Monday, September 6, 2010

kEHIDUPAN DI DUNIA TIDAK SELAMANYA

Posted by Hanie Bee at 9:14 PM

Mood:Sedih ada,tencion pon ada,sumer ada..V_V
Place:kat bilik yg xbpe nak indah coz bsepah xkms raya lg..hehe^^

Assalamualaikum
Hai kawan2 sumer..Hari ni agk lmbat hani update blog coz mcm2 hal jdi kat FB ..huhuhu..sgt geram n boleh mningkatkn darah tinggi ! V_V
Mmg xd nafikan hanie ni seorg yg sangat pansa baran kot..(panas baran je xda SGT)hehehhe...tp lau dah taw cmtue,tolg lah jgn cari pasai..ni x.lg geram lg cari pasai.dah bleh wat hythesis cam bio,chem n physic.
"Semakin bertambah geram,semakin bertambah tertekan"
ni lah muka hani time marah^^maintain cumel k ^^


Grrrr...Mwahahhaha ~^^
Amenda lax yg aku dok mbebei sowg2 nie..Xda motif lgsg..ok2 lah...
Acctualy,story sbnar ny nak ucapkan takziah untuk FAMILY FAZRI(poei) di atas pemergian ayahnya pd.mlm semalam.Semoga roh ny dcucuri rahmat n dtempatkan d'klangan owg yg biman..insyallah..AMIN..
To poei,sabarlah k..Kau lah skung ketua keluarga..Jagalah family kau baik2..Apa yg tjdi ni semua dugaan.
Kita semua pon bkn tntu hidup lame..msg2 ada ajal msg2.cme cepat n lambat je..Allahualam...^^



Ok ! Nak gtaw kowg..semalm first time lah kan wat Kuih Goyang a.k.a Loyang (byk sgt puak owg mlayu ni so xtaw mne pgilan yg betoi)
Sangat penat deyh wat kuih tue,duk mlanguk dpan kuali jer..Fuyohh ! giler kentang lah...naik blusher pipi i yg xbpe nak putih nie..hehe..(almaklumlh sedo diri saeyer hitam mnis kn3)
Tapi yg cambest nyer tue,mula2 start ngn Mama n Papa kuih yg wat sumer hangus..hitam legam jer..haha..lawak gler.Last oter2 baru menjadi..sap amik no ikot turn sape ganti sape..heheh...
Macam2 aksi n insiden blaku spnjg process wat kuih(ceyh ayat nak gempak..)
lalalllalalalaa...i like to move2 shake2..~~
My c0Oookie !!! Nyummhyyhhh !!! (^^)

Oklah kawan2 smer,sampai sni jer mampu jari jemari hanie yg halus nie mnaip..hukhukhuk..dont 4get to folowz my update k.lg2 tyme tncion lau nak btambah tncion mai lah bce BLOG HANIE BEE nie..compem trus cihat..hehehe(gurau sajer ^^)
Daadadadad ~





7 comments on "kEHIDUPAN DI DUNIA TIDAK SELAMANYA"

farah16_honey on September 6, 2010 at 9:59 PM said...

gmbar tu sekadar hiasan je kan...
lg satu,btul ke ko pny jari jenmari tu haluusss??
musykil2.....hhhmmmm

Hanie Bee on September 6, 2010 at 10:15 PM said...

hahaah..mmg lah hiasan ngek..xkan lah kuih raya ak ada mata ..giler..haha
lau ko pon xnk mkn,,tui! tiu! ngaa~
helo,hitam manis tapi aww....mulus taw.hikhk^^

farah16_honey on September 7, 2010 at 12:28 AM said...

chet!! x abis2 nk puji dir sendiri...cukup la tu..insap2 la..haha
agak2 sedap x kuih raye ko??

Hanie Bee on September 7, 2010 at 1:19 AM said...

insyallah sdap kau taw..wlapon buwok rase pasti mantop..hahah ^^
ak wat biskut cokelet jahanam.bapak buwk..gagag

farah16_honey on September 7, 2010 at 2:40 AM said...

msti biskut cukolat tu itam legam kan....rase dia msti pahit kan...haha

Hanie Bee on September 7, 2010 at 1:52 PM said...

x doe..sedap :)

farah16_honey on September 8, 2010 at 7:37 AM said...

ko buat sendiri mmg la ko kate sedap...kuih yg aku buat sendiri pun sedap jgk :)

Post a Comment

Monday, September 6, 2010

kEHIDUPAN DI DUNIA TIDAK SELAMANYA


Mood:Sedih ada,tencion pon ada,sumer ada..V_V
Place:kat bilik yg xbpe nak indah coz bsepah xkms raya lg..hehe^^

Assalamualaikum
Hai kawan2 sumer..Hari ni agk lmbat hani update blog coz mcm2 hal jdi kat FB ..huhuhu..sgt geram n boleh mningkatkn darah tinggi ! V_V
Mmg xd nafikan hanie ni seorg yg sangat pansa baran kot..(panas baran je xda SGT)hehehhe...tp lau dah taw cmtue,tolg lah jgn cari pasai..ni x.lg geram lg cari pasai.dah bleh wat hythesis cam bio,chem n physic.
"Semakin bertambah geram,semakin bertambah tertekan"
ni lah muka hani time marah^^maintain cumel k ^^


Grrrr...Mwahahhaha ~^^
Amenda lax yg aku dok mbebei sowg2 nie..Xda motif lgsg..ok2 lah...
Acctualy,story sbnar ny nak ucapkan takziah untuk FAMILY FAZRI(poei) di atas pemergian ayahnya pd.mlm semalam.Semoga roh ny dcucuri rahmat n dtempatkan d'klangan owg yg biman..insyallah..AMIN..
To poei,sabarlah k..Kau lah skung ketua keluarga..Jagalah family kau baik2..Apa yg tjdi ni semua dugaan.
Kita semua pon bkn tntu hidup lame..msg2 ada ajal msg2.cme cepat n lambat je..Allahualam...^^



Ok ! Nak gtaw kowg..semalm first time lah kan wat Kuih Goyang a.k.a Loyang (byk sgt puak owg mlayu ni so xtaw mne pgilan yg betoi)
Sangat penat deyh wat kuih tue,duk mlanguk dpan kuali jer..Fuyohh ! giler kentang lah...naik blusher pipi i yg xbpe nak putih nie..hehe..(almaklumlh sedo diri saeyer hitam mnis kn3)
Tapi yg cambest nyer tue,mula2 start ngn Mama n Papa kuih yg wat sumer hangus..hitam legam jer..haha..lawak gler.Last oter2 baru menjadi..sap amik no ikot turn sape ganti sape..heheh...
Macam2 aksi n insiden blaku spnjg process wat kuih(ceyh ayat nak gempak..)
lalalllalalalaa...i like to move2 shake2..~~
My c0Oookie !!! Nyummhyyhhh !!! (^^)

Oklah kawan2 smer,sampai sni jer mampu jari jemari hanie yg halus nie mnaip..hukhukhuk..dont 4get to folowz my update k.lg2 tyme tncion lau nak btambah tncion mai lah bce BLOG HANIE BEE nie..compem trus cihat..hehehe(gurau sajer ^^)
Daadadadad ~





7 comments:

  1. gmbar tu sekadar hiasan je kan...
    lg satu,btul ke ko pny jari jenmari tu haluusss??
    musykil2.....hhhmmmm

    ReplyDelete
  2. hahaah..mmg lah hiasan ngek..xkan lah kuih raya ak ada mata ..giler..haha
    lau ko pon xnk mkn,,tui! tiu! ngaa~
    helo,hitam manis tapi aww....mulus taw.hikhk^^

    ReplyDelete
  3. chet!! x abis2 nk puji dir sendiri...cukup la tu..insap2 la..haha
    agak2 sedap x kuih raye ko??

    ReplyDelete
  4. insyallah sdap kau taw..wlapon buwok rase pasti mantop..hahah ^^
    ak wat biskut cokelet jahanam.bapak buwk..gagag

    ReplyDelete
  5. msti biskut cukolat tu itam legam kan....rase dia msti pahit kan...haha

    ReplyDelete
  6. ko buat sendiri mmg la ko kate sedap...kuih yg aku buat sendiri pun sedap jgk :)

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting