pulok..
hahah..ampun yer abgku ~


Thanx Wolf to be my Brother angkat..huhuhuhu ~!
Top place nak mkn kat PAGAR . .bleh lah dktekan sdap coz dpt tgk bola..!!
hoyeh ! aritue MAN UTD mng Lawan musuh tradisi LIVERFOOL.. ! opss !
silap....Liverpool..ngaaaa~(terkutuk plax...)
syok siot..ramai giler siswa n siswi tgk bola...huhu...
aku yg segan2 dok tsipu2 malu pon cover cun jer kan..
padahal mse gol tue nak je aku jerit...
GOLLLLLLLLLLL !!!!!!
(mwahhahaa..fanatik giler )


Go RED DEVIL~ Glory..Glory...Glory . ..


I love MANCHESTER UNITED

Aku Jatuh Cinta Lagi (^^,)



Yang terbaru aku sedang menanti Mr.Right aku ok..
heheh..sapekah??
biarlah rahsia...
adakah aku n dia akn bsme?
bahagia?
allhualam~
Hanya Allah yg menentukamn smua nyer...
Hubungan kami still biase..tp xtaw lah..
hahahaha...wareber..
ily !!!! 





oklah kawan2 ku . .xda gosip lg yg aku nak katakan..haha..
oleh itu dengan bangga nyer nnak umumkan cap mohor hanie bee..
yang aku nak habiskan entry nie,,hhahahah...
kowang..jgn tertekan ok...haha..


till end~
chow~


mmuahhXxx..


 

2 comments:

  1. dear.
    dah link ur blog.

    link me too. kalo rajin ye.
    hehe.
    thankz singgah blog sye.
    ;)

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting