Monday, April 25, 2011

Life Aku As STUDENT NURSE

Posted by Hanie Bee at 8:57 PM
Assalamualaikum :)

mood:: KEPAGIAN ~
environment :: burung2 berkicauan,kedengaran ombak menghempas PANTAI BATU BUROK :)

salam sejahtera wat reader2 yg setia utk mbaca blog aku yg merapek2 ne..hu4
Enrty kali ni aku xmau mbebel byk sgt setakat nak share Life aku kat cnie...hehe
Tp........lau kowg xnak taw xpelah kan3..nakw at cmner kan4...(T.T)
saya xkecik ati p0n..xpelah....sy taw lah sy sape...(TOUCHING~)

Macam biasa lah kalau aku kejer PAGI pukul 5.30 dah bang0n2 sumer kan...( POYO je..)
then siap2 kol6.30 dah tubek g  Hospital Sultanah Nur Zahirah kan....(XTAW LAH KAT NE)
If aku kejer shif PETANG..kol2 mas0ok wad....camtue lah rutin aku tiap2 hari kat cnie.
nak2 lagi hampir FINAL EXAM dah kan..so...
I AMALKAN REDHA n TAWAKAl ..
mwahaaahahaha :)

xdalah..juz aku x start lagi nak study..xda feeling  doe..xtaw ape nak jadi ngn aku nie....
sape2 reader yg ada tips cer citer ceket 
HOW NAK CUT2 MY MALAS nie...sob4...
Oklah ! tue lain citer ape yg aku HAPPY sgt nie an4....
AKU dah BELI DAH TEH LIPTON ...
Ala hok yg segera dlm packet tue...TEH SUSU LIPTON ORIGINAL tue..hehhee...
mesti kowg pelik an..tetiba jek nak mention..
''ko nye suka lah nak minum ke beli ape..''
''ada kitowg kesah?''
''ada kitaowg tanya''
ha3 ~!!
aah gox kan... sejak bila kowg tyer..
TAPI....Aku SAJE JER CAKAP......
dah nme blog saya....s
hehehe...aku pon xtaw nak citer ape...
so saje je nak gtaw kat kow..wlapon xmau baca ke tahu ker...
aku nak GITAW GAK..XKIRA !!huhuhuhu ~~~ weng3 ~~~
 Actly..aku mmg suka minum teh susu..lau  add AIS bATU a.k.a TEH AIS @ TEH BENG..
pehhh ~!!! mmg FAVOURITE akue ler....nyummyh~
AKu mmg susa nak minum air tue kat ctue..nak g mnum kne TUBEK bando..skung dah ad yg packet
segera..BETAPA BAHAGIA nya aku nie..hehehehhe....
NAh ! NAh ! TENGOK lah ~



 bangga jek kan3 !! hahahah...lau kowg nak cuba try lah...
cepat jek...cara2 nya nak express RakYAT wat...cmnie..

-mula2 tue 4sure lh kowg masak air,aku guna hitter..he3 :)
-ps2,bukak lah packet tue..xkan xreti2 g..ish3...
-then,mase kowg masok kan air...
PASTIKAN XTUMPAH...TEPAT je k...he3
KURANGKAN AIR...jgn lah penoh3 cawan ke mug ke...
t x kickkkk (xsedap)..ps2 nk tmbh gula ke susu ke..ikot suka lah...
tp KURANGKAN MANIS yer..he3...
v
v
v
  HA TUE DIA ~
HAK CIPTA TERPELIHARA..
CAm HOMEMADE JEK KAN3..
(tgj lah sape yg wat...muka bangga jap~)

bla3...ape aku merapek nie kan..lastly..semalam aku pi SHOPPING..
aku beli JAJAN = makanan ringan :)

ni jek...JEK lah sgt :P




ada org xsuka TOM yAM MAMEE..tp xtaw nape aku sukew..he3...



ha ! yg COTTAGE FRIES tue perasa KETCUP..
mmg SEDAPss  !sukew !
coz masam2 manis..nyumy.~
mengingatkan aku pd some0ne kot coz bila jln jauh kat highway,,
mmg kitowg akan beli nie :( 
then CHUPA CHUPss nie mmg COMEL sgt2...
hahaha...bilak owg !@##$..pehh layan ~
hahahah...tettt~!!
nak taw cmner?
BELI n LAYAn DIRI :)
~SELF SERVICE ~


aku g ngn mmbe aku masa g 7ELEVEN..TUE DIA NUR SYAMIMI :)
SEMPOI ! ROCK ! SANTAI ~
XPECAYER ? ACER TENGOK... LEBIU SYGSS :) heheh..

TERBAIK DARI LADANG !



THEN,AKU MINAT LAGENDA BUDAK SETAN..SOB3..~
SUkew  PIC NIE (T.T) sayu~~~~~

oklah sampai ctue jek lah nak story...
THE END :)

sayang uolss sume...daaa ~
till ends :)

haniebeeleo.adakukesah.co.

3 comments on "Life Aku As STUDENT NURSE"

farah16_honey on April 26, 2011 at 7:08 AM said...

ngekk!!1rindu kau la...
wei,ko x abis2 ngan jajan ko kan..haha

Hanie Bee on April 28, 2011 at 7:03 AM said...

hahah !! imishu to bebehh :P hahah..tanpa JAJAN sapelah aku ...~

farah16_honey on May 2, 2011 at 7:36 AM said...

a'ah la..lupe plak..sape lah jajan tanpa kau...

Post a Comment

Monday, April 25, 2011

Life Aku As STUDENT NURSE

Assalamualaikum :)

mood:: KEPAGIAN ~
environment :: burung2 berkicauan,kedengaran ombak menghempas PANTAI BATU BUROK :)

salam sejahtera wat reader2 yg setia utk mbaca blog aku yg merapek2 ne..hu4
Enrty kali ni aku xmau mbebel byk sgt setakat nak share Life aku kat cnie...hehe
Tp........lau kowg xnak taw xpelah kan3..nakw at cmner kan4...(T.T)
saya xkecik ati p0n..xpelah....sy taw lah sy sape...(TOUCHING~)

Macam biasa lah kalau aku kejer PAGI pukul 5.30 dah bang0n2 sumer kan...( POYO je..)
then siap2 kol6.30 dah tubek g  Hospital Sultanah Nur Zahirah kan....(XTAW LAH KAT NE)
If aku kejer shif PETANG..kol2 mas0ok wad....camtue lah rutin aku tiap2 hari kat cnie.
nak2 lagi hampir FINAL EXAM dah kan..so...
I AMALKAN REDHA n TAWAKAl ..
mwahaaahahaha :)

xdalah..juz aku x start lagi nak study..xda feeling  doe..xtaw ape nak jadi ngn aku nie....
sape2 reader yg ada tips cer citer ceket 
HOW NAK CUT2 MY MALAS nie...sob4...
Oklah ! tue lain citer ape yg aku HAPPY sgt nie an4....
AKU dah BELI DAH TEH LIPTON ...
Ala hok yg segera dlm packet tue...TEH SUSU LIPTON ORIGINAL tue..hehhee...
mesti kowg pelik an..tetiba jek nak mention..
''ko nye suka lah nak minum ke beli ape..''
''ada kitowg kesah?''
''ada kitaowg tanya''
ha3 ~!!
aah gox kan... sejak bila kowg tyer..
TAPI....Aku SAJE JER CAKAP......
dah nme blog saya....s
hehehe...aku pon xtaw nak citer ape...
so saje je nak gtaw kat kow..wlapon xmau baca ke tahu ker...
aku nak GITAW GAK..XKIRA !!huhuhuhu ~~~ weng3 ~~~
 Actly..aku mmg suka minum teh susu..lau  add AIS bATU a.k.a TEH AIS @ TEH BENG..
pehhh ~!!! mmg FAVOURITE akue ler....nyummyh~
AKu mmg susa nak minum air tue kat ctue..nak g mnum kne TUBEK bando..skung dah ad yg packet
segera..BETAPA BAHAGIA nya aku nie..hehehehhe....
NAh ! NAh ! TENGOK lah ~



 bangga jek kan3 !! hahahah...lau kowg nak cuba try lah...
cepat jek...cara2 nya nak express RakYAT wat...cmnie..

-mula2 tue 4sure lh kowg masak air,aku guna hitter..he3 :)
-ps2,bukak lah packet tue..xkan xreti2 g..ish3...
-then,mase kowg masok kan air...
PASTIKAN XTUMPAH...TEPAT je k...he3
KURANGKAN AIR...jgn lah penoh3 cawan ke mug ke...
t x kickkkk (xsedap)..ps2 nk tmbh gula ke susu ke..ikot suka lah...
tp KURANGKAN MANIS yer..he3...
v
v
v
  HA TUE DIA ~
HAK CIPTA TERPELIHARA..
CAm HOMEMADE JEK KAN3..
(tgj lah sape yg wat...muka bangga jap~)

bla3...ape aku merapek nie kan..lastly..semalam aku pi SHOPPING..
aku beli JAJAN = makanan ringan :)

ni jek...JEK lah sgt :P




ada org xsuka TOM yAM MAMEE..tp xtaw nape aku sukew..he3...



ha ! yg COTTAGE FRIES tue perasa KETCUP..
mmg SEDAPss  !sukew !
coz masam2 manis..nyumy.~
mengingatkan aku pd some0ne kot coz bila jln jauh kat highway,,
mmg kitowg akan beli nie :( 
then CHUPA CHUPss nie mmg COMEL sgt2...
hahaha...bilak owg !@##$..pehh layan ~
hahahah...tettt~!!
nak taw cmner?
BELI n LAYAn DIRI :)
~SELF SERVICE ~


aku g ngn mmbe aku masa g 7ELEVEN..TUE DIA NUR SYAMIMI :)
SEMPOI ! ROCK ! SANTAI ~
XPECAYER ? ACER TENGOK... LEBIU SYGSS :) heheh..

TERBAIK DARI LADANG !



THEN,AKU MINAT LAGENDA BUDAK SETAN..SOB3..~
SUkew  PIC NIE (T.T) sayu~~~~~

oklah sampai ctue jek lah nak story...
THE END :)

sayang uolss sume...daaa ~
till ends :)

haniebeeleo.adakukesah.co.

3 comments:

  1. ngekk!!1rindu kau la...
    wei,ko x abis2 ngan jajan ko kan..haha

    ReplyDelete
  2. hahah !! imishu to bebehh :P hahah..tanpa JAJAN sapelah aku ...~

    ReplyDelete
  3. a'ah la..lupe plak..sape lah jajan tanpa kau...

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting