Sunday, October 2, 2011

OMG ! WANITA VERSI VAMPIRE !

Posted by Hanie Bee at 6:31 AM

 miss my leo su much !


assalamualaikum :)

mood:: undetect !

environment ::hujan yang turun bagaikan mutiara+     tido ? maybe..lateron2...



hai uolls, hari ni aku kerja pagi..so mlm ni leh lah aku spend tyme nak update blog nie..al maklum lah dah lama gak aku xupdates...PENAT seyh~

PERKEMBANGAN PRACTICAL WAD

ok ! aku dah practikal INJEK2 owg nie doe..
peh terbaik dr ladang~
rse mcm nak COCOK owg lagi jek..kekkeke :D 
dont wory pesakit aku xda
 yg mati lagi aku ijek (bangga jap.....)

ps2,aku dah wat dressing (cuci luka) 
pesakit yg biasa,
cuci pesakit patah kaki (mat rempit kan...tekan2 sikit bagi sakit...a.k.a niat bgi pengajaran...lallaaa)
ps2,pesakit yg ada kencing manis lg2 yg potong2 kaki tue kan...
main cuci2 kaki dia siap cuci daging..
cm daging tettt jer~ fuhh~ 
dia punye wangi...ngeh2~
SEM 4 punyer dressing aku dah wat..leh amik cross dah nie...urghh!! ~pengalaman~

Mmg best lah..ntah kenape I LOVE NURSING ttibe bila masok wad....(muka jahat...!!!!)
 Sape yg nak jadi pesakit aku silalah...MEME x ar kan~
^.^

  STory Morie..  

Ari2 nye entry aku story pasal JIWA & PERASAAN kn..
sokey2..kali ni kita xpayah nak JIW0o sgt lah k ! enjoy jap !

Dcni,aku nak share something kat kowang....tadaZ!! (tepuk tgn ~)

VAMPIRE VERSI XTAW ! HAHA !

oK Uolls,name dia 
MARIA HOSE CRISTINA. tapi after dia kena dera dgn suami dia,dia teros BERTUKAR cenginie....adoi~ pelik2 ~ jek~

-pix sx18-









apelah nak jadi dunia zaman sekarang nie..molek2 dah ALLAH ciptakan kita cukup sempurna..perlu ke nak wt cengini..
 maybe,mental disorder kot..
:( ~sad~


oklah uolls,till ends...
jumpe lagi ~ daa~

 adaakukesahapekaukesah | hanie bee 

salam :3




0 comments on "OMG ! WANITA VERSI VAMPIRE !"

Post a Comment

Sunday, October 2, 2011

OMG ! WANITA VERSI VAMPIRE !


 miss my leo su much !


assalamualaikum :)

mood:: undetect !

environment ::hujan yang turun bagaikan mutiara+     tido ? maybe..lateron2...



hai uolls, hari ni aku kerja pagi..so mlm ni leh lah aku spend tyme nak update blog nie..al maklum lah dah lama gak aku xupdates...PENAT seyh~

PERKEMBANGAN PRACTICAL WAD

ok ! aku dah practikal INJEK2 owg nie doe..
peh terbaik dr ladang~
rse mcm nak COCOK owg lagi jek..kekkeke :D 
dont wory pesakit aku xda
 yg mati lagi aku ijek (bangga jap.....)

ps2,aku dah wat dressing (cuci luka) 
pesakit yg biasa,
cuci pesakit patah kaki (mat rempit kan...tekan2 sikit bagi sakit...a.k.a niat bgi pengajaran...lallaaa)
ps2,pesakit yg ada kencing manis lg2 yg potong2 kaki tue kan...
main cuci2 kaki dia siap cuci daging..
cm daging tettt jer~ fuhh~ 
dia punye wangi...ngeh2~
SEM 4 punyer dressing aku dah wat..leh amik cross dah nie...urghh!! ~pengalaman~

Mmg best lah..ntah kenape I LOVE NURSING ttibe bila masok wad....(muka jahat...!!!!)
 Sape yg nak jadi pesakit aku silalah...MEME x ar kan~
^.^

  STory Morie..  

Ari2 nye entry aku story pasal JIWA & PERASAAN kn..
sokey2..kali ni kita xpayah nak JIW0o sgt lah k ! enjoy jap !

Dcni,aku nak share something kat kowang....tadaZ!! (tepuk tgn ~)

VAMPIRE VERSI XTAW ! HAHA !

oK Uolls,name dia 
MARIA HOSE CRISTINA. tapi after dia kena dera dgn suami dia,dia teros BERTUKAR cenginie....adoi~ pelik2 ~ jek~

-pix sx18-









apelah nak jadi dunia zaman sekarang nie..molek2 dah ALLAH ciptakan kita cukup sempurna..perlu ke nak wt cengini..
 maybe,mental disorder kot..
:( ~sad~


oklah uolls,till ends...
jumpe lagi ~ daa~

 adaakukesahapekaukesah | hanie bee 

salam :3




No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting