Friday, July 15, 2011

Pokok

Posted by Hanie Bee at 5:50 AM
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Assalamualaikum 
mood :: serabot :(
environment :: semakin hari semakin jiwo !
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Hai uols,
chat ke ? lame dah x updates blog nie siot ~
Kenapa? Ntah lah..rasa mcm xda feel jek..hilg sixth sence kot..mwahahha~





Boleh ke aku nak nak meluahkan perasaan ek kat cnie? ada STALKER ke ek?
HALAH ! ADA AKU KESAH KE KE ek..aku punyer blog..(bongkak)
haha :)


Cengini lah..mula2 aku nak ucp alhamdulilah kerana sy masih berdiri lagi di muka bumi ini untuk terus hidup..hmm..
Ape aku nak ckp ni hanyalah sekadar luahan hati jejk..xda kne mgena ngn yg MATI oR HIDOP (lau ad S0ory ! terasa ke...hahah) astfrulahalazim~

Masok sem ni 2 ni cukop payah untuk aku survive kat
tempat mcm nie..lagi2 bersama dgn MANUSIA yg pelik2..
KEnapa ? NO KOMEN.
Membuat hal sendiri n bersama teman yg masih support
aku lagi....ceyh~
Aku xpaham mengapa manusia2 nie x senang melihat kebahagian
orang lain...kot ye pon kan..
Melibatkan DUIT n TARIK CUTI..= bERMAIN DGN PERASAAN :(
Seronok ke? Puaa hati ? Tak pikir ke anak cucu cicit kome2 ni 
suatu hari t cmner...ke dah lama sangat hidup..ohh~
Aku mls nak wat ulasan byk2 kenapa?
Biar jelah Tuhan yg mampu membalas jasa2 mereka 
menganiaya aku n teman2 aku kat cnie..
Dalam hidup ini xda yg indah melainkan kita cuba 
membuatnya indah..
  
  '' Senyumlah selagi boleh walaupon xda siapa yang mengerti kesakitan kita..''
❤❤❤CINTA :❤❤❤

Someone says
 '' Xpayah lah nak bercinta bagai..study dulu..cari duit bebanyak ps2 bhagiakan mak bapak kowg..bru nak bcinta...' 
''Ala nak bercinta watpe? duit pon mak bapak tanggung''
''Cinta tue menyakitkan kan jek...baik xpayah bercinta..terus kawen kan senang''
''Cinta pada yg MAHA PENCIPTA baru menyintai makhluk ciptaannya'' 

haha serius banyak tanggapan tentang CINTA..❤❤
Aku pon xmenyalahkan ny coz cinta tu sangat sedap hingga menyakitkan..
APE YANG AKU CAKAP NIE...hahah ! woi ! woi ! kowg jgn pk bebukn ekh.
I mean.. ehem~ paham sendirilah...
Aku xpernah melupakan yang ESA...tanpa NYA tiada aku kat cnie..
Tapi aku mintak maaf..aku juga manusia biasa..❤❤❤
Aku ingin mencintai dan dicintai..andai aku tersilap langkah kau tunjuklah aku Ya ALLAH...Ciptakan aku seorang ADAM yg mampu membimbing dan memberi kebahgian didunia n diakhirat..Aminn~


p/s kowg mesti pelik.ttibe jek aku story pasai cinta nie kan...
nak taw ?


                           TO BE CONTINUE (^.~)~* wink2~❤


Oklah uols ! sampai cnie jelah kali ki ok..
PROMISE ! lau aku XDA KERJA nak wat aku story mory lg..
Thnx mane yg sudi n rajin bebenor MAIN CLIK2 n baca BED TIME STORY aku ini....hahaha....
ARIYOUS AMIGOSss ~



adaakukesah.apekaukesah.




salam~❤❤❤





















0 comments on "Pokok"

Post a Comment

Friday, July 15, 2011

Pokok

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Assalamualaikum 
mood :: serabot :(
environment :: semakin hari semakin jiwo !
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Hai uols,
chat ke ? lame dah x updates blog nie siot ~
Kenapa? Ntah lah..rasa mcm xda feel jek..hilg sixth sence kot..mwahahha~





Boleh ke aku nak nak meluahkan perasaan ek kat cnie? ada STALKER ke ek?
HALAH ! ADA AKU KESAH KE KE ek..aku punyer blog..(bongkak)
haha :)


Cengini lah..mula2 aku nak ucp alhamdulilah kerana sy masih berdiri lagi di muka bumi ini untuk terus hidup..hmm..
Ape aku nak ckp ni hanyalah sekadar luahan hati jejk..xda kne mgena ngn yg MATI oR HIDOP (lau ad S0ory ! terasa ke...hahah) astfrulahalazim~

Masok sem ni 2 ni cukop payah untuk aku survive kat
tempat mcm nie..lagi2 bersama dgn MANUSIA yg pelik2..
KEnapa ? NO KOMEN.
Membuat hal sendiri n bersama teman yg masih support
aku lagi....ceyh~
Aku xpaham mengapa manusia2 nie x senang melihat kebahagian
orang lain...kot ye pon kan..
Melibatkan DUIT n TARIK CUTI..= bERMAIN DGN PERASAAN :(
Seronok ke? Puaa hati ? Tak pikir ke anak cucu cicit kome2 ni 
suatu hari t cmner...ke dah lama sangat hidup..ohh~
Aku mls nak wat ulasan byk2 kenapa?
Biar jelah Tuhan yg mampu membalas jasa2 mereka 
menganiaya aku n teman2 aku kat cnie..
Dalam hidup ini xda yg indah melainkan kita cuba 
membuatnya indah..
  
  '' Senyumlah selagi boleh walaupon xda siapa yang mengerti kesakitan kita..''
❤❤❤CINTA :❤❤❤

Someone says
 '' Xpayah lah nak bercinta bagai..study dulu..cari duit bebanyak ps2 bhagiakan mak bapak kowg..bru nak bcinta...' 
''Ala nak bercinta watpe? duit pon mak bapak tanggung''
''Cinta tue menyakitkan kan jek...baik xpayah bercinta..terus kawen kan senang''
''Cinta pada yg MAHA PENCIPTA baru menyintai makhluk ciptaannya'' 

haha serius banyak tanggapan tentang CINTA..❤❤
Aku pon xmenyalahkan ny coz cinta tu sangat sedap hingga menyakitkan..
APE YANG AKU CAKAP NIE...hahah ! woi ! woi ! kowg jgn pk bebukn ekh.
I mean.. ehem~ paham sendirilah...
Aku xpernah melupakan yang ESA...tanpa NYA tiada aku kat cnie..
Tapi aku mintak maaf..aku juga manusia biasa..❤❤❤
Aku ingin mencintai dan dicintai..andai aku tersilap langkah kau tunjuklah aku Ya ALLAH...Ciptakan aku seorang ADAM yg mampu membimbing dan memberi kebahgian didunia n diakhirat..Aminn~


p/s kowg mesti pelik.ttibe jek aku story pasai cinta nie kan...
nak taw ?


                           TO BE CONTINUE (^.~)~* wink2~❤


Oklah uols ! sampai cnie jelah kali ki ok..
PROMISE ! lau aku XDA KERJA nak wat aku story mory lg..
Thnx mane yg sudi n rajin bebenor MAIN CLIK2 n baca BED TIME STORY aku ini....hahaha....
ARIYOUS AMIGOSss ~



adaakukesah.apekaukesah.




salam~❤❤❤





















No comments:

Post a Comment

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting