Thursday, March 31, 2011

Sambungan..Memilih Cinta ?

Posted by Hanie Bee at 5:04 AM


ASSALAMUALAIKUM♪.•❤•.¸¸.•♪•.¸¸.•♫•.•.•♫•.¸¸.•❤•.¸¸.•♪
MOOD :: KEKUSUTAN (MENGARU KPALE YG X GATAL >.<)
ENVIRONMENT :: MASIH HUJAN SEOLAH2 MEMAHAMI HATI AKU..AWAN GELAP & MENDUNG...OMBAK TERUS MENGHEMPAS PANTAI....(TERSURAT N TERSIRAT)




Aku ada hutang kowg satu lg sambungan mengenai episod cinta MEMILIH CINTA kan..huhu..hmpir t'lupa....Tapi ! pr0mize ttp pr0mize !! (^_^)
Setelah mbuat kajian bsme Dr.PHD Hanie Bee kan...hampir semua result mengatakan...JENG>>JENG>>JENG !!!








Lebih banyak bertanyakan SIAPAKAH A & B ?
berbanding menjawab soalan aku.....hahahahhaahhaha!! 
APelah kowg nie..lain yg aku ckp lain yg kowg g tyer..adesss....
Tuan2...n PUan2....sesungguhnya if cerita ini xada kaitan ngn hidup aku or org lain dluar sne maaplah....Hanya sekadar pedoman..(Wei! ape kes ttibe ayt aku dr atas smpi cnie baik blake nie...pelik (@_@) gara2 bangon tido terus taip lah nie...hahha..)


If aku kan....IF ek..If.......If aku sampai skrg still xdpt menjwab soaln tue..
Mungkin bunkan masa lg utk aku mbuat kputusan n mbuat keputusan terburu2..(lau aku lah..hehe)
               
                     A masih lagi seperti dulu..hanya beberapa ketika sahaja dy bsme aku n menyesali tp.....ntahlah...setiap owg akn berubah2...emosi xstabil lah kot...tiap hari blalu dy still sama....aku tunggu n terus tunggu..sejak aku practical WAD btambah busy n penat yg teramat sgt.
.tp aku still lg tidak lupakn TANGGUNGJAWAB(wlpon blm smpi mse),
masa aku n penat cmner aku sakalipon haritue aku ttp utk dy,temankan dy..bsme dy..wlpon badan aku lengguh n sakit aku tetapkan gagahkan gax calling n melayan mata utk lelap..aku cover suara aku yg penat ni ngn gelak taw smoga dy tidak kecik hati ngn aku..credit aku abes..aku ttp SOS toppup kerna aku RINDU utk mlepaskan talian n suara c'dia.......Tiap aku hari aku berdoa agr hari n malam yg bahagia tua akan kekal utk esok..esok..n seterusnya shingga aku benar2 sah buatnya..Aku masih lg mengharap KAU AKAN JADI MILIK AKU... :')


Namun semua tue c'dia xkan tahu n xkan paham knp aku wat sume nie....hurmm.......... :')
aku hanya bergantung pada kwn2 aku,yg masih bsme aku n still lg support aku...aku ni xda makna dlm hdp dy..mesti kowg plik knp aku jdi mcm nie...knp mesti hanie bee sedih n ini bukan aku..bukan aku sorg gurl@ wanita yg hapy goldlucky n gilor...sejak cinta ini hadir aku mjadi btambah emotional....mgknkah pglaman aku yg lampau mybabakan aku jdi mcm nie..hurmm...atau KEHADIRAN AKU DALAM HIDUP DIA TIDAK DIPERLUKAN,BUKAN AKU UTK DY,BUKAN UTK DHARGAI N HANYA MENJADI TEMAN BILA PERLU..YUPP!! mungkin gak.....mungkn aku yg slme ni terlalu sygkan hbgn ni n akhirnya aku hanyut dtglkan c'dia.....


'''Aku kena sedar antara kita tiada lagi ikatan..terlalu panjg lg masa utk aku memilih mne yg terbaik uk aku...dia bukan hak kau...kau kena sedar sume tue....dia pasti mencari yg terbaik utk hdop dia...Adkah aku cukup smpurna n baik utk dy???'

'

Ya allah..tabahkanlah n kuatkanlah hambamu ini dlm mghrgi kisah cinta yg xbpghujung ini...cekalkan aku utk hdp hidup dbumi yg nyata nie....aku redha ngn ktentuan mu.... :')


     B...B kekal menjadi seorg yg menyayangi aku n terus caring terhadap aku...walapon kdg2 aku tidak punya mase utk menegurnya n bertanya khabar seperti seorg teman biasa...maapkan aku...aku xmampu utk bkongsi hati ini..aku bukan seorg wanita yg mampu mbelahkan hati ini mengkonsikan kasih syg.......aku tahu yg kau terbaik...tapi belum masa utk aku mbuat keputusan.....mungkin kerna hati ini masih takot utk terus terluka....kau tetap teman yg terbaik dlm hdp aku :)
THANK YOU TEMAN ~




Hurmm...itu kali ini...utk episod yg akan dtg aku pon xsure bila lagi dpt aku sambungkan kisah ini...Mungkin duka @ kebahagian... :')


Till ends~
Salam...ahlan wahsahlan...~






HATIKU MASIH TERLUKA
.HANIE BEE.CO.RIGHTS.








1 comments on "Sambungan..Memilih Cinta ?"

" LoOoH " on March 31, 2011 at 6:55 PM said...

jelasdah semuanya , emm lain kali lebih baik jujur dari buat hati orang meng harap , nway i love u

Post a Comment

Thursday, March 31, 2011

Sambungan..Memilih Cinta ?



ASSALAMUALAIKUM♪.•❤•.¸¸.•♪•.¸¸.•♫•.•.•♫•.¸¸.•❤•.¸¸.•♪
MOOD :: KEKUSUTAN (MENGARU KPALE YG X GATAL >.<)
ENVIRONMENT :: MASIH HUJAN SEOLAH2 MEMAHAMI HATI AKU..AWAN GELAP & MENDUNG...OMBAK TERUS MENGHEMPAS PANTAI....(TERSURAT N TERSIRAT)




Aku ada hutang kowg satu lg sambungan mengenai episod cinta MEMILIH CINTA kan..huhu..hmpir t'lupa....Tapi ! pr0mize ttp pr0mize !! (^_^)
Setelah mbuat kajian bsme Dr.PHD Hanie Bee kan...hampir semua result mengatakan...JENG>>JENG>>JENG !!!








Lebih banyak bertanyakan SIAPAKAH A & B ?
berbanding menjawab soalan aku.....hahahahhaahhaha!! 
APelah kowg nie..lain yg aku ckp lain yg kowg g tyer..adesss....
Tuan2...n PUan2....sesungguhnya if cerita ini xada kaitan ngn hidup aku or org lain dluar sne maaplah....Hanya sekadar pedoman..(Wei! ape kes ttibe ayt aku dr atas smpi cnie baik blake nie...pelik (@_@) gara2 bangon tido terus taip lah nie...hahha..)


If aku kan....IF ek..If.......If aku sampai skrg still xdpt menjwab soaln tue..
Mungkin bunkan masa lg utk aku mbuat kputusan n mbuat keputusan terburu2..(lau aku lah..hehe)
               
                     A masih lagi seperti dulu..hanya beberapa ketika sahaja dy bsme aku n menyesali tp.....ntahlah...setiap owg akn berubah2...emosi xstabil lah kot...tiap hari blalu dy still sama....aku tunggu n terus tunggu..sejak aku practical WAD btambah busy n penat yg teramat sgt.
.tp aku still lg tidak lupakn TANGGUNGJAWAB(wlpon blm smpi mse),
masa aku n penat cmner aku sakalipon haritue aku ttp utk dy,temankan dy..bsme dy..wlpon badan aku lengguh n sakit aku tetapkan gagahkan gax calling n melayan mata utk lelap..aku cover suara aku yg penat ni ngn gelak taw smoga dy tidak kecik hati ngn aku..credit aku abes..aku ttp SOS toppup kerna aku RINDU utk mlepaskan talian n suara c'dia.......Tiap aku hari aku berdoa agr hari n malam yg bahagia tua akan kekal utk esok..esok..n seterusnya shingga aku benar2 sah buatnya..Aku masih lg mengharap KAU AKAN JADI MILIK AKU... :')


Namun semua tue c'dia xkan tahu n xkan paham knp aku wat sume nie....hurmm.......... :')
aku hanya bergantung pada kwn2 aku,yg masih bsme aku n still lg support aku...aku ni xda makna dlm hdp dy..mesti kowg plik knp aku jdi mcm nie...knp mesti hanie bee sedih n ini bukan aku..bukan aku sorg gurl@ wanita yg hapy goldlucky n gilor...sejak cinta ini hadir aku mjadi btambah emotional....mgknkah pglaman aku yg lampau mybabakan aku jdi mcm nie..hurmm...atau KEHADIRAN AKU DALAM HIDUP DIA TIDAK DIPERLUKAN,BUKAN AKU UTK DY,BUKAN UTK DHARGAI N HANYA MENJADI TEMAN BILA PERLU..YUPP!! mungkin gak.....mungkn aku yg slme ni terlalu sygkan hbgn ni n akhirnya aku hanyut dtglkan c'dia.....


'''Aku kena sedar antara kita tiada lagi ikatan..terlalu panjg lg masa utk aku memilih mne yg terbaik uk aku...dia bukan hak kau...kau kena sedar sume tue....dia pasti mencari yg terbaik utk hdop dia...Adkah aku cukup smpurna n baik utk dy???'

'

Ya allah..tabahkanlah n kuatkanlah hambamu ini dlm mghrgi kisah cinta yg xbpghujung ini...cekalkan aku utk hdp hidup dbumi yg nyata nie....aku redha ngn ktentuan mu.... :')


     B...B kekal menjadi seorg yg menyayangi aku n terus caring terhadap aku...walapon kdg2 aku tidak punya mase utk menegurnya n bertanya khabar seperti seorg teman biasa...maapkan aku...aku xmampu utk bkongsi hati ini..aku bukan seorg wanita yg mampu mbelahkan hati ini mengkonsikan kasih syg.......aku tahu yg kau terbaik...tapi belum masa utk aku mbuat keputusan.....mungkin kerna hati ini masih takot utk terus terluka....kau tetap teman yg terbaik dlm hdp aku :)
THANK YOU TEMAN ~




Hurmm...itu kali ini...utk episod yg akan dtg aku pon xsure bila lagi dpt aku sambungkan kisah ini...Mungkin duka @ kebahagian... :')


Till ends~
Salam...ahlan wahsahlan...~






HATIKU MASIH TERLUKA
.HANIE BEE.CO.RIGHTS.








1 comment:

  1. jelasdah semuanya , emm lain kali lebih baik jujur dari buat hati orang meng harap , nway i love u

    ReplyDelete

 

Hɑиɨє Bєє♔ §WEET LɨKE HღNEY Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting