Saturday, June 11, 2011

❤ Aishiteru ❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥

Posted by Hanie Bee at 1:08 AM


                                ASSALAMUALAIKUM :)
MOOD :: BOSAN + BLUR
ENVIRONMENT :: AURA BILIK YG MBUAT AKU NAK TIDO ~



Hai uols ! Arini aku harap lebih bak dari hari yang sebelumnya...~
Aku agk bosan arini..Juz tgk YOUTUBE :)
Agak2 kowang citer ape?huhu....
ala tgk MAHARAJALAWAK jek....
SEPAH ❤

Then,aku baru tahu c SITI SARAH rupanya kahwin ngn salah sorang pelawak SEPAH tue..
Ya Allah..sampai lo nie baru aku tahu..hahah !!
NAmpak sangat xcara hal dunia luar kan3..hehhe
Dah PREGNANT pon..xingat pulak bape bulan...Hope dowg bhagia lah hendaknya kan~
Petang nie aku juz nak SHARE kat kowg lagu yg buat org ramai sekarang GAGAP..
Hahahaha !! 
Bila sing je kompem tgagap kowg..ngaaa~
Lagu ape? Lagu ape?
CEr kowang dengar bebail lagu kat BLOG aku nie..hahaha....❤
A..A..A..SHITERU.....
hehehe (^.^)

oleh sebab tue aku bagi jap kowang 
KBOX kat blog aku...❤
Dengan ini disertakan seklai LIRIK LAGU!
ENJOY ur SELF ~

Zivilia_Aisitheru

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar

Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani❤❤❤
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimuSaat kau jauh disana



[*]❤❤❤
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekatBila kau rindu pejamkan matamuDan rasakan a a a aku






[**]❤❤
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktuPercayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga❤❤❤
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan


Back to [*][**]❤❤❤


Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairahO…wu..wo..o..❤

Lupakan segala obsesi dan ambisimu❤❤
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratalaShiniteruyo shiniteruyo


Back to [*][**]
Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteruabar dan trus bersabar

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


❤haniebee.adaakukesah.apekaukesah.co
❤till ends~

2 comments on "❤ Aishiteru ❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥"

pemuzik jalanan on June 11, 2011 at 2:26 AM said...

Haha tak habis habis :p

Hanie Bee on June 11, 2011 at 7:56 AM said...

hahaha...kantoiii pulok...alamek jom lah kita main gaaagggaappp.... :)

Post a Comment

Saturday, June 11, 2011

❤ Aishiteru ❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥❥



                                ASSALAMUALAIKUM :)
MOOD :: BOSAN + BLUR
ENVIRONMENT :: AURA BILIK YG MBUAT AKU NAK TIDO ~



Hai uols ! Arini aku harap lebih bak dari hari yang sebelumnya...~
Aku agk bosan arini..Juz tgk YOUTUBE :)
Agak2 kowang citer ape?huhu....
ala tgk MAHARAJALAWAK jek....
SEPAH ❤

Then,aku baru tahu c SITI SARAH rupanya kahwin ngn salah sorang pelawak SEPAH tue..
Ya Allah..sampai lo nie baru aku tahu..hahah !!
NAmpak sangat xcara hal dunia luar kan3..hehhe
Dah PREGNANT pon..xingat pulak bape bulan...Hope dowg bhagia lah hendaknya kan~
Petang nie aku juz nak SHARE kat kowg lagu yg buat org ramai sekarang GAGAP..
Hahahaha !! 
Bila sing je kompem tgagap kowg..ngaaa~
Lagu ape? Lagu ape?
CEr kowang dengar bebail lagu kat BLOG aku nie..hahaha....❤
A..A..A..SHITERU.....
hehehe (^.^)

oleh sebab tue aku bagi jap kowang 
KBOX kat blog aku...❤
Dengan ini disertakan seklai LIRIK LAGU!
ENJOY ur SELF ~

Zivilia_Aisitheru

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar

Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani❤❤❤
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimuSaat kau jauh disana



[*]❤❤❤
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekatBila kau rindu pejamkan matamuDan rasakan a a a aku






[**]❤❤
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktuPercayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga❤❤❤
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan


Back to [*][**]❤❤❤


Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairahO…wu..wo..o..❤

Lupakan segala obsesi dan ambisimu❤❤
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratalaShiniteruyo shiniteruyo


Back to [*][**]
Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteruabar dan trus bersabar

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


❤haniebee.adaakukesah.apekaukesah.co
❤till ends~

2 comments:

  1. hahaha...kantoiii pulok...alamek jom lah kita main gaaagggaappp.... :)

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting