Friday, August 12, 2011

Posted by Hanie Bee at 2:37 AM

ASSALAMUALAIKUM :)


MOOD :: Miss u so much syg ~
Enviroment :: Hujan yg turun xhenti dr pagi td,mcm mengerti jek aku merindui dirimu :)



Salam,hai uols..
Selamat pagi !eh silap ! 
selamat petang wat kowang2 yg tgh duk M'buta ke bekerja ke...so ever lah kan...

Rutin harian aku hari ni..
Sebermula nya dak OMEY ni bangon tdo,aku bertambah2 rajen utk mengemas..
xtaw knp..
merasai kesemangatan pd hari ni..hehehe :D

Lepas kemas baju basoh baju sgle bnda..aku pon mula melayan perasaan..heheh~



Actly aku ad somethg nk story...



about My Love Story :)
kenape? haha...ad yg btye pd aku..
knp aku xabes2 nak kira HOUR...
40 hour.39hour...n so on..
haha...cengini beb0rnya...

Pada Rabu pagi2 tue my Dax Pelik mencabar aku utk 
KAMI TIDAK CONTACT SELAME 2 HARI..
start rabu,khmis n jumaat(pagi)...

mula2 aku tanya dia..
''dia leh ke xcntc owg kan..''

DENGAN BANGGA N BONGKAK ny 
dia kata 
''boleh je xctc...''

AKu tye lagi.."XRINDU KE KAT OWG''
Jwp dia 
''Rindu je tapi tahan...(slumbe siot!)

tye lg
''knp nak wat mcm ne..''

dia jwp 
adalah sbb..xkn owg suka2 nk wat mcni...''

ok fine ! fine !
lau 2 yg awk nak...slme 2 hari aku
DISINGGELKAAANNNN...!!!!
sob3...(T.T)


  TITIAN HIDUP TANPA DIA :'(  

ok syus doe ! bukan sng ok...
lau leh balik2 kelas nak je aku cntc dy ! 
mlm2 aku oweyz tgk PIx die be4 tdo 
n lyn lagu...
m'bz kan diri ngaco owg kat FB..
study??hahah !
mmg x ar kan...

mmbe aku yg tahu sume nya bgi sokongan moral yg aku xkan mudah berputus asa ! chayok hanie!
TAHAN JANGAN XTAHAN !!!
hahahaha........(gelak buat2)
mmg lah sng kn ckp..tp yg lalui ny..adoi~
aku try MENGILER kn dri..
MERIAH xtentu pasal...
MENTIDO kan dri dgn seawal mgkin....

akhirnya TIBA hari JUMAAT | 12.01...
oh debor pulok nak dego sore dy !!
malangnya MAXIS aku wat HAL ! KEJAM !
line xda pulok....naseb baik CELCOM ad..
hehehe...




Then,wat 48hour yg lepas aku dpt degor sore dy...
mood :: berlinangan air mata tp COVER!
aku pon jawap dgn POYO NYER ! BONGKAK NYE!
hahah...aku mcm ntah lah..

1001 FEEL u KNOW~
nak mara kang sayang
nak 'bekeng' kang rindu
xmara kang GERAM
xGeram kang nanges pulok..ha kan!

namus..aku xleh tipu diri aku sndri..
yg aku rindu kat dia...prsan tue xleh dah nak control2...nak wat guaner ! argh !


setelah 2 taun 2 hari 48jam 2880min & 172800sec ♥ ♥ ♥


pelik:rindu x kt owg ?


taton:perlu kew?


pelik: ok fine..fine..

taton :xpasai lah nak rindu kat awk tue..erm,awk rindu x kat sy nie?
...
(dlm hati)...kekeke...comel !


pelik :mestilah rindu....hmm (tacink!hahahha.....)


taton: sy pon rindu awk jugak....rindu taw x !!! ~(T.T)~


aku berdoa yg ape yg kami wat ni ad hikmah dsblik semuanya...dugaan~

MORALNYA::

dari cni kami dpt menilai perasaan msg2..
dalam n ikhlas ke x each other...
mengenal erti ketahanan HATI utk SABAR..
mengenal erti BERJAUHAN...
moga hubungan kami dikekalkan until the end of our life...aminn~



  Utk Awk : 

sape suru awk poyo sgt kan..dah mlm2 awk tido pegang je hs tunggu sy msg tunggu sy call..
awk jgn tipu diri awk lg..jgn ego lah..bwek !
u know what ? wo ai nie !
xmau dh ok wat cengini...nanti kita same2 seksa..
hurmm...(T.T)

 -ily&imy|dak pelik-

dont u ever2 let me go n i will never ever let u go....

oklah uols ! sampai cnie je k..
sorylah if uols xsuka aku citer pasai love2 aku nie..but..apeleh wat?
My BLOG IS MY DIARY..
xsuka xape..xkisa pon...hehehe :D


adaakukesah.apekaukesah | hanie bee
till ends ~
salam berbuka pocer teman2 !!

0 comments on " "

Post a Comment

Friday, August 12, 2011


ASSALAMUALAIKUM :)


MOOD :: Miss u so much syg ~
Enviroment :: Hujan yg turun xhenti dr pagi td,mcm mengerti jek aku merindui dirimu :)



Salam,hai uols..
Selamat pagi !eh silap ! 
selamat petang wat kowang2 yg tgh duk M'buta ke bekerja ke...so ever lah kan...

Rutin harian aku hari ni..
Sebermula nya dak OMEY ni bangon tdo,aku bertambah2 rajen utk mengemas..
xtaw knp..
merasai kesemangatan pd hari ni..hehehe :D

Lepas kemas baju basoh baju sgle bnda..aku pon mula melayan perasaan..heheh~



Actly aku ad somethg nk story...



about My Love Story :)
kenape? haha...ad yg btye pd aku..
knp aku xabes2 nak kira HOUR...
40 hour.39hour...n so on..
haha...cengini beb0rnya...

Pada Rabu pagi2 tue my Dax Pelik mencabar aku utk 
KAMI TIDAK CONTACT SELAME 2 HARI..
start rabu,khmis n jumaat(pagi)...

mula2 aku tanya dia..
''dia leh ke xcntc owg kan..''

DENGAN BANGGA N BONGKAK ny 
dia kata 
''boleh je xctc...''

AKu tye lagi.."XRINDU KE KAT OWG''
Jwp dia 
''Rindu je tapi tahan...(slumbe siot!)

tye lg
''knp nak wat mcm ne..''

dia jwp 
adalah sbb..xkn owg suka2 nk wat mcni...''

ok fine ! fine !
lau 2 yg awk nak...slme 2 hari aku
DISINGGELKAAANNNN...!!!!
sob3...(T.T)


  TITIAN HIDUP TANPA DIA :'(  

ok syus doe ! bukan sng ok...
lau leh balik2 kelas nak je aku cntc dy ! 
mlm2 aku oweyz tgk PIx die be4 tdo 
n lyn lagu...
m'bz kan diri ngaco owg kat FB..
study??hahah !
mmg x ar kan...

mmbe aku yg tahu sume nya bgi sokongan moral yg aku xkan mudah berputus asa ! chayok hanie!
TAHAN JANGAN XTAHAN !!!
hahahaha........(gelak buat2)
mmg lah sng kn ckp..tp yg lalui ny..adoi~
aku try MENGILER kn dri..
MERIAH xtentu pasal...
MENTIDO kan dri dgn seawal mgkin....

akhirnya TIBA hari JUMAAT | 12.01...
oh debor pulok nak dego sore dy !!
malangnya MAXIS aku wat HAL ! KEJAM !
line xda pulok....naseb baik CELCOM ad..
hehehe...




Then,wat 48hour yg lepas aku dpt degor sore dy...
mood :: berlinangan air mata tp COVER!
aku pon jawap dgn POYO NYER ! BONGKAK NYE!
hahah...aku mcm ntah lah..

1001 FEEL u KNOW~
nak mara kang sayang
nak 'bekeng' kang rindu
xmara kang GERAM
xGeram kang nanges pulok..ha kan!

namus..aku xleh tipu diri aku sndri..
yg aku rindu kat dia...prsan tue xleh dah nak control2...nak wat guaner ! argh !


setelah 2 taun 2 hari 48jam 2880min & 172800sec ♥ ♥ ♥


pelik:rindu x kt owg ?


taton:perlu kew?


pelik: ok fine..fine..

taton :xpasai lah nak rindu kat awk tue..erm,awk rindu x kat sy nie?
...
(dlm hati)...kekeke...comel !


pelik :mestilah rindu....hmm (tacink!hahahha.....)


taton: sy pon rindu awk jugak....rindu taw x !!! ~(T.T)~


aku berdoa yg ape yg kami wat ni ad hikmah dsblik semuanya...dugaan~

MORALNYA::

dari cni kami dpt menilai perasaan msg2..
dalam n ikhlas ke x each other...
mengenal erti ketahanan HATI utk SABAR..
mengenal erti BERJAUHAN...
moga hubungan kami dikekalkan until the end of our life...aminn~



  Utk Awk : 

sape suru awk poyo sgt kan..dah mlm2 awk tido pegang je hs tunggu sy msg tunggu sy call..
awk jgn tipu diri awk lg..jgn ego lah..bwek !
u know what ? wo ai nie !
xmau dh ok wat cengini...nanti kita same2 seksa..
hurmm...(T.T)

 -ily&imy|dak pelik-

dont u ever2 let me go n i will never ever let u go....

oklah uols ! sampai cnie je k..
sorylah if uols xsuka aku citer pasai love2 aku nie..but..apeleh wat?
My BLOG IS MY DIARY..
xsuka xape..xkisa pon...hehehe :D


adaakukesah.apekaukesah | hanie bee
till ends ~
salam berbuka pocer teman2 !!

No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting