Friday, September 10, 2010

1 SYAWAL ^^

Posted by Hanie Bee at 12:32 PM
ASSALAMUALAIKUM
SALAM 1 MALAYSIA !!HEHE^^


Mula2 nak ucapkan ribuan n jutaan terima kasih kat Papa n Mama yg tlah myiapkan menu tistimewa dpagi raya ini iaitu SUP GEAR BOX !
wahh..bunyi pon da sedapkan..rugi kowg sumer xrse ok.bkn sbrg rse tp mali dr Johor.huhuhu...(bangga jap pdhal asl Pahg)
^^
 
Seperti biase krtowg pg2 buta akn bkumpl kat uma Wan,g uma Yang n bru braya uma makcik n pakcik...tp tahun ni xbyk amik pic cox ntah lah..tahun ni kureng lah prsn nak raya tue..xtaw lah ngapew ny kan..ish3....(ske gax dpt uit ryer sbnr ny.hahah~!!!)
oklah2 mls nak bung mse lg..meh hanie tnjukan raya thn ni baju kurg sayer mcm ner..huhu..alala model jdi x jdi jer kan..weee~*
 
 
 nmpk tue tuan2 n puan2.BLUE COLOUR ^^

HA KAN ! DUIT RAYA MY DADY GIP ME ! CYG PAPA ^^

PIX NI DAH EDIT OK ! CANEK KAN..HUHU..(mksd akuh pix tue bkn tuan nyer ok..aku phm aku xcumel pon..huuhuhhhuu^^)

ni mse tgh nak sap2...dan lg aku amik pix nie...hahahah^^

OK !! Ni yer model alaf baru ssuai sape2 nk upah modeling...
xlin xbkn Hanie Bee
Huyeh ! huyehh !!!


Yeyeh..aku taw kowg sumer truger tgk aku kan..
aku taw aku xlawo kan.nak wt cmner kurnian ALLAH SWT yg maha esa..
Aku trime dgn redo nyehh..alhmdulilah..Huhu (^^,)


bila di pikirkan balik knp lah aku xjdi kecik n cumel cm dlu..lau x msti duit rayer aku dah byk kn..huhuh..ni x cipot jer...(mke sadis..)
nak wat cmner..lau aku still kecik kang xda sape nak kat aku .haha(lin plax mksd nyer tue..gatai toi lah..) ^^
 
Lau kawan2 nak datang raya jemput2 lah wokeyh..alamat xleh lah bgi kn..huhu..
sila2 lah btanyaer n cari sndri ok..
''USAHA TANGGA KEJAYAAN"(sjak ble dji karam singh walia nie)
hahahahah ^^

Pape pon..harap kowg sumer pon happy bsme family n owg tsyg wokeyh..
Salam hanie bee wat sumer kaum muslimat kat dunie nie..
I love Islam..I love Allah
God bless me n ualls..(^^,)

Wasalam...

0 comments on "1 SYAWAL ^^"

Post a Comment

Friday, September 10, 2010

1 SYAWAL ^^

ASSALAMUALAIKUM
SALAM 1 MALAYSIA !!HEHE^^


Mula2 nak ucapkan ribuan n jutaan terima kasih kat Papa n Mama yg tlah myiapkan menu tistimewa dpagi raya ini iaitu SUP GEAR BOX !
wahh..bunyi pon da sedapkan..rugi kowg sumer xrse ok.bkn sbrg rse tp mali dr Johor.huhuhu...(bangga jap pdhal asl Pahg)
^^
 
Seperti biase krtowg pg2 buta akn bkumpl kat uma Wan,g uma Yang n bru braya uma makcik n pakcik...tp tahun ni xbyk amik pic cox ntah lah..tahun ni kureng lah prsn nak raya tue..xtaw lah ngapew ny kan..ish3....(ske gax dpt uit ryer sbnr ny.hahah~!!!)
oklah2 mls nak bung mse lg..meh hanie tnjukan raya thn ni baju kurg sayer mcm ner..huhu..alala model jdi x jdi jer kan..weee~*
 
 
 nmpk tue tuan2 n puan2.BLUE COLOUR ^^

HA KAN ! DUIT RAYA MY DADY GIP ME ! CYG PAPA ^^

PIX NI DAH EDIT OK ! CANEK KAN..HUHU..(mksd akuh pix tue bkn tuan nyer ok..aku phm aku xcumel pon..huuhuhhhuu^^)

ni mse tgh nak sap2...dan lg aku amik pix nie...hahahah^^

OK !! Ni yer model alaf baru ssuai sape2 nk upah modeling...
xlin xbkn Hanie Bee
Huyeh ! huyehh !!!


Yeyeh..aku taw kowg sumer truger tgk aku kan..
aku taw aku xlawo kan.nak wt cmner kurnian ALLAH SWT yg maha esa..
Aku trime dgn redo nyehh..alhmdulilah..Huhu (^^,)


bila di pikirkan balik knp lah aku xjdi kecik n cumel cm dlu..lau x msti duit rayer aku dah byk kn..huhuh..ni x cipot jer...(mke sadis..)
nak wat cmner..lau aku still kecik kang xda sape nak kat aku .haha(lin plax mksd nyer tue..gatai toi lah..) ^^
 
Lau kawan2 nak datang raya jemput2 lah wokeyh..alamat xleh lah bgi kn..huhu..
sila2 lah btanyaer n cari sndri ok..
''USAHA TANGGA KEJAYAAN"(sjak ble dji karam singh walia nie)
hahahahah ^^

Pape pon..harap kowg sumer pon happy bsme family n owg tsyg wokeyh..
Salam hanie bee wat sumer kaum muslimat kat dunie nie..
I love Islam..I love Allah
God bless me n ualls..(^^,)

Wasalam...

No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting