Tuesday, November 30, 2010

NAturaL bEauTy ConTest (^__^)

Posted by Hanie Bee at 4:12 AM
>>Hanie Bee

assalamualaikum...
saya sedang memasuki pertandingan natural beuty contest!
natural!
no touch up wokeh!
hahaha....
gigih kan??
ni namenye da bosan!
so korang like ok?
sila klik chantek  untuk like n cari saya smpai jumpa ok??!like ramai2 k!
5org akan saya tag n sila join taw kalo saya tag!
babab kang kalo awak x join!
kita suka2 kan...!
1.Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest.klik chantek di atas ok?

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)
*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE  akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

>>thanz pada kowg2 yg like or akan like pic hanie bee okie.

salam ~
ahlan wahsahlan ilal likok :)

1 comments on "NAturaL bEauTy ConTest (^__^)"

farah16_honey on December 1, 2010 at 3:01 AM said...

wow!!natural beauty...haha
gmbr x brape clear la cik hanie..
tp,kalo ko ltak gmbr ko ngan ak msti ramai yg like...hahah :D

Post a Comment

Tuesday, November 30, 2010

NAturaL bEauTy ConTest (^__^)

>>Hanie Bee

assalamualaikum...
saya sedang memasuki pertandingan natural beuty contest!
natural!
no touch up wokeh!
hahaha....
gigih kan??
ni namenye da bosan!
so korang like ok?
sila klik chantek  untuk like n cari saya smpai jumpa ok??!like ramai2 k!
5org akan saya tag n sila join taw kalo saya tag!
babab kang kalo awak x join!
kita suka2 kan...!
1.Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest.klik chantek di atas ok?

3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.

5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)
*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page Natural Beauty Contest, jangan letak kat entry nie. Tak layan.

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE  akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.

>>thanz pada kowg2 yg like or akan like pic hanie bee okie.

salam ~
ahlan wahsahlan ilal likok :)

1 comment:

  1. wow!!natural beauty...haha
    gmbr x brape clear la cik hanie..
    tp,kalo ko ltak gmbr ko ngan ak msti ramai yg like...hahah :D

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting