Sunday, April 3, 2011

Romantis :'(

Posted by Hanie Bee at 10:01 AM
Assalamualaikum..
Mood :: sgt tertekan
Envrmnt :: kegelapan mlm dterangi cahaya lapy ..






Pagi berganti petang berganti malam...Apa yg paling aku takot ialah bila hari semalam akan tinggal kenangan..Hurmm..Sukar mengerti kehidupan nie..Sukar nak dijelaskan..
Aku mengenang kenangan silam..mungkin ini takdirku..


Walapon emosi aku xstabil waktu nie..aku still berpura2 seperti tiada yg terjadi..Hanya Tuhan je yg tahu waktu ini..Apa yg aku rasa....Hmm..Semakin lama aku semakin jauh...Jauh dengan-Mu..Maapkan hambamu ini sekiranya lalai dlm mjlnkan tgjwb seorg manusia.
Bahagia yg dtg hanya sementara....... :') Xpela...Hanie Bee !! Tabahlah kamu ok !


>>>>>My Daily>>>


Seperti biasa bangon pagi gosok gigi cuci muka...mandi2..smyg n pakai baju n mencari rzkie utk ank2..haha...xda lah...cam biaser lah aku prctical...Huff!huf!
Hari ni penat kot..tp so far so good...byk yg aku dah mahir wlapon RESULT EXM xbpe nak GOOD...adesh!! tencion lah..Kat tempat aku ni xtaw nape xleh go nak stdy..ktowg kat cnie hampir2 DEPRESSION uollss.....Gilor lah lame2...sume benda kne paksa xda ny nak ikhlas..mne nak berkat..huhuhu...


>>>>My Love>>>
Macam yg aku ckp kat ats tue...leh x lau pegang moto ''NO LOVE NO PAIN'' ??
any0ne can gve me ur OPINION..(xleh blar..haha)




>>>>MY FooD & DrinK>>


Xslere nak mkn wlapon dah mbedal MCD td..jimat cermat SPICY CHICKEN MCDELUX jek..kan....ceket jek tue....Tue lom aku order OREO McFLURRY kan!! my pebret u know..nyummyhh..xpe2..diet ^^ Paling syok suar aku dh longgar kat pinggang! hehe..tp tue kerna aku susut diet or stress??? adoi....huhu


>>>>MORAL??
Maknanya??-----------------------Xda maknanya!!Hahha...juz kowg jgn lah jdi mcm hdop aku..
Bahagia dluar tapi sakit ddlm..(wahh..mkn dlm) :')



Till ends~ Muah!muah!
Hanie Bee Terluka ~

1 comments on "Romantis :'("

Lavidaesgrafica on April 3, 2011 at 10:18 AM said...

terbunag jew rasa bila cakap no love no pain , soory susahkan hidup kamoo | love u

Post a Comment

Sunday, April 3, 2011

Romantis :'(

Assalamualaikum..
Mood :: sgt tertekan
Envrmnt :: kegelapan mlm dterangi cahaya lapy ..






Pagi berganti petang berganti malam...Apa yg paling aku takot ialah bila hari semalam akan tinggal kenangan..Hurmm..Sukar mengerti kehidupan nie..Sukar nak dijelaskan..
Aku mengenang kenangan silam..mungkin ini takdirku..


Walapon emosi aku xstabil waktu nie..aku still berpura2 seperti tiada yg terjadi..Hanya Tuhan je yg tahu waktu ini..Apa yg aku rasa....Hmm..Semakin lama aku semakin jauh...Jauh dengan-Mu..Maapkan hambamu ini sekiranya lalai dlm mjlnkan tgjwb seorg manusia.
Bahagia yg dtg hanya sementara....... :') Xpela...Hanie Bee !! Tabahlah kamu ok !


>>>>>My Daily>>>


Seperti biasa bangon pagi gosok gigi cuci muka...mandi2..smyg n pakai baju n mencari rzkie utk ank2..haha...xda lah...cam biaser lah aku prctical...Huff!huf!
Hari ni penat kot..tp so far so good...byk yg aku dah mahir wlapon RESULT EXM xbpe nak GOOD...adesh!! tencion lah..Kat tempat aku ni xtaw nape xleh go nak stdy..ktowg kat cnie hampir2 DEPRESSION uollss.....Gilor lah lame2...sume benda kne paksa xda ny nak ikhlas..mne nak berkat..huhuhu...


>>>>My Love>>>
Macam yg aku ckp kat ats tue...leh x lau pegang moto ''NO LOVE NO PAIN'' ??
any0ne can gve me ur OPINION..(xleh blar..haha)




>>>>MY FooD & DrinK>>


Xslere nak mkn wlapon dah mbedal MCD td..jimat cermat SPICY CHICKEN MCDELUX jek..kan....ceket jek tue....Tue lom aku order OREO McFLURRY kan!! my pebret u know..nyummyhh..xpe2..diet ^^ Paling syok suar aku dh longgar kat pinggang! hehe..tp tue kerna aku susut diet or stress??? adoi....huhu


>>>>MORAL??
Maknanya??-----------------------Xda maknanya!!Hahha...juz kowg jgn lah jdi mcm hdop aku..
Bahagia dluar tapi sakit ddlm..(wahh..mkn dlm) :')



Till ends~ Muah!muah!
Hanie Bee Terluka ~

1 comment:

  1. terbunag jew rasa bila cakap no love no pain , soory susahkan hidup kamoo | love u

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting