Friday, December 23, 2011

Duit Kertas Baru !

Posted by Hanie Bee at 8:33 AM
assalamualaikum :)

mood : bosan


today aku nak share kat kowang duit kertas baru yang dikeluarkan oleh 
BANK NEGARA MALAYSIA..
ok info ni pon aku dpt kat blog org lain (lau x aku pon xtw...jnis xtgk biter)


ada aku kesah ?

seyiusly, duit ni mcm duit mainan jek ! huhuhu !
nak guna pos xsanggup sbb cantik ! warna warnie...
yang terbaik duit RM20 dah digunakan tue~ eee~
AKU NAK KUMPUL LAH SUME KOLEKSI DUIT NI..
ps2 wat FRAME....hahaahha :D

the rest bru aku guna utk

erm...yela


guna untuk menabung..ha kan..

p/s ye2 jek aku ni kan.... (^.^)V

ok mls nak mbebel lagi..

TADAAAAAA !!!


.
.
.
.

.
.

.
..

.
.
.

.
click lagi !

.

.
.
.


.
.
.
.
.

 lagi !


:))



Bank Negara Malaysia.telah memperkenalkan duit kertas baru, sebelum ini Bank Negara telah memperkenalkan juga duit syiling, duit kertas baru kini berciri keunikan Malaysia. untuk pengeluaran duit kertas baru ini, nilai RM20 akan digunakan semula.



Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm100- Keajaiban Alam Semula Jadi




Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas RM50- Pertanian dan Teknologi



Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm20- Hidupan Laut





Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas RM10- Flora




Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm5- Hidupan Liar



Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm1- Sukan Tradisional



Sumber: Bank Negara Malaysia


o($.$)o money come to mama :))



till ends ~ chow ~!
slm 

DUIT DUIT DI MANA KAU DUIT !


0 comments on "Duit Kertas Baru !"

Post a Comment

Friday, December 23, 2011

Duit Kertas Baru !

assalamualaikum :)

mood : bosan


today aku nak share kat kowang duit kertas baru yang dikeluarkan oleh 
BANK NEGARA MALAYSIA..
ok info ni pon aku dpt kat blog org lain (lau x aku pon xtw...jnis xtgk biter)


ada aku kesah ?

seyiusly, duit ni mcm duit mainan jek ! huhuhu !
nak guna pos xsanggup sbb cantik ! warna warnie...
yang terbaik duit RM20 dah digunakan tue~ eee~
AKU NAK KUMPUL LAH SUME KOLEKSI DUIT NI..
ps2 wat FRAME....hahaahha :D

the rest bru aku guna utk

erm...yela


guna untuk menabung..ha kan..

p/s ye2 jek aku ni kan.... (^.^)V

ok mls nak mbebel lagi..

TADAAAAAA !!!


.
.
.
.

.
.

.
..

.
.
.

.
click lagi !

.

.
.
.


.
.
.
.
.

 lagi !


:))



Bank Negara Malaysia.telah memperkenalkan duit kertas baru, sebelum ini Bank Negara telah memperkenalkan juga duit syiling, duit kertas baru kini berciri keunikan Malaysia. untuk pengeluaran duit kertas baru ini, nilai RM20 akan digunakan semula.



Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm100- Keajaiban Alam Semula Jadi




Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas RM50- Pertanian dan Teknologi



Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm20- Hidupan Laut





Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas RM10- Flora




Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm5- Hidupan Liar



Duit Kertas Ringgit Malaysia (RM) Baru 2012

Duit Kertas Rm1- Sukan Tradisional



Sumber: Bank Negara Malaysia


o($.$)o money come to mama :))



till ends ~ chow ~!
slm 

DUIT DUIT DI MANA KAU DUIT !


No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting